Çağlar Bayur 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Merhaba Arabanın Yağı 1/3 oranında az olduğunu farkettim. Motor yağını doldurup yağ tüketimini takip edeceğim. Ustalar yağı eksikde doldurmuş olabilir, pcv valfi memranı yırtıkda olabilir. Bakımdan çıkalı sadece 880 km olmuş. Bunu anlamanın en iyi 1 litre motor yağı alıp tamamlamak. 1000 km yol testi yapıp görmek. 8500 tl masraf yapıp çalıştırdım. foto temsili mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: foto temsili mi? Yoo benim arabanın yağ çubuğu işte az önce çektim.. Üst nokta ile alt nokta arası 1.2 litre yağ farkı varmış. Yağı doldurup ölçüm yapacam. keyfe keder 1000 km yol yaparım ben . 4. Yağ kapasitesi Boşaltmadan sonra, filtre değiştirilmeden 4 litre Boşaltmadan sonra, filtre değiştirildikten sonra 4,25 litre Göstergedeki maksimum ve minimum arasındaki fark 1,2 litre Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Yoo benim arabanın yağ çubuğu işte az önce çektim.. Üst nokta ile alt nokta arası 1.2 litre yağ farkı varmış. Yağı doldurup ölçüm yapacam. keyfe keder 1000 km yol yaparım ben . 4. Yağ kapasitesi Boşaltmadan sonra, filtre değiştirilmeden 4 litre Boşaltmadan sonra, filtre değiştirildikten sonra 4,25 litre Göstergedeki maksimum ve minimum arasındaki fark 1,2 litre ya allah aşkına 3 te 1 i eksik ise 0.5 lt yağ ekle 1 lt eklersen üst sınrı geçersin Ayrıca senin htc yağ kullanmana gerek yok fazla para ödeme 5w30 ineos ecs yağı parçagönderden alabilirsin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Ali Gülmez yazdı: ya allah aşkına 3 te 1 i eksik ise 0.5 lt yağ ekle 1 lt eklersen üst sınrı geçersin Ayrıca senin htc yağ kullanmana gerek yok fazla para ödeme 5w30 ineos ecs yağı parçagönderden alabilirsin Yaw zaten tepeleme doldurmuyacamki. Full cizgisine kadar doldurcam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Yoo benim arabanın yağ çubuğu işte az önce çektim.. Üst nokta ile alt nokta arası 1.2 litre yağ farkı varmış. 1. kılavuzu kim çevirmiş bilmem, max min arası 800 ml, çubuğun dibi max arası 1200 dür 2. fotodaki seviyede sorun yok 3. fazla yağ motoru öldürür Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 1. kılavuzu kim çevirmiş bilmem, max min arası 800 ml, çubuğun dibi max arası 1200 dür 2. fotodaki seviyede sorun yok 3. fazla yağ motoru öldürür htc yağ fiyatını görünce zaten o yağı almaktan vazgeçecek Ali Darbaz yazdı: Bu yağı bana Total yağ seçiçi verdi. ona bakma sen bana da htc öneriyor sen ecs alacaksın bana whatsptan sorsan 1 dk söylerim forumda da gereksiz ileti olmaz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Ali Gülmez yazdı: htc yağ fiyatını görünce zaten o yağı almaktan vazgeçecek ona bakma sen bana da htc öneriyor sen ecs alacaksın bana whatsptan sorsan 1 dk söylerim forumda da gereksiz ileti olmaz 4 litresi 1400 tl felan... litrelik olanı epi top 400 tl. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ali Darbaz yazdı: 4 litresi 1400 tl felan... litrelik olanı epi top 400 tl. senin motorun acea c2 ye göre tasarlanmış c3 yağı alınca ne olacak faydası ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bu yağı bana Total yağ seçiçi verdi. bravo süper güvenlir kaynaklardan seçim yapıyorsun, tabi motoru üretene değil yağı satana bakmalı, katılıyorum Ali Darbaz yazdı: 4 litresi 1400 tl felan... litrelik olanı epi top 400 tl. acaip maceracısn takdir ediyorum 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bravo süper güvenlir kaynaklardan seçim yapıyorsun, tabi motoru üretene değil yağı satana bakmalı, katılıyorum acaip maceracısn takdir ediyorum El ktabında yazmıyor hangi yağ olacağı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs yazar bi yerlerde olmadı fransaya sorulabilir 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yazar bi yerlerde olmadı fransaya sorulabilir Yok malesef, mevcut hiç bir kirapda bu bilgilere yer vermemişler. Servise gidin denmiş Başka araçların el kitabına dahi baktım, lakin yok yazmamış. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Yok malesef, mevcut hiç bir kirapda bu bilgilere yer vermemişler. Servise gidin denmiş Başka araçların el kitabına dahi baktım, lakin yok yazmamış. acea c2 psa b712290 speklerini karşılayan yağ alman yeterli 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Arabanın al takımı için rotcuyamı gitmek gerekiyor? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Arabanın al takımı için rotcuyamı gitmek gerekiyor? valla rotçular pek iyi teşhis edemiyor benim 308 in salıncak burçları kötü durumda ama rotçu sorun yok diyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Değişim yapılacka bi parça ise mekanikçiye. Ayar yapılacaksa rotçuya. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Değişim yapılacka bi parça ise mekanikçiye. Ayar yapılacaksa rotçuya. Teşhis için soruyor sanırım. Normalde teşhis için rotçuya gidilir, rotçu kontrol sonrası arızalı parçaları belirler, mekanikçi değiştirir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Ali Gülmez yazdı: acea c2 gagıldan gelenler için psa 1.4vti oil specification insanlık ölmedi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Önder Özcan yazdı: Teşhis için soruyor sanırım. Normalde teşhis için rotçuya gidilir, rotçu kontrol sonrası arızalı parçaları belirler, mekanikçi değiştirir. rotcuya z rotu degistirtmis birisiyim... (: 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: rotcuya z rotu degistirtmis birisiyim... (: O bölgedeki tamirciler duymasın, olay çıkar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Arabanın Sürücü tarafındaki speaker çalışmıyordu. Sonra araba bir süre motor çalıştıktan sonra kendi kendine düzeldi. Sanırım araba yatınca akü şarjı azaldığı için elektrik koruma moduna felan alıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Genelde sol hoparlörler belirli bir ses seviyesi üzerinde devreye giriyor olabilir. Kısık seste duyulmayabilir. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs abi 20 sayfadır kullanıyorsun 1.4 vti motoru, 12' model c4 1.4 vti tavsiye eder misin? 140 binde, lpg'siz, manuel, kadın kullanacak. konuyu baştan okuyacağım gibi ama tavsiye edersen motorda nerelere odaklanmak lazım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts