Metin Akbal 29 Mart 2024 Paylaş 29 Mart 2024 Akıllı saat benim telefon kullanımıma olan ihtiyacımı da azalttı. Şöyle ki; telefonu en çok saate bakmak için kullanırdım, almışken gelen bildirim whatsapp vs derken instagramda ona buna bakarken dalarken çok vakit öldürdüğümü saat kullandıktan sonra farkettim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2024 Paylaş 29 Mart 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Evde hepimizin var.. En aktif kullanan kızım.. Arda Servet amcasının verdiği Casio dışında bir şey takmaz oldu.. (bana verse ben de başka saat takmazdım) Ben Ev dışında kullanıyorum.. Bazen telefonu duymayabiliyorum.. Kolumda titremesi işe yarıyor.. Bildirimler geldiğinde telefonu açıp bakmaktan daha kolay.. Düşündüm de: ben bildirimleri görmek ve telefon çaldığını duymak için kullanıyormuşum.. Ben ondan da şikayetçiyim. Telefon masanın üzerinde.. göz ucumla görebilirim toplantıdayım yahut dersteyim yahut en önemlisi araçtayım. bildirim geliyor. koluma.. koluma gelince ekrana gelmiyor. koluma bakıyorum bu kez kaydırmak gerekiyor. o zaman da kafanı eğmiş saatınla uğraşmış oluyorsun toplantıda. araçta ise tehlikeli oluyor. Oysa masada yahut telefon tutucusunda olsa şak diye görüyorsun. Böyle bi sıkıntısı var. Ben çok az etken kullanmaya başladım. bazen bakıyorum sabah pili bitmiş akşama kadar takmışım farketmemişim. Demek ki bakmamışım. Bu telefonların en önemli uygulamazı CHATGPT olur. o da henüz yok. o olsa başım sıkışınca herşeyi sorarım. siri ile olmuyor. yanıtı okumuyor ekrana basıyor. Bana üsküdarda ne yenir anlat diyorsun. ekrana basıyor wikipedia. okumuyor. e ne anladım ben ondan ekranına bakacaksam.. sesli iletişimi gelişmeli saatların.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2024 Paylaş 30 Mart 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: telefon çaldığını duymak için kullanıyormuşum.. bir KBB derdine deva olabilir 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 30 Mart 2024 Paylaş 30 Mart 2024 (düzenlendi) Şu saatide mekanik severler için burada ufaktan bi tanıtmak gerek. Fossil Hybrid Bendekinin model no: NDW2N Pili ortalama 1 yıl gidiyor, bitince değiştiriyorsunuz. Bendekine hiç bakmadım ama bir videoda 2430 pil kullanıyordu. Saat ekranında hiç bir dijital ekran yok tamamıyla analog. Bildirim için ister kişiye, ister bir gruba herhangi bir saat dilimini atıyorsunuz. Örneğin: Saat 1 eşim Saat 2 mesajlar ve whatsapp Saat 3 aile Saat 4 otoclubtr Saat 5 instagram Arama, mesaj yada herhangi bir bildirim geldiğinde titreşimle beraber kadranlar hızlıca ayarladığınız saati gösteriyor. Adım sayma vs gibi bilgileri telefondaki uygulamasından bakabiliyorsunuz sadece. Başka özellikleri vardır da ben çok fazla kullanmadan çekmeceye kaldırdım. 2 yıla yakın olmuştur hala çalışıyor pili bitmedi. Edit: Benzer model incelemesi. 30 Mart 2024 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Mart 2024 Paylaş 30 Mart 2024 Güzelmiş. Basit ama fonksiyonel bir saat yapmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 26 Haziran 2024 Paylaş 26 Haziran 2024 13 Haziran'da Genpa teknik servise ulaşan GT3 Elite saatimin tamir fiyatını bugün SMS ile gönderdiler. Şaka gibi... 7287 tl.... Saatin sıfır fiyatı 4990 tl. Aradım şaka mısınız siz dedim. yapacak birşey yok diyorlar. Bırakın tamir etmeyin dedim. Bu nasıl bir zihniyet Allah aşkına. GT4 saatin sıfır fiyatı 5500 tl civarı. Sizce GT4 almaya gerek var mı yoksa 7000 tl ye GT3 Pro mu alayım? Saati 06.06.2022 tarihinde Teknosadan almıştım. Garanti bittikten sadece 4 gün sonra bozuldu. Bu kadar mı tesadüf olur diyeceğim de bence tesadüf değil bu. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Haziran 2024 Yazar Paylaş 26 Haziran 2024 Öner Kurukuz yazdı: 13 Haziran'da Genpa teknik servise ulaşan GT3 Elite saatimin tamir fiyatını bugün SMS ile gönderdiler. Şaka gibi... 7287 tl.... Saatin sıfır fiyatı 4990 tl. Aradım şaka mısınız siz dedim. yapacak birşey yok diyorlar. Bırakın tamir etmeyin dedim. Bu nasıl bir zihniyet Allah aşkına. GT4 saatin sıfır fiyatı 5500 tl civarı. Sizce GT4 almaya gerek var mı yoksa 7000 tl ye GT3 Pro mu alayım? Saati 06.06.2022 tarihinde Teknosadan almıştım. Garanti bittikten sadece 4 gün sonra bozuldu. Bu kadar mı tesadüf olur diyeceğim de bence tesadüf değil bu. GT3 pro güzel saat, safir cam da büyük artı. Ben akıllı saate telefon gibi bakıyorum, yazılımın, sensörlerin güncel olması önemli. Bu sebeple ben de aynı ikilemde kalıp gt4 aldım. Ama benim saati alma sebebim saat olması değil, uyku takibi, oksijen seviyesi takibi şeylerdi. Trusleep 5.5 olması ya da sensörlerin yeni olup daha hızlı ölçüm yapması gt4 almamda etkili oldu. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 26 Haziran 2024 Paylaş 26 Haziran 2024 Mahmut Yıldız yazdı: GT3 pro güzel saat, safir cam da büyük artı. Ben akıllı saate telefon gibi bakıyorum, yazılımın, sensörlerin güncel olması önemli. Bu sebeple ben de aynı ikilemde kalıp gt4 aldım. Ama benim saati alma sebebim saat olması değil, uyku takibi, oksijen seviyesi takibi şeylerdi. Trusleep 5.5 olması ya da sensörlerin yeni olup daha hızlı ölçüm yapması gt4 almamda etkili oldu. Şarjı kaç gün gidiyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2024 Paylaş 26 Haziran 2024 Oğuzhan Demir yazdı: Şu saatide mekanik severler için burada ufaktan bi tanıtmak gerek. Fossil Hybrid Bendekinin model no: NDW2N Pili ortalama 1 yıl gidiyor, bitince değiştiriyorsunuz. Bendekine hiç bakmadım ama bir videoda 2430 pil kullanıyordu. Saat ekranında hiç bir dijital ekran yok tamamıyla analog. Bildirim için ister kişiye, ister bir gruba herhangi bir saat dilimini atıyorsunuz. Örneğin: Saat 1 eşim Saat 2 mesajlar ve whatsapp Saat 3 aile Saat 4 otoclubtr Saat 5 instagram Arama, mesaj yada herhangi bir bildirim geldiğinde titreşimle beraber kadranlar hızlıca ayarladığınız saati gösteriyor. Adım sayma vs gibi bilgileri telefondaki uygulamasından bakabiliyorsunuz sadece. Başka özellikleri vardır da ben çok fazla kullanmadan çekmeceye kaldırdım. 2 yıla yakın olmuştur hala çalışıyor pili bitmedi. İlk defa duydum. ne kadar ilginç bir saatmiş bu.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Haziran 2024 Yazar Paylaş 26 Haziran 2024 Öner Kurukuz yazdı: Şarjı kaç gün gidiyor? Ekran açık, oksijen, nabız, stres vs ölçümler hep açık 10 gün kadar gidiyor. Pili efsane. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Haziran 2024 Paylaş 28 Haziran 2024 Öner Kurukuz yazdı: 13 Haziran'da Genpa teknik servise ulaşan GT3 Elite saatimin tamir fiyatını bugün SMS ile gönderdiler. Şaka gibi... 7287 tl.... Saatin sıfır fiyatı 4990 tl. Aradım şaka mısınız siz dedim. yapacak birşey yok diyorlar. Bırakın tamir etmeyin dedim. Bu nasıl bir zihniyet Allah aşkına. GT4 saatin sıfır fiyatı 5500 tl civarı. Sizce GT4 almaya gerek var mı yoksa 7000 tl ye GT3 Pro mu alayım? Saati 06.06.2022 tarihinde Teknosadan almıştım. Garanti bittikten sadece 4 gün sonra bozuldu. Bu kadar mı tesadüf olur diyeceğim de bence tesadüf değil bu. O gün size cevap yazmıştım ama gitmemiş. Sizi mağdur eden markadan bir daha mı alacaksınız? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Haziran 2024 Paylaş 28 Haziran 2024 Emre Şimşek yazdı: O gün size cevap yazmıştım ama gitmemiş. Sizi mağdur eden markadan bir daha mı alacaksınız? Huawei de saatlerin VW si demekki 2 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Haziran 2024 Paylaş 28 Haziran 2024 Emre Şimşek yazdı: O gün size cevap yazmıştım ama gitmemiş. Sizi mağdur eden markadan bir daha mı alacaksınız? Xiaomi ve Amazfit saatlere de bakıyorum. Ancak şöyle bir durum var ki saatten memnundum. Yine Huawei alırsam bunun kordonunu falan da kullanırım. Kaldı ki çevremde huawei saat kullanan çok var ve bu durum benim başıma geldi diye her saatte olacak diye düşünmem. Arkadaş 4 yıldır kullanıyor ama benim saatim 2 yılda bozuldu. Tek şarjla 12-13 gün kullanıyordum saati. Samsung Watch alırsam bir sürü özelliği olacak ama sonuçta bu sadece SAAT.... yani mesaj yazma özelliği olsa ne olur olmasa ne olur. Telefonu evde bırakıp çıkmıyorum ki, bildirimleri gösterse yeterli. Ellerim ıslakken saat üzerinden gelen çağrıyı cevaplayıp konuşmak bana yetiyor. Spor aktiviteleri ve uyku takibi de güzel. bir akıllı saatten daha fazlasını beklemiyorum. Bu sebeple ilk önceliğim şarj... Zaten telefonu her gün şarj ediyorum bir de saati şarj etmeyle uraşamam. Bu nedenle sadece ihtiyaç duyduğum özellikleri olan ve şarjı uzun giden saat bakıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Haziran 2024 Paylaş 28 Haziran 2024 Öner Kurukuz yazdı: Xiaomi ve Amazfit saatlere de bakıyorum. Ancak şöyle bir durum var ki saatten memnundum. Yine Huawei alırsam bunun kordonunu falan da kullanırım. Kaldı ki çevremde huawei saat kullanan çok var ve bu durum benim başıma geldi diye her saatte olacak diye düşünmem. Arkadaş 4 yıldır kullanıyor ama benim saatim 2 yılda bozuldu. Tek şarjla 12-13 gün kullanıyordum saati. Samsung Watch alırsam bir sürü özelliği olacak ama sonuçta bu sadece SAAT.... yani mesaj yazma özelliği olsa ne olur olmasa ne olur. Telefonu evde bırakıp çıkmıyorum ki, bildirimleri gösterse yeterli. Ellerim ıslakken saat üzerinden gelen çağrıyı cevaplayıp konuşmak bana yetiyor. Spor aktiviteleri ve uyku takibi de güzel. bir akıllı saatten daha fazlasını beklemiyorum. Bu sebeple ilk önceliğim şarj... Zaten telefonu her gün şarj ediyorum bir de saati şarj etmeyle uraşamam. Bu nedenle sadece ihtiyaç duyduğum özellikleri olan ve şarjı uzun giden saat bakıyorum. Ben de çok övüldüğünden dolayı Huawei saatlere bir ara epey yoğunlaştım ama ben daha çabuk soğuyorum nedense. Sanırım o kadar da ihtiyacım olmadığından. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Haziran 2024 Paylaş 28 Haziran 2024 Emre Şimşek yazdı: Ben de çok övüldüğünden dolayı Huawei saatlere bir ara epey yoğunlaştım ama ben daha çabuk soğuyorum nedense. Sanırım o kadar da ihtiyacım olmadığından. Kesinlikle. İhtiyaç yoksa verilen her kuruş benim gözümde gereksiz harcamadır. İhtiyaç varsa da verilen her kuruş hakkıdır. Dolayısıyla öncelikle neye ihtiyaç var bu belirlenmeli, sonra ihtiyacı karşılayacak f/p ürün bakılmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts