Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Anadolu ajansı paylaştığı termal kamera görüntüleri ile enkazın bulunduğu alan örtüşmüyor. biz ne izledik o zaman , honda da bizi yanılttı, hayata küstüm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: biz ne izledik o zaman , honda da bizi yanılttı, hayata küstüm İran kızılayı paylaşmış Akıncı buldu, ama zaten gerek yoktu biz zaten benzin kokusunu takip etsek bulurmuşuz demiş. Bu arada kullanılan akıncı Kanada ambargo kaldırmasına mütakiben, en son teknoloji ülkede sadece 2 adet olan deneysel Wescam Mx22 ile uçmuş. Bu Akıncı Van havalimanına daha yeni intikal etmişti ilk görevine uçmuş oldu. Wescam Mx22 ve Pt6 motorlu Akıncının son modeli ful+ful kasa. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Siste neden bu kadar sorun yaşıyor bunlar göstergeye göre gitmiyor mu bunlar? yüksekten kaptırdık git , gücü mü yetmiyor yüksekten gitmeye 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Evren Erakçora yazdı: bunlar göstergeye göre gitmiyor mu toplama hava taşıtı, elektroniksiz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Siste neden bu kadar sorun yaşıyor bunlar göstergeye göre gitmiyor mu bunlar? yüksekten kaptırdık git , gücü mü yetmiyor yüksekten gitmeye Hacı öyle değil işte , Dual band thermal kamera var alette, Anadolu Ajansı videosuna dikkatli bakarsan ne zaman önüne bulut gelse "Designatör near Cut Out" yazısı çıkıyor. Bu su damlacığı yoğunlu yüksek olan bulutlar önüne geldiğinde kamera görüntüyü kaybediyor. lazer desinatör yani mesafeyi ölçüp odak noktası kaymasına sebeb oluyor. Geçerli zamandan izle alta yanıp sönen yazıyı farkedecen. Neyse bu görüntüye ulaşabilmek için bile 30000 feeten 9000 feete alçalmış alet. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Bİzimkiler değil, helikopter için diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Bİzimkiler değil, helikopter için diyorum. Bell 214 helikopter her biri 1600 beygir iki motoru var. Lakin alet zaten maksimum 10000 feete uçabiliyor. Dağlık bölgenin irtifası 9000 feet. Kopterde 7 kişi ve bolca yakıt var. 1000 feetlik marjıda zaten kalmamıştır yaşından mütevellit. 1992 model helikopter yaşına ve yüküne göre yine iyi çıkmış o irtifaya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Baştan sakatmış o zaman buralarda uçması. Dinlemedinmi Amerika sözcüsünün dediğini. 40 yaşında kopterle ne işi varmış orda demişler. Adamın eskort helikopterleri Rus mi17, Onlar neden düşmedi çünkü 20000 feete kadar çıkabiliyor. Yedek parcasıda bol bol. Kafadan niye Bell ile uçmuş tam bir muamma. 21 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Hibritten bile yavaşmış bu, 190 km seyir sürati . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Hibritten bile yavaşmış bu, 190 km seyir sürati . Bak burda geçerli zamandan izle çok teknik anlatıyorlar .. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Adamın eskort helikopterleri Rus mi17, arkadan gelen helikopter mi var? 15 saat yerini bulamadı da? anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: arkadan gelen helikopter mi var? 15 saat yerini bulamadı da? anlamadım 3 helikopter arka arkaya gidiyor. Sonra bakıyorlarki korudukları helikopter yok. Bulutlardam geçerken kaybetmişler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bulutlardam geçerken kaybetmişler. artık kaç zaman sonra fark etmiişlerse o rotada geriye dönük 15 saat aradılar, biz denizde suya adam düşse, daha saçı ıslanmadan fark edebiliyoruz mesela Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: artık kaç zaman sonra fark etmiişlerse o rotada geriye dönük 15 saat aradılar, biz denizde suya adam düşse, daha saçı ıslanmadan fark edebiliyoruz mesela Yazıcıoğlu gibi mi ? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Yazıcıoğlu gibi mi ? bilemem hiç anlamam, çay var mı ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bilemem hiç anlamam, çay var mı ? jager var 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Bu arabanın arka kampanasındaki sıkıntının bir başka boyutunuda farkettim. Özellikle geri geri gitmek istediğimde el freninin indirip gaza bastığımda arabayı kasıyor. Yine kalkışa mütakip düşük hızda frene basıncada acayip sürtme sesi gene kampanadan geliyor. Bunu geçen hafta fark ettiğimden beri dikkatimi ve kulaklarımı sürekli arka kampanaya vermeden duramıyorum. Buda beni rahatsız mı rahatsız ediyor. Bu hafta sonu arabayı daha önce Symbolümün frenlerini çözen ustaya götürecem. Geçen gittiğimde dükkan kapalıydı, bakalım bu cumartesi açıkmı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bu arabanın arka kampanasındaki sıkıntının bir başka boyutunuda farkettim. Özellikle geri geri gitmek istediğimde el freninin indirip gaza bastığımda arabayı kasıyor. Yine kalkışa mütakip düşük hızda frene basıncada acayip sürtme sesi gene kampanadan geliyor. Bunu geçen hafta fark ettiğimden beri dikkatimi ve kulaklarımı sürekli arka kampanaya vermeden duramıyorum. Buda beni rahatsız mı rahatsız ediyor. Bu hafta sonu arabayı daha önce Symbolümün frenlerini çözen ustaya götürecem. Geçen gittiğimde dükkan kapalıydı, bakalım bu cumartesi açıkmı. Sen dün genel müdürlüğe gelip yemekhanede ortalığı dağıtıp tekrar geri gittin. Bütün sinirin kampana yüzünden miydi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs bakım yapılmıyor kş kampanalara bozulana kadar herkes devam kafasında Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Ümit Türk yazdı: Sen dün genel müdürlüğe gelip yemekhanede ortalığı dağıtıp tekrar geri gittin. Bütün sinirin kampana yüzünden miydi Haberi buralara kadar geldi. Çok korkutmuş insanları . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Ümit Türk yazdı: Sen dün genel müdürlüğe gelip yemekhanede ortalığı dağıtıp tekrar geri gittin. Bütün sinirin kampana yüzünden miydi Mındar niye söylemiyon görüyorsan. Sizin kilolu güvenlik ezelden beri bana takık. Yedek parcada satıcının pc su dökülmüş. Ciro kaybediyordu ona yetişmeye çalışıyordum. Yedek pc verip sıvı temas notebooku labratura aldım. Bugünde izmit otosanayideyim... Ali Gülmez yazdı: bakım yapılmıyor kş kampanalara bozulana kadar herkes devam kafasında Kim bilir yakıta ne kadar etkisi var. Frenler yapılnca tüm yakıt tüketim testlerimi tekrarlıycam. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Mındar niye söylemiyon görüyorsan. Sizin kilolu güvenlik ezelden beri bana takık. Yedek parcada satıcının pc su dökülmüş. Ciro kaybediyordu ona yetişmeye çalışıyordum. Yedek pc verip sıvı temas notebooku labratura aldım. Bugünde izmit otosanayideyim... Aman düşman başına Yorum bağlantısı
Recommended Posts