İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Umut Taşlı yazdı:

abi 20 sayfadır kullanıyorsun 1.4 vti motoru, 12' model c4 1.4 vti tavsiye eder misin? 140 binde, lpg'siz, manuel, kadın kullanacak. konuyu baştan okuyacağım gibi ama tavsiye edersen motorda nerelere odaklanmak lazım?

1.4 VTi motorlar bu serinin en sağlam motoru olduğu kesin.  Ben arabayı sadece 1500 kilometre kullandım.  1.4 vti c4 ve c3 çok az piyasada olan arabalar. Sürmesi keyifli ve parcası 1.6 vti ile aynı. Hatta bmw n12 n13 serisi motorlarlada aynı. Dağı taşı parça dolu. Alırsan motor konusunda parça sıkıntın olmaz ama usta sıkıntısı var. Onunda ustalığını sen yap. Sanayide yağ yakiyor diye topladıkları ep6 1.6 turbo modelini rektifiyeden sonra bile yağ yakıyordu. Oysaki kulbitör pcv valfi patlaktı. 

Alınmasına alınır ama hangi ilde kullanıcaksın. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

1.4 VTi motorlar bu serinin en sağlam motoru olduğu kesin.  Ben arabayı sadece 1500 kilometre kullandım.  1.4 vti c4 ve c3 çok az piyasada olan arabalar. Sürmesi keyifli ve parcası 1.6 vti ile aynı. Hatta bmw n12 n13 serisi motorlarlada aynı. Dağı taşı parça dolu. Alırsan motor konusunda parça sıkıntın olmaz ama usta sıkıntısı var. Onunda ustalığını sen yap. Sanayide yağ yakiyor diye topladıkları ep6 1.6 turbo modelini rektifiyeden sonra bile yağ yakıyordu. Oysaki kulbitör pcv valfi patlaktı. 

erbil? 

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
Ali Darbaz yazdı:

antalya, abi usta var, thp rcz falan yapıyor. bunu her türlü yapar da bir şey çıkarsa tabi ve alırsak

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Umut Taşlı yazdı:

antalya, abi usta var, thp rcz falan yapıyor. bunu her türlü yapar da bir şey çıkarsa tabi ve alırsak

Zaten aynı motorun turbolusu. Eyi o zaman al gitsin. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yarın büyük gün. 3 kişi Kadiköy Moda seferini tekrarlıycaz. Bakalım bu sefer radyatör hortumları dayanacak mı?

IMG_20240514_183820.jpg

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Yarın büyük gün. 3 kişi Kadiköy Moda seferini tekrarlıycaz. Bakalım bu sefer radyatör hortumları dayanacak mı?

IMG_20240514_183820.jpg

bu turu geçerse dakar? 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bu turu geçerse dakar? 

Yarın modaya arabayı bırakıp Tcg İstanbulu gezmeye gideceğim. 

19 mayıs kapsamında halka açılıyor. Aynı yerde.. 

20240518_223746.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Harekat komuta merkezine sokmuyorlarsa, eminönü üsküdar vapurundan farkı olmuyor yav. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Harekat komuta merkezine sokmuyorlarsa, eminönü üsküdar vapurundan farkı olmuyor yav. 

yok daha neler. Ne işin olu senin komuta odasında. 

IMG_2719_Original.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Baruthane pilavcısında üç kişilik yemek

IMG_4788.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fiş aldın değil mi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

fiş aldın değil mi?

yemek için mi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yemek için mi

herşey için, fişsiz her alışveriş bekaya vurulmuş bir darbedir

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

herşey için, fişsiz her alışveriş bekaya vurulmuş bir darbedir

geçen yemek yedik. Kart geçmiyor. Nakit verdik. Gazla çalışıyoruz ya, fiş istiyorum dedim. Adam hiç bozulmadı. Verdi fişi. Modum düştü :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

fiş istiyorum dedim. Adam hiç bozulmadı.

işini yaparken bozulma emaresi göstereni bozmayı severim, bu vatan kolay kurulmadı

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yaw, Türkiye'nin ürettiği ilk fırkateyn Tcg İstanbul'u gezme fırsatını elde etmişiz, helikopter hangarı ve pistine kadar çıkmışız, Midlas ve Atmaca lançerlerimi ellemişiz. Siz fişte kalmışsınız. Herşeyi kart ile ödedim. Vergi kaçıramazlar. 

IMG_20240519_140940.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Herşeyi kart ile ödedim. Vergi kaçıramazlar. 

şirkette mali işler  bölümünü seçmemiş olman sevindirici

Ali Darbaz yazdı:

fişte kalmışsınız.

zamane güvenlik stratejileri değişti, nostalji de iyidir tabii

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bugün tüm yolculuğunu Egea ile yaptım. Çünkü dün yaptığım test sürüşünde arka tekerlerden birinde sürtünme sesi geldiğini duydum. Maaşı alıp krei kartımın %40nın yatırınca arabanın arka fren durumlarına baktırcam. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu arabanın arka fren kampanası ve gergi bilyası değişimi için 3 aydır yapmadığım yol harcırahı, mesai sonrası yemekleri ve otopark masraflarımı muhasebeye gönderdim. Düşünün işte 3 aylık birikmiş masraf. Cuma yatırırlarsa hepsini arka kampana ve gergi bilyasına gömecem.. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Bu arabanın arka fren kampanası ve gergi bilyası değişimi için 3 aydır yapmadığım yol harcırahı, mesai sonrası yemekleri ve otopark masraflarımı muhasebeye gönderdim. Düşünün işte 3 aylık birikmiş masraf. Cuma yatırırlarsa hepsini arka kampana ve gergi bilyasına gömecem.. 

İran helikopter kazası ile ilgili yorumlarını bekliyorum. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

İran helikopter kazası ile ilgili yorumlarını bekliyorum. 

Anadolu ajansı paylaştığı termal kamera görüntüleri ile enkazın bulunduğu alan örtüşmüyor. Akıncı bulmuş olabilir ama Aa yanlış sekansın videosunu paylaştığı için iran sosyal medyası akıncı enkazı bulmadı filan diyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Önder Özcan
  • Yeni Oluştur...