Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Şu an ıkea'dayım 2 tane pişmiş it aldım. Arabada da su var çiçek en sevdiğim. Pişmiş it. Az pişmiş it alsan daha lezzetli olurdu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Ali Darbaz yazdı: . Arabada da su var çiçek ikeada ne içersen iç bedava kampanyasından faydalnamadığın iyi olmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Ebrar Tüfek yazdı: it ney korulu vadi marka bilgisayar tamirine giderken acıkan personel aldığı bir çeşit sosisli sandviçin sosyal medyaya uyarlanmış hali... eski ingilterede sokakta o kelimeyi seslensen dayak biel yerdin , hayat ne garip. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Ebrar Tüfek yazdı: it ney https://www.instagram.com/reel/CthLWUHAPO9/?igsh=NWJmbTIzMzY2aTMx hayallerim yıkıldı C3 bu kadar ufakmıydı yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs daha ufaktır belki cetvel varsa yardımı dokunur Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Airbag mi değişmişti https://www.instagram.com/reel/C7mc5rzoK-y/?igsh=cGk4dXg0OHN1MXR2 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: korulu vadi marka bilgisayar tamirine giderken acıkan personel aldığı bir çeşit sosisli sandviçin sosyal medyaya uyarlanmış hali... eski ingilterede sokakta o kelimeyi seslensen dayak biel yerdin , hayat ne garip. iyiymiş, buralarda ikea yok hiç it yemek nasip olmadı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Tamer Topaç yazdı: Airbag mi değişmişti https://www.instagram.com/reel/C7mc5rzoK-y/?igsh=cGk4dXg0OHN1MXR2 tarcan klasiği, ama helal oldsn çok güzel söğüşlüyorlar, talep varsa arz edecen aga Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran (düzenlendi) Hanım hiç araba kullanmıyor. Hiç hevesi yok. Hep bi bahanesi var. Araba benden başka süren yok.. Deposu doluyken 660 km menzil gösterdi. Cruzedan çok yakıyor.. bunu sabit kullansam epey bi ekonomi kasarım. 1 depoda 1000 km yapma hedefim var.. 1 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Spontane gelişen piknik deneyi. 300 litre bagaj yetmedi symbol bunun yanında hangar gibiydi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Tek parça koltuk yatırırsın, yeter. 3 kişi değil misiniz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Evren Erakçora yazdı: Tek parça koltuk yatırırsın, yeter. 3 kişi değil misiniz? 9 kişiyiz arabada yer olmayınca yaya geldiler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Ali Darbaz yazdı: 9 kişiyiz arabada yer olmayınca yaya geldiler tüm sümbül olsa yürümezlerdi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Merhaba dostlar. 110 km piknik gezisi adı altında bahane ederek 36 derece hava sıcaklığında arabayı dedim. İçinde 4 yetişkin 2 çoçukla rampalı trafikte dur kalk yapma fırsatıda elde ettim. Arabaya o kadar alıştım ki, artık bana vites değiştirme esnasında silkeleme olsun, öne yığılma olsun hiç birini yapmıyor. Arabayı kullanmak inanılmaz keyifli olmaya başladı. Sık sık vitese müdahale ediyor olabilmek , bana itaat etmesi çok hoşuma gitmeye başladı. Bu f1 dedikleri aslında Pedal Shifter diye adlandıran sistem bana çok fazla keyif veriyor. Vitesleride eskisine göre artık çok daha seri atıyor. Arabanın alttakımdan gelen burç sesleri dışında pek bir eksiği kalmadı. Yalnız ekonomik olarak oldukca zor bir döneme girdim. Bunda arabanın üzerimde yarattığı ekonomik baskısı çok . Bir şekilde idare etmeye çalışıyorum Kızımn ve Karımın sağlık sigortalarında yapınca bu sene tatil fikri tamemen elenmiş oldu. Oysaki bu arabayla uzun yol yapmak gibi bir hevesim var. Alt takım yenileme, elektrikli gergi bilyası değişimi, yedek debriyaj robotu gibi ek yapmak istediğim alımlar var. malesef bunları başka bahara bırakıcağım. ve Bugün sürüşümün küçük bir kısmını POV kamera ile çekmek istedim. Nasıl göründüğünü merak ettim. Bu sırada sürerken nasıl eğlendiğimizde şahit olacaksınız. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Psikolojik olarak tüm problemler kendiliğinden çözülmüş ve araba Mercedes olmuş... Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran videoda vites değişimi gerektirecek bir yol göremedim? at 5 e git Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: videoda vites değişimi gerektirecek bir yol göremedim? at 5 e git Zaten araba rampada hiç vites düşmeye gerek duymuyor. Ben arada kendim oynuyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Kamerayı kafaya takınca bence başını az hareket ettir. Başım döndü izleyenedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kamerayı kafaya takınca bence başını az hareket ettir. Başım döndü izleyenedim konu şanzıman içeriyor zaten baş döndürücü bir ayrı heyecan 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: konu şanzıman içeriyor zaten baş döndürücü bir ayrı heyecan acaba sürüş mü çok heyecanlı. 2.dakikanın sonunda kornayla yol istedi, sağdan fırladı viraja da hızlı girdi gibi ama bilemedim başım döndü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: acaba sürüş mü çok heyecanlı. 2.dakikanın sonunda kornayla yol istedi, sağdan fırladı viraja da hızlı girdi gibi ama bilemedim başım döndü ben komple izleyemiyorum, her an birşey olacak diye ödüm patlıyor 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Ali Darbaz yazdı: 3.5 litre Yeni model hibrit i alırsan belki Yorum bağlantısı
Recommended Posts