Ali Darbaz 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Bunu kaçırdım, neyin sıcaklığıymış? Açıklamadılar. Ben katalitik konverter lambda sensörü olarak düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Açıklamadılar. Ben katalitik konverter lambda sensörü olarak düşünüyorum sıcaklığı mı ölçüyormuş lambda sensörü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: sıcaklığı mı ölçüyormuş lambda sensörü temp mep bişiy diyor kısa acıklamada opel değer sordum yakında dönecekler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Sonda bse değişicek oda neyse. Google bakınca lambda sensörü diyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Oksijen sensörüdür o işte. İyidir, yakıt daha da düşer Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Bozuk bozuk. Onu da yaptır. Şarkışlayı çıkarken yolda kalırsın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bozuk bozuk. Onu da yaptır. Şarkışlayı çıkarken yolda kalırsın Yok şirket egeası ile giderim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bozuk bozuk. Onu da yaptır. Şarkışlayı çıkarken yolda kalırsın O Yıldızeli'den gelir daha kötü yani 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Ali Darbaz yazdı: 3000 devirde viteslerin hızları. 3000 de 140 la geziyoz teh Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs (düzenlendi) Arkadaşlar, citroen değer aradı , Cumartesi sabah 10:00 da değişimi yapıyorlar. Ama havayastıklarını değişiyorlar. Oraya gidince ikinci servis kaydınıda yaptırmaya çalışıcağım. İş emri ivediliği nedeniyle takata değişimi olarak açmışlar. Mustafa Tüfekçi yazdı: 3000 de 140 la geziyoz teh Peh,,, 3000 devirde motorun sesini duymak için camı pencereyi açmak gerekiyor. 7 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Ali Darbaz yazdı: havayastıklarını değişiyorlar. 350 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs cancan ekspertizde ağır hasar raporu çıkar buna artık 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: cancan ekspertizde ağır hasar raporu çıkar buna artık Valla ya öyle olcak dimi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Valla ya öyle olcak dimi. Tabii ki hayır. Elinizde değişim formu olacak Airbag de bi yedek parça sonuçta. Bozulur değişir yani. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Tabii ki hayır. Elinizde değişim formu olacak Airbag de bi yedek parça sonuçta. Bozulur değişir yani. @Tamer Topaç diyecekki airbagler değişmiş , araba patlak der fiyat kıracak bahane bulur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Tabii ki hayır. Elinizde değişim formu olacak Airbag de bi yedek parça sonuçta. Bozulur değişir yani. form olunca ne farkı oluyor, değişmiş mi değişmemiş mi, Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: form olunca ne farkı oluyor, değişmiş mi değişmemiş mi, Değişmiş muamelesinin piyasada ne anlama geldiğini ikimiz de biliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tornavida değince dahi sök tak yazılan bir yerdeyiz 🙂 10 yaşında araçta kusursuzluk aramak bana biraz hayal geliyor. Hava yastıkları normalde 10 sene sonrasında düzgün çalışma garantisi vermez. Yenilenmiş olması ne güzel bu açıdan. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Tabii ki hayır. Elinizde değişim formu olacak Airbag de bi yedek parça sonuçta. Bozulur değişir yani. Bence bunu anlamazlar. Multimedya değişse anlarlar mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Ali Darbaz yazdı: temp mep bişiy diyor kısa acıklamada opel değer sordum yakında dönecekler. İçinde doğru okuma için rezistans var. Sıcaklığı dengeli tutuyor oksijen sensörünün Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Ali Darbaz yazdı: @Tamer Topaç diyecekki airbagler değişmiş , araba patlak der fiyat kıracak bahane bulur Yalan mı? Airbagler değişmiş. 350. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mayıs Yazar Paylaş 8 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Yalan mı? Airbagler değişmiş. 350. Satışlara geldi m Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Satışlara geldi m Bozuk o araba. Airbag yok, arıza potansiyeli çok yüksek, şanzıman kararsız ve ne yapacağı belli değil. Her an hararet yapabilir. Gitmiyor, ses alıyor, çok yakıyor. 350 başka yok Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bozuk o araba. Airbag yok, arıza potansiyeli çok yüksek, şanzıman kararsız ve ne yapacağı belli değil. Her an hararet yapabilir. Gitmiyor, ses alıyor, çok yakıyor. 350 başka yok Güzel rakam, alıcıyı da satıcıyı da üzmez. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts