İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Sani Gerşon
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Lift'in yanında yatak da veriyorlar mı?

okb oto servis için sermaye . Dört günlük tatil parasına lift alıyorsun. Güven otosanayi içerisinde dükkan açıp araba tamir etmek gibi hayeller kurmaya başkadım. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

okb oto servis için sermaye . Dört günlük tatil parasına lift alıyorsun. Güven otosanayi içerisinde dükkan açıp araba tamir etmek gibi hayeller kurmaya başkadım. 

Soruma yanıt alamadım.

Çünkü yatak yoksa yanında, tatil parasına bunu alırsanız, ev harici yatacak bi yer de bakının :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Soruma yanıt alamadım.

Çünkü yatak yoksa yanında, tatil parasına bunu alırsanız, ev harici yatacak bi yer de bakının :)

Benim eşim depresyonda. İşten ayrılmak zorunda kaldığı için çok üzgün. İki tane tatil satın aldım. Her ikisinide iptal ettirdi. Sabah akşam link edinde kurumsal firmaların ilanlarına bakıyor. Tatille gitmek bizim için büyük bir masraf ona göre. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

Benim eşim depresyonda. İşten ayrılmak zorunda kaldığı için çok üzgün. İki tane tatil satın aldım. Her ikisinide iptal ettirdi. Sabah akşam link edinde kurumsal firmaların ilanlarına bakıyor. Tatille gitmek bizim için büyük bir masraf ona göre. 

Acil kariyer.net e yönlenmeli.

Ayrıca tatile parayı çok görüyorsa lift'e de pek olumlu olacağını düşünmüyorum. Yine de yatak da bakının siz :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yuvayı dişi kuş yapar, bekarları pistten alalım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Acil kariyer.net e yönlenmeli.

Ayrıca tatile parayı çok görüyorsa lift'e de pek olumlu olacağını düşünmüyorum. Yine de yatak da bakının siz :) 

Eşim benim normalden çok daha fazla maaş kazanabilecek potansiyelde olduğumu bu nedenle işimi değiştirmemi hatta yurt dışına açılmam konusunda teşvik eder. Lift alacam araba tamir edeceğim dersem beni destekler ve moral verir.

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

@Servet Aydın Abi araba ilk çalıştırdığımda motor aşağidaki gibi bir dalgalanma yaşıyor. Sebebini araştırma esnasında farkettim ki, motorun bu şekilde rölantide dalgalandığı an ile alternatörün 14,7 volta çıktığı zamana denk geliyor. Bataryamı araçtaki multimedya sistemi drain ediyor olabilir mi ? 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

Bataryamı araçtaki multimedya sistemi drain ediyor olabilir mi ? 

Sigortasını sökerek o sırada aküden çekilen amperaja bakarak anlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Sigortasını sökerek o sırada aküden çekilen amperaja bakarak anlayabilirsiniz.

Valla akşam akşam biraz kurcaladım ama kafam bulanıktı elleşmedim. 

IMG_20240618_182007.jpg

IMG_20240618_181822.jpg

IMG_20240618_181721.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kitapçığına bakmadan elleşmeyin.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

O motoru öyle kasacak ses sistemi bir kaç kw olmalı ki yapsın. Multimedia parçala kısa far kadar enerji harcar

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Citroen Sedreye göre F8 20 amperlik sigorta teybe aitmiş. 

image.png.c4bbd287020c63fbd440d320561bc7d5.pngimage.png.1c8d68ff08dfbdf7b85bd71134b1fe86.png

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Rampada kalkışta el freni kullanmayınca araç ne kadar kayıyor?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çok kayıyor. Kavrama anında pat pat devriyaj tokatlıyor. İçerde sığlık atıyoruz. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

çok heyecanlı. Vakti zamanında punto’da böyle heyecan yaşamıştım. Park esnasında hem de. Kalbim yerinden çıkmıştı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

Citroen Sedreye göre F8 20 amperlik sigorta teybe aitmiş. 

image.png.c4bbd287020c63fbd440d320561bc7d5.pngimage.png.1c8d68ff08dfbdf7b85bd71134b1fe86.png

Bu liste sizinki ile uyuşmuyor. Sigortalarınızı takip ederseniz amperajla uygun gitmiyor.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çok heyecanlı. Vakti zamanında punto’da böyle heyecan yaşamıştım. Park esnasında hem de. Kalbim yerinden çıkmıştı

İşte El freni ekince bişey kalmıyo.. Sürşün sadece %1ini kapsıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kullanıcı hatası

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Merhaba değerli dostlar. 

Maalesef araban hakkında kötü haberim var. Arabanın bir süredir yağ tüketim testini gerçekleştiriyordum. 670 km yol yaptım ve bugün ölçmeye karar verdim. 

IMG_5335.jpg.62feacbd7e7b43c2ba123983c76c04ce.jpg

Yağ çubuğunda görüldüğü gibi %35 oranında bir gerileme var. 

IMG_5325-EDIT.jpg.9145d48f2c5d9a8341aef94e90906f24.jpg

1 itrelik yağ bidonundan dökerek ölçüm yaptım. Yaptığım ölçüme göre 275 ml eksilmiş. 670 km yolda 275 ml eksilme demek 1000 km yolda 0.4 litre yağ yakıyor anlamına geliyor. 

IMG_5328-COLLAGE.jpg.f09004b685516cec3ddddcddce531862.jpg

Arabada bulduğum tek ama tek şüpheli karter havalandırması. Onunda parçaları halen gümrükten çıkmadı. Gümrükten çıkmasını bekliyoruz. Karter havalandırması diaframı (pvc) valfi değiştirince tekrar teste tabi sokup sizleri bilgilendireceğim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Bu liste sizinki ile uyuşmuyor. Sigortalarınızı takip ederseniz amperajla uygun gitmiyor.

Multi medya sistemini klasik android tablet muamelesi yaparak kapatmayı ( tamamen elektriğini kesecek şekilde) kapattım. Arabanın voltajı 14,6 iken 14,7 yükseldi. Başkada bir işe yaramadı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Yağ çubuğunda görüldüğü gibi %35 oranında bir gerileme var. 

670 km önce çubukta yağ nerede idi? foto var mı

Ali Darbaz yazdı:

tek şüpheli karter havalandırması.

sebep?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

670 km önce çubukta yağ nerede idi? foto var mı

sebep?

IMG_5325-COLLAGE.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bu hatalı ilk dolumu kim yaptı ve normale inen miktar neden tekrar hatalı olarak dolduruldu katalizatörü yersin böyle giderse

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Gülmez
  • Yeni Oluştur...