Ali Darbaz 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: acaba sürüş mü çok heyecanlı. 2.dakikanın sonunda kornayla yol istedi, sağdan fırladı viraja da hızlı girdi gibi ama bilemedim başım döndü O iş için Gogh herro aksiyon kamera lazım stabilizasyon olan bende o yok 2015 model Xiaomi kamera kullanıyorum çene bağlantısı varmış bir de onu deniyim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: O iş için Gogh herro aksiyon kamera lazım stabilizasyon olan bende o yok 2015 model Xiaomi kamera kullanıyorum çene bağlantısı varmış bir de onu deniyim Bence şöför kapı camına vakumla tak. Ama kenarlardan kırıpıp stabilizasyon olması lazım her şartta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence şöför kapı camına vakumla tak. otomastik açma tuşuna da bant yapıştırmalı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: otomastik açma tuşuna da bant yapıştırmalı bi arkadaş böyle bir şey yapmış tanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi arkadaş böyle bir şey yapmış tanıyorum camında kamera ile gezip te bunu yapmayan bizden değildir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran (düzenlendi) Böyle olmuş mu, @Tansu Kalafatoğlu Bu arabayla Temmuzda 5 günlüğüne Zivasa gider gelirim. Bir depo ile gidiş bir depoda geliş. Bu arada Tork Konvertersiz , direk kavrama ile kayıpsız sürüşünde tadı damağımda kalıyor. Gaz pedalı konumu hız göstergesinin altında. Anında tepki. 8 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Ali Darbaz yazdı: Böyle olmuş mu, @Tansu Kalafatoğlu Bu arabayla Temmuzda 5 günlüğüne Zivasa gider gelirim. Bir depo ile gidiş bir depoda geliş. Bu arada Tork Konvertersiz , direk kavrama ile kayıpsız sürüşünde tadı damağımda kalıyor. Gaz pedalı konumu hız göstergesinin altında. Anında tepki. youtube’de 0,25 oynatma hızında baktım. Gaza bastıktan 0,75 sn sonra kıpırdıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: youtube’de 0,25 oynatma hızında baktım. Gaza bastıktan 0,75 sn sonra kıpırdıyor Demekki senkronu tutturamamışım. Bu arada, Chevrolet Cruze 1.6 116 beygir motoruyla 1280 kilo gövdesi ile dip gaz 5 nci vitesde 145 km sürat yaptığı rampayı , Citroen C3 95 beygir motoru dipgaz vites düşürmeden 5 nci vitesde 124 yapmış. Tabi kickdown kadar basmadık. , Basarsam vites düşerdi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran C3 ile hararet testini 1 saat trafikte kalarak Caddebostana gelerek ailecek deneyimledik. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: ooov çok ciks oldu Bagajda neden yarım dolu saf su ve antifriz ile geziyorsun araç su mu eksiltiyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Koray Demir yazdı: Bagajda neden yarım dolu saf su ve antifriz ile geziyorsun araç su mu eksiltiyor? Moda sahili test sürüşümde hortum patlamıştı. Onarımdan arta kalanları bagajda saklıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran bidon candır, cama lazım olur kuş pisler hortum psılatır az eksiltir arkadan kmayonlar gelir üstümüzden geçebilir oradan kaçmaya yarar en fenası da o gofret paketinin içinde kalan son kakaonun ele yapışan kalıntısının direksiyona falan aktarılma riski Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Haziran Paylaş 9 Haziran dizele alışınca benzinli hoş olmuyor videoda motor suyu 104 dereceleri gördü benim 1.6 dizel 86 yı geçmiyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: dizele alışınca benzinli hoş olmuyor videoda motor suyu 104 dereceleri gördü benim 1.6 dizel 86 yı geçmiyor 12 yıldır bu araba hep bu derecelerde çalışmış. Artık çokda takip etmiyorum. Termostat yeni, içi saf su ve kaliteli antifirz ile dolu. nerdeyse 1500 km yol yaptım. Su hortumu patlattığından beri 800 km oldu. Artık çok bir şikayetimde kalmadı. Bugünü fırsat bilip yine yollarda idim. 9 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Koray Demir yazdı: Aracı çıplak ayak mı sürüyorsun sürekli? Yazları evet. Eşimle ilk uzun yolum olan benim içinde bir dönüm noktası olarak kabul ettiğim, Bozcada gezimizi, 9 yıl sonra tekrar yapmayı planlıyoruz. Bu yolculukte ilkez bir yarı otomatik araç kullanmışım. Şimdi aynısı kendi yarı otomatik aracımızla yapacağız. Temmuz ilk haftasında cadırımızla yolca çıkıcaz. Baktık becerebiliyorz orda marmarise kadar aşaği inmeye çalışıcaz. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Yazları evet. Eşimle ilk uzun yolum olan benim içinde bir dönüm noktası olarak kabul ettiğim, Bozcada gezimizi, 9 yıl sonra tekrar yapmayı planlıyoruz. Bu yolculukte ilkez bir yarı otomatik araç kullanmışım. Şimdi aynısı kendi yarı otomatik aracımızla yapacağız. Temmuz ilk haftasında cadırımızla yolca çıkıcaz. Baktık becerebiliyorz orda marmarise kadar aşaği inmeye çalışıcaz. bozcada çok ufak yazım çadır bile eziyet birde şu derim gitmediğin bir yer olsun gökçeada tam size göre 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ben sitroen ile bu geziye cesaret edemezdim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Gülmez yazdı: bozcada çok ufak yazım çadır bile eziyet birde şu derim gitmediğin bir yer olsun gökçeada tam size göre Rum köyleri akşamları tam darbaz’a göre 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Yazları evet. kazaya karışsan cıbıldak ayakla çıkarsan o arabadan , hakimden inidrim alabilirm... çok tehlikeli , çevren için 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kazaya karışsan cıbıldak ayakla çıkarsan o arabadan , hakimden inidrim alabilirm... çok tehlikeli , çevren için Çıplak ayak ile arabayı daha rahat kullanıyorum. Şimdi yasalar baktım cezası yok. Ama kasko firmaları oluşan kazada ödeme yapmıyormuş. Eee ozaman koca koca kamyonları çorapla süren sürücüler nasıl rahat sürüyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Şimdi yasalar baktım cezası yok. A her yasada olana ceza kesilmiyor , her olmayan da olmamasında sorun yok demek değildir, neyse riski var , kavşakta cıbıldak çıkana iyi bakmayan olabilir çevre sürücülerinden uzun yola şortla bile gidilmez, tıp açıkladı sebebini Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: her yasada olana ceza kesilmiyor , her olmayan da olmamasında sorun yok demek değildir, neyse riski var , kavşakta cıbıldak çıkana iyi bakmayan olabilir çevre sürücülerinden uzun yola şortla bile gidilmez, tıp açıkladı sebebini O zaman bir tane şu Karting ayakkabısından alalım. https://www.fruugo.com.tr/serin-goz-kamastırıcı-siyah-sarı-omp-f1-yarıs-ayakkabıları-kart-yarıs-ayakkabıları-motosiklet-ralli-yarıs-ayakkabıları-kulup-yarıs-ayakkabıları/p-219004346-467218106?language=tr&ac=google&utm_source=organic_shopping&utm_medium=organic 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran otomatik olmasa gaz fren de yapardın çok işe yarar bu ayakkabı Yorum bağlantısı
Recommended Posts