Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Ali Darbaz yazdı: Mobilet motorlu 200 tane Shaded 136 dronunu düşürmek için her biri 400 bin dolarlık Aim9 ve Aim7 füzeleri kullanmak zorunda kaldılar. Operasyonel saati 44000 dolar olan f35 ucaklarını kaldırdılar, İranların teneke balistik füzeleri düşürmek için 6 milyon dolarlık Arrow 6 füzeleri ile önleme yaptılar. Tam bir Prius zaferi. İsrail bu sene f35 ucaklarının %75 ni harbe hazır tutabilmek için %550 oranında daha fazla bütçe kullandığını açıkladıkdan sonra birde bu masraflar çıktı. Savaş lojistik işidir derler. İsrail desteklenmese çokdan tükenmişti. Bunlardan ders çıkarmalıyız. Biz bu silahları çok daha ucuza üretebiliriz. Gelecekte sanki böyle bir şey olacak gibime geliyor. ama o zaman bu silahlar demode kalmış olacak. Bu da bir varsayım. ayrıca rakamlar önemsiz. Adamların bir cebinden çıkıyor diğerine giriyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Arabaya yedek parça ararken dikkatimi çekti bu egzos böylemi gerçekten. Baya baya dışarda krom kaplı apaçi tipi egzos. İnternette baktım hepsinde böyle egzos varmış. 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Şu plakalığı takmak için 50 sefer delen ustaları kınıyorum. Arkadaş yeri belli neden haricen delme ihtiyacı hissedersin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Yok canım daha neler... Sadece yağ depişimi bu fiyatmı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan (düzenlendi) Kadiköy moda şehir içi durkalk trafikte dayanıklılık testi yaparken radyatör kör tıpası patladı Heyecanlanmadan sağa çekip yol yardımı aradım.. 21 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Kör tıpa ve antifiriz işi için tanıdığım tek ustaya Opelci abiye bıraktım. Sabah buluşucaz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Doğan Arşiray yazdı: eyvah eyvah. neden patlasınki böyle birşey? Çanakkale gezisi öncesi bugün test ediyordum. Tam maşallah dedim bu başımıza geldi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ustaya bi gün de dükkan açıkkken git Şans işte. Ne yaparsın. şunun yüzünden hanıma madara olduk. Maşallah maşallah diye severken ben beyaz duman çıktı arabadan. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Darbaz yazdı: Xiaomi HyperOs deniyorum. Sevene iyi de yeşiller çok yeşil geldi hangi model Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Geçmiş olsun. Şehir içinde olması iyi olmuş. Dayanıklılık testinden kastın nedir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun. Şehir içinde olması iyi olmuş. Dayanıklılık testinden kastın nedir 3 kişi kadiköy trafiğinde klima açık gezdim abi. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Nisan Paylaş 22 Nisan dayanamadı yani. bence hortumlarida yenilemek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Benim anlamadığım, mühendis tasarlarken ne düşünmüş. Madem kör, niye tıpa yapmış? Bir de takılan parça ile çıkan parçanın kalite farkı bariz ortada. Orjinal takılsa iyi olurmuş. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Ali Darbaz yazdı: 3 kişi kadiköy trafiğinde klima açık gezdim abi. iyi ki 4 kişi gece vakti bebek taraflarında gezmemişsiniz..... 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Sani Gerşon yazdı: Benim anlamadığım, mühendis tasarlarken ne düşünmüş. Madem kör, niye tıpa yapmış? Bir de takılan parça ile çıkan parçanın kalite farkı bariz ortada. Orjinal takılsa iyi olurmuş. Muhtemelen başka bir model araç ile aynı radyatör ve diğer modelde orada bir çıkış bulunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: iyi ki 4 kişi gece vakti bebek taraflarında gezmemişsiniz..... Hocam ben geziyorum. Çok faydalı. Her bekar erkeğe bu dayanıklılık testini öneririm. Tıpa da patlatmıyor 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Sani Gerşon yazdı: Hocam ben geziyorum. Çok faydalı. Her bekar erkeğe bu dayanıklılık testini öneririm. Tıpa da patlatmıyor Sen hep kendini gezdir zaten, 3 vakte kadar evlilik yazıyorum reçetene 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Mahmuzları bagaja taktım. Ama başka eksikte varmış. Bagaj Cam cıtasıda eksik arabanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Sani Gerşon yazdı: Hocam ben geziyorum. Çok faydalı. Her bekar erkeğe bu dayanıklılık testini öneririm. Tıpa da patlatmıyor valla 25 liralık conta. Başka bulamadım. İnternetten sipariş edip torpidoya atacam 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: iyi ki 4 kişi gece vakti bebek taraflarında gezmemişsiniz..... moda da bir şey daha oldu. Yarı otomatik şanzıman tepki süresi yavaşlamaya başladı. Bende soğutmak için N alıyordum ışıklarda., gerçi kendiside bir süre bekleyince N ye alıyor kavramayı bırakıyor. Mühtemelen şanzımanda ısı sensörü var ısındığında N aldığı için tepki süresinde geçikme oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts