Hamit inan 29 Mart Paylaş 29 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ben değil evet ilginç o Bir kaç yerde denk geldim. Neodyum mıknatıs yada gümüş vücut için faydalı kullanın diyorlardı. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Mart Paylaş 29 Mart Hamit inan yazdı: Bir kaç yerde denk geldim. Neodyum mıknatıs yada gümüş vücut için faydalı kullanın diyorlardı. Abi denk gelirsen link atarsın bende arıyorum ondan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart Paylaş 29 Mart Hamit inan yazdı: Bir kaç yerde denk geldim. Neodyum mıknatıs yada gümüş vücut için faydalı kullanın diyorlardı. doğan L henüz çıkmamıştı yani 91 öncesi çok moda idi bu mıknatıs ucu toplu bileklikler pazarda manavda bile satarlardı 3 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Mart Paylaş 29 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bende ki gt 3 senden aldığım saat ve çok memnunum güle güle kullan abi, ekg ile ritim takip olsa satmazdım onu. Fırat Önal yazdı: Gt3 pro kullanıyorum çok memnunum. Apple nin saatleri telefonları gibi her sene yenileniyor sanırım. Hepsinin de şarjı az mı gidiyor? Huawei 15 günlük şarjı başarırken apple neden bunu yapmıyor? benim Apple Watch 7 ekran sürekli açık modunda kullanmazsam 2 tam günü çıkarıyor. Wi-Fi Bluetooth açık, tüm bildirimler açık 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Mart Paylaş 29 Mart Mi smart Band 5 kullanıyordum, kendi kendine bi anda açıldı araba kullanırken, ekranı falan gitti, garantisi de bitmiş. Kenarda duruyor öyle. 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 29 Mart Paylaş 29 Mart Çağlar Bayur yazdı: doğan L henüz çıkmamıştı yani 91 öncesi çok moda idi bu mıknatıs ucu toplu bileklikler pazarda manavda bile satarlardı Hayal mayal hatırlıyorum onları. Geçenlerde bir kaç şey geldi başıma merak sardı beni 😁 Ebrar Tüfek yazdı: Mi smart Band 5 kullanıyordum, kendi kendine bi anda açıldı araba kullanırken, ekranı falan gitti, garantisi de bitmiş. Kenarda duruyor öyle. Durmasın o kenarda 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Mart Paylaş 29 Mart Ebrar Tüfek yazdı: Mi smart Band 5 kullanıyordum, kendi kendine bi anda açıldı araba kullanırken, ekranı falan gitti, garantisi de bitmiş. Kenarda duruyor öyle. Ebrar hocam mi band var 4 veya 5 olmalı bir de huawei var eski yerini alsın dersen konuşabiliriz. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 29 Mart Paylaş 29 Mart Elektronik ile alakam çok iyi olmasına rağmen, yıllardır otomatik mekanizma saat kullanıyorum. Bir türlü akıllı saate alışamadım. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Mart Paylaş 29 Mart Hamit inan yazdı: Durmasın o kenarda 😁 Malzeme senin abi Mehmet Yeter yazdı: Ebrar hocam mi band var 4 veya 5 olmalı bir de huawei var eski yerini alsın dersen konuşabiliriz. Abi Apple ekosistemine geçiş yapacağım komple, yazı bekliyorum, teşekkür ederim yine de. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mart Paylaş 30 Mart Mehmet Göktürk yazdı: faydası oluyor mu? apple mı? Huawei gt4 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: geçmiş olsun uyku apnesi için tedavi oldunuz mu, bpap cihazı kullanıyormusunuzu 2014 de bir operasyon geçirdim ve o gün bu gündür kurtuldum denilebilir. Cpap kullanıyorum ve çok memnunum. Cihaz uyku analizini yapıyor ancak o2 seviyesi ölçmüyor. Ben şu tarzda bir cihaz almak istiyordum ama pahalı diye vazgeçtim. Onun yerine saat aldım. Konusu aşağıda. Operasyon ne için yapıldı? Genelde 5 sene içinde tekrarlıyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mart Paylaş 30 Mart Bende de oğlumda da uyku apnesi ve horlama başladı. Acaba visco yastığın bundaki etkisi ne olabilir? Bizdeki mi band3 aynı Ebrar’ınki gibi açıldı.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Mart Paylaş 30 Mart Mi band ile başladım yürüyüş için kullanmak maksadıyla. Adım ve nabız sayması için almıştım. Telefonla da haberleşiyordu. Ancak pili çabucak bitiyordu ve bozuldu. Sonrasında Apple Watch 4 series (Nike Edition) aldım. Uzun süre kullandım. EKG özelliği de çok iyi idi benim için. Geçen hafta Apple Watch 9 serisine geçtim. Antrenman ve kalori özellikleri, adım sayması, su içme takibi, ilaç takibi, mesajları sesle cevaplama gibi özelliklerinden dolayı severek kullanıyorum. Tek sevmediğim özelliği şarjının az gidiyor olması. Ancak yeni seride pusula ve altimetre gelmiş. O da arazi yürüyüşlerinde iyi. Yüzme için de kullanılıyor,ama ben hiç girmedim Apple Watch ile suya. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Mart Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Akıllı saat anketini doldurunuz. Hocam seçenek eklesek Akıllı saatim yok araştırma içerisindeyim gibi 30 Mart tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Mart Paylaş 30 Mart Samsung telefon alınca akıllı saat tercihim Samsung Watch 6 oldu. Gayet memnunum. Akıllı saat kullanmanın en güzel yanı çağrıları ve mesajları cebinden telefonu çıkarmadan görebilmek ve cevap verebilmek. Sağlık verilerini kullanmıyorum. Gece çıkardığım için uyku takibine de bakamıyorum. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 30 Mart Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Fırat Önal yazdı: Gt3 pro kullanıyorum çok memnunum. Apple nin saatleri telefonları gibi her sene yenileniyor sanırım. Hepsinin de şarjı az mı gidiyor? Huawei 15 günlük şarjı başarırken apple neden bunu yapmıyor? Apple saatleri ufak telefon gibi. uygulama falan yuklenebiliyor. Mail uygulamasi vs var. O nedenle sarj cabuk bitiyor. Ben gt2e kullaniyorum. Sesli ortamda calistigim icin ve bazen telefonu masada biraktigim için telefonun caldigini haber vermesi, whatsapp gibi smsleri ve önemli bildirimleri gostermesi icin almistim. Sarji baya gidiyor. Baslarda uyku takibi falanda yapiyordum 30 Mart tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Mart Paylaş 30 Mart 4-5 ay önce kalp ile ilgili hafif sıkıntım oldu, doktora gittim hamd olsun ciddi bir sıkıntı çıkmadı ama ailede tansiyon hastaları çok olunca doktor dikkat et dedi bu yaştan sonra. Bende artık takip etmek istedim. Bu sebeple gerçek tansiyon ölçümü yapabilen Huawei Watch D aldım. telefondan memnunum tek eksiği telefondan görüştürme yapmaması ve işletim sisteminin biraz yavaş çalışması onun haricinde, uyku takibi, tek prob EKG ölçümü, SPO2 ölçümü ve egzersiz takibi vs memnunum. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 30 Mart Paylaş 30 Mart Ben daha once mi band kullandim yillarca, cok mutluydum. Anne ve babama da aldim, ozellikle gelen aramalari da daha rahatca farketsinler diye.. Yas itibariyle eskisi kadar net isitemiyorlar. Su saatten sonra Huawei Watch D disinda, bir gun apple ekosistemine gecersem e-sim iceren bir apple watch alirim, o da telefonu unutursam (cok onemli bir anda unuttum), rahatca gorusme yapabilmek icin. Furkan Avcı yazdı: 4-5 ay önce kalp ile ilgili hafif sıkıntım oldu, doktora gittim hamd olsun ciddi bir sıkıntı çıkmadı ama ailede tansiyon hastaları çok olunca doktor dikkat et dedi bu yaştan sonra. Bende artık takip etmek istedim. Bu sebeple gerçek tansiyon ölçümü yapabilen Huawei Watch D aldım. telefondan memnunum tek eksiği telefondan görüştürme yapmaması ve işletim sisteminin biraz yavaş çalışması onun haricinde, uyku takibi, tek prob EKG ölçümü, SPO2 ölçümü ve egzersiz takibi vs memnunum. Huawei Watch D ben de kullaniyorum ilk ciktigindan beri cok memnunum, tavsiye ederim ben de.. Sadece yapisi itibariyle, tansiyon olcumu yapan kumas parcalari cikarsaniz bile su gecirebilir bir saat ona dikkat etmek lazim. Emre Şimşek yazdı: Bende de oğlumda da uyku apnesi ve horlama başladı. Acaba visco yastığın bundaki etkisi ne olabilir? Bizdeki mi band3 aynı Ebrar’ınki gibi açıldı.. Olabilir, bir uyku merkezine gidip kontrol ettirmenizi oneriririm. Mahmut Yıldız yazdı: Huawei gt4 Cpap kullanıyorum ve çok memnunum. Cihaz uyku analizini yapıyor ancak o2 seviyesi ölçmüyor. Ben şu tarzda bir cihaz almak istiyordum ama pahalı diye vazgeçtim. Onun yerine saat aldım. Konusu aşağıda. Operasyon ne için yapıldı? Genelde 5 sene içinde tekrarlıyor diye biliyorum. Uyku apnesi bende de var, uzun zamandir resmed CPAP kullaniyorum ve ben de cok memnunum. SPo2 olcen bu cihaz icin ben de incemeleye basladim simdi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mart Paylaş 30 Mart Gökhan Tuna yazdı: Uyku apnesi bende de var, uzun zamandir resmed CPAP kullaniyorum ve ben de cok memnunum. SPo2 olcen bu cihaz icin ben de incemeleye basladim simdi Resmed'in S10 modeli var bende. Ayarlarımı kendim yaptım. Oscar ile verilerimi takip ediyorum. Ahi değerim maksimum 0.7'leri görüyor. Genelde 0.1 civarı. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Mart Paylaş 30 Mart 2 seneye yaklaştı Gt2 pro kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Mart Paylaş 30 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Huawei gt4 Cpap kullanıyorum ve çok memnunum. Cihaz uyku analizini yapıyor ancak o2 seviyesi ölçmüyor. Ben şu tarzda bir cihaz almak istiyordum ama pahalı diye vazgeçtim. Onun yerine saat aldım. Konusu aşağıda. Operasyon ne için yapıldı? Genelde 5 sene içinde tekrarlıyor diye biliyorum. Ben üst solunum yolları ile ilgili operasyon geçirdim. Burun kemiğinde burundan kamera ile bakınca görünmeyen ama emar çekilince içeride eğrilik fazla imiş, buna bağlı nefes problemim olduğu için damak çökmesi, küçük dil buyumesi ve bademcik büyümesi vardı. Operasyon ile kemik kırıldı, damak yukarı çekildi, küçük dil boyu kısaltıldı, bademciklerim ufaltıldı ve o günden sonra makina kullanmadan uyku apnem ortadan kalktı. Şükürler olsun yaklaşık 10 yıl oldu ve gayet iyi durumdayım. Eskiden dinlenemeyen vücudum dinlenmeye başladı. Eskiden uyku uyumuyormuşum. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mart Paylaş 30 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ben üst solunum yolları ile ilgili operasyon geçirdim. Burun kemiğinde burundan kamera ile bakınca görünmeyen ama emar çekilince içeride eğrilik fazla imiş, buna bağlı nefes problemim olduğu için damak çökmesi, küçük dil buyumesi ve bademcik büyümesi vardı. Operasyon ile kemik kırıldı, damak yukarı çekildi, küçük dil boyu kısaltıldı, bademciklerim ufaltıldı ve o günden sonra makina kullanmadan uyku apnem ortadan kalktı. Şükürler olsun yaklaşık 10 yıl oldu ve gayet iyi durumdayım. Eskiden dinlenemeyen vücudum dinlenmeye başladı. Eskiden uyku uyumuyormuşum. Evet bunu ben de 38 yaşımda fark ediyorum ki gece uyurken iyi nefes alabildiysem bana 5 saat uyku yeterken; iyi nefes alamadıysam 10 saat uyku yetmiyor.. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Mart Paylaş 30 Mart Xiaomi watch 3 active kullanıyorum. Çoğunlukla telefon görüşmesi yapıyorum. Pazardan pazara şarj ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Mart Paylaş 30 Mart Emre Şimşek yazdı: Evet bunu ben de 38 yaşımda fark ediyorum ki gece uyurken iyi nefes alabildiysem bana 5 saat uyku yeterken; iyi nefes alamadıysam 10 saat uyku yetmiyor.. Maalesef ki öyle oluyor sürekli bir uyku hali ve dinlenmemiş yorgun oluyor insan. Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 30 Mart Paylaş 30 Mart Geçen sene 35 senelik bir seiko 5 aldım yeşil kadran çelik kordon çok yakışıklı arkadaş bir de mi band 5 var bisiklete binerken dağa çıkarken kullanıyorum basit ve stabil işini yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Mart Paylaş 31 Mart Ben de bir saat alma düşüncesindeyim. Ancak temassız ödemeyi kullanabileceğim bir model ne yazıkki bulamadım. Samsung watch 6 için samsung telefon gerekiyormuş sanıyorum (elendi) Apple keza yine öyle. Xiaomi watch s3 yeni bir model ancak bizde ödeme çalışmıyor deniyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts