Selçuk Bakış 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sportage için küçük dedi isek öyle aklına tatlı su suvları gelmesin Sportage küçük değil daha büyk sevdiğimiz doğrudur 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart Ümit Türk yazdı: Tuzlu suya girenleride mi var sen istediğin yerden git fark etmiyor. zamanında çok batırmışlığım olsa da çoğunda çıktı bir iki kerede yardım aldığım doğrudur. kimseye söyleme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: güzel vasıta bunlarda low seçeneği var mıydı var abi 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Mart Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: güzel vasıta bunlarda low seçeneği var mıydı 4x4 Lo 4x4 Hı 4x2 Hı Çağlar Bayur yazdı: traktör mübarek Merdiven şase Ne sandın ki. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart 140 lık olanda aşağıdaki gibi 3 kademeli düğme mevcuttu 4x2 4x4 4x4 low Çağlar Bayur yazdı: traktör mübarek o batınca lazım oluyor ben arada çağırıyordum 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: güzel vasıta bunlarda low seçeneği var mıydı Var abi 3 mod var Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun Ümit. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 140 lık olanda aşağıdaki gibi 3 kademeli düğme mevcuttu 4x2 4x4 4x4 low o batınca lazım oluyor ben arada çağırıyordum Biz bı kere çağırdık gelmedi. Aklımız gittiydi. Meğer bı tane vakum hortumu çıkmış yerinden. Takınca teşrif etti davetimize. Az daha ön diferansiyel sahibi olduk diye hayıflandiydik 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsunda kaça geldi. 600 papel Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Paylaş 27 Mart Ümit Türk yazdı: 600 papel Okadar ucuzsa bendemi baksam yaw. Vergiyi nasıl çözdün. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Okadar ucuzsa bendemi baksam yaw. Vergiyi nasıl çözdün. Mazot 50TL e gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart Paylaş 27 Mart Maşallah.. çok havalı. Güle güle kullan Ümit.. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Ali Darbaz yazdı: Okadar ucuzsa bendemi baksam yaw. Vergiyi nasıl çözdün. 6 aylık 1300 TL Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mart Paylaş 27 Mart Arka defransiyel mekanik lsd diye aklımda kalmıştı. %25’ mi neydi oranı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart Paylaş 27 Mart Selçuk Bakış yazdı: Ödeyerek 😁 Evren Erakçora yazdı: Mazot 50TL e gidiyor. Gitsin zaten deprem arabası fikri ile alıcağım. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Mart Paylaş 28 Mart Hayırlısı olsun yüksek araç alışkanlık yapıyor daha binek aracı unutun. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Paylaş 28 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Biz bı kere çağırdık gelmedi. Aklımız gittiydi. Meğer bı tane vakum hortumu çıkmış yerinden. Takınca teşrif etti davetimize. Az daha ön diferansiyel sahibi olduk diye hayıflandiydik Vakum hortumunu takınca traktör mü geldi Olmaz ki öyle birşey @Önder Özcan olur mu abi sen söyle. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts