Servet Aydın 4 Nisan 2024 Paylaş 4 Nisan 2024 Fatih Keskin yazdı: eee bana kiraladı bi ev gebze den Lan! Mehmet Ozyurek yazdı: Anahtarın var mı ? var.. Ara sıra evde yakışıklı bir istanbul beyfendisi ile de karşılaşabilirsin.. O da yabancı değil.. Nesi yakışıklı be? Gözlüğünü değiştir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Alparslan Coban yazdı: Teşekkür ederim emmi cevap için 3 ay içinde etrafımda 2 kişi benzer olayla karşılaştı farklı şehirlerde biri uzlaşmada talep edilenden biraz aşağı anlaştı diğeri mahkeme yoluna gitti itirazla kurtuluyor olmak çok iyi çünkü gerçekten büyük çoğunluğu kötü niyetle açılan davalar Kesinlikle maalesef kan emicilerin bir tezgahı. Servet Aydın yazdı: Nesi yakışıklı be? Gözlüğünü değiştir Onda bana ait olması muhtemel nadide bir parça var. Şu an benim için yakışıklılıkta seninle eşit mesafede. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Anahtarın var mı ? var.. Ara sıra evde yakışıklı bir istanbul beyfendisi ile de karşılaşabilirsin.. O da yabancı değil.. Öhhööö öhhö 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Emin Önal yazdı: Öhhööö öhhö Gösterr me herr kese.. Salı çarşamba senin. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Oha ohaaaa. Tükkanın bile yedeğini almışlar 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Servet Aydın yazdı: Oha ohaaaa. Tükkanın bile yedeğini almışlar Tamam ya..ayrı gayrımız varsa tükkanınkini veririz. Ev dursun ama 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts