Ali Darbaz 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs (düzenlendi) İkinci geri çağırma her hangi bir parça değilmiş. Araba için bir yazılım güncellemesi imiş... Arabanın ecu software güncellenecek 11 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs (düzenlendi) Servisçilerle sohbet ettim. Adam tüm çalışma süresi boyunca sadece üç tane 1.4 vti araba tamire gelmiş. Onunda üçüncüsü benim araba. gelenlerden bir tanesi kavramayı dagıtmış. Tüm parcalar debriyaj seti, aktuatör + robot değişimi dahil 65000 tl tutmuş geçen sene. Burda sadece yağ ve yağ filtre değişimi için 3000 tl para alıyorlar. 11 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Servisçilerle sohbet ettim. Adam tüm çalışma süresi boyunca sadece üç tane 1.4 vti araba tamire gelmiş işe yeni başlamışsa olur öyle, 3 yaş üstü arabaları tanımazlar 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs 6 saat bekledikten sonra arabayı bırak git dediler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Sıfırını 1.080 milyona bırakıyorlar 1.2..... motorlu mu? Ali Darbaz yazdı: Arabanın ecu software güncellenecek Ali Darbaz yazdı: 6 saat bekledikten sonra arabayı bırak git dediler iyi bir haber değil nolmuş ecu mü çöktü? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: 1.2..... motorlu mu? abi sende resimler açılmıyormu 1.2 pütech otomatik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bugün günlerden Takata... tavandaki o kaplama ile tse den nasıl geçmiş bu servis? Ali Darbaz yazdı: abi sende resimler açılmıyormu 1.2 pütech otomatik. alana hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Cumartesi bu şekilde servisde bıraktığım arabamdan 3 gündür haber yok. 2 havayastığı ve 1 yazılım güncellrmesi bu kadar uzun sürmemeliydi.. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Cumartesi bu şekilde servisde bıraktığım arabamdan 3 gündür haber yok. 2 havayastığı ve 1 yazılım güncellrmesi bu kadar uzun sürmemeliydi.. Cumartesi çoğu yer yarım gün zaten. Standart bir bakımda bile 2 gün sürüyor aracın giriş çıkışı. Ortalama 3 gün sürecektir bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Cumartesi bu şekilde servisde bıraktığım arabamdan 3 gündür haber yok. bırakmaya nasıl ikna edildin, süper müşterisin, her servise nasip olması dileği ile 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: tavandaki o kaplama ile tse den nasıl geçmiş bu servis? Boruyu görünce servise soba mı kurmuşlar dedim. Dikkatli bakınca çözdüm olayı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bırakmaya nasıl ikna edildin, süper müşterisin, her servise nasip olması dileği ile Müşteri ilişkileri departmanını arayıp konu hakkında şikayetçi oldum 10 dakika sonra arayacağız dediler hala aramadılar Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Müşteri ilişkileri departmanını arayıp konu hakkında şikayetçi oldum 10 dakika sonra arayacağız dediler hala aramadılar Yetkili servisin müşteri memnuniyeti devri bitmiş. Müdür nasıl durabiliyor orada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Müşteri ilişkileri departmanını arayıp konu hakkında şikayetçi oldum 10 dakika sonra arayacağız dediler hala aramadılar ctesi bırakınca kabullendin zaten artık ne fayda Ali Darbaz yazdı: Müşteri ilişkileri departmanını Ali Darbaz yazdı: 10 dakika sonra arayacağız büyük amatörlük, geri arama içi süre vererek kendisinden beklenti oluşturmak... en son psa bimis te bi cümle ettiydim, garantisi olmayan araçta 30 binlik parça 15 dak da sorgusuz değişti... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bozuk araba satmışlar Ali'ye. Sakın satanı tanıyorum, satarken sustum deme 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bozuk araba satmışlar Ali'ye. İki farklı araba birleştirildiği için olabilirmi bu sıkıntılar ? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ersen Tapan yazdı: İki farklı araba birleştirildiği için olabilirmi bu sıkıntılar ? asla malımıızın arkasanıdayız bisussak 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ersen Tapan yazdı: İki farklı araba birleştirildiği için olabilirmi bu sıkıntılar ? Özele gel. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs 1500 tl trafik cezası 80 lik yolda 90 yapmışım %10 aşımı yapmışım. Bu nedenle tatili iptal ettim.. Uzun yol işini başka bahara kaldı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts