Mehmet Kazancıoğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun yüksek araç alışkanlık yapıyor daha binek aracı unutun. hep sizin yüzünüzden 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Mart Paylaş 28 Mart Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Videolar ne zaman geliyor 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Mart Paylaş 28 Mart Hayırlı olsun, benim de ara ara açıp ilanlarına baktığım bir araçtır kendisi. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Mart Paylaş 31 Mart Bunlara bende bakıyorum da 170 lik esp li olana param yetmiyor, 140 lık da esp yok hanım ilk virajda ters döner, üniversitede arkadaşımda yazılımlı 140 lık vardı araba o ağırlık ile düz gitmiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart esp siz böyle bir kütle sürülmez, sağdan 80 80 de sürüş sayımaz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart Doğan Arşiray yazdı: kj gibi demekki. o bir yaşam tarzı, yengeç gibi düşün 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mart Paylaş 31 Mart ne donuyordum kavsaklari, kiskananlar catlasin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Mart Paylaş 31 Mart Çağlar Bayur yazdı: esp siz böyle bir kütle sürülmez, sağdan 80 80 de sürüş sayımaz Öyle güzel kullanılıyor ki önemli olan aracın hakkını bilmek hakka girmezsen sorun olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Videolar ne zaman geliyor Henüz o kıvama gelemedim ama gelince atacağım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Ümit Türk yazdı: Henüz o kıvama gelemedim ama gelince atacağım Bunları takmadan video falan çekme (Ko2/Ko3) 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Tamer Topaç yazdı: Bunları takmadan video falan çekme (Ko2/Ko3) Abi naptın ya o kadar yükselemem Ama isteyen varsa sata.. neyse vazgeçtim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Nisan Paylaş 1 Nisan yüksel yüksel iyidir yükselmek benim araçta a/t lastik vardı baya zevkli oluyor heleki çamurda varya ne güzel oluyor anlatamam bak bendeki lastikler konuda var https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/302125-o-bir-koreli/page/2/ 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Ümit Türk yazdı: Abi naptın ya o kadar yükselemem Ama isteyen varsa sata.. neyse vazgeçtim Lastik yoksa, Traktörstayyyllll 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Aracın egzoz muayenesini yaptırdım. 2 dakikada geçti. Yarın Tüvtürk operasyonu var. Gazamız mübarek olsun. 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs (düzenlendi) Önerim egzoz muayenelerini dışarda yaptırın. sıra yoksa müracaat işleme alma ödeme ve defolup gitmek 5 dk bile sürmüyor. Tüvtürk sıra beklemek çok sıkıcı cidden. 31 Mayıs tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts