Furkan Avcı 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Çok geçmiş olsun. numarayı buraya yazın hepimiz arayalım 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Haziran Paylaş 10 Haziran pilakadan başka numarası varmı öğren taciz et keyfine . gece 12 de ara rüyamda seni gördüm de maksat sinir etmek geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran Furkan Avcı yazdı: Çok geçmiş olsun. numarayı buraya yazın hepimiz arayalım Sanırım başkasının numarası vermiş, kaydettim whatsapp da yaşlı bir amca fotosu çıktı arayınca açılmıyor mesaj atınca görülmüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran geçmiş olsun freelander a da uyuklayan bir taxici girmişti, egzos az ezilmişti, çarpanın kaporta haline bakıp kendi başına bırakmıştım, 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Karakola gidip şikayet dilekçesi vermek lazım,çarptı kaçtı, tutanak hazırlama imkanı olmadı falan diye. O uğraşsın artık. Ali Gök yazdı: pilakadan başka numarası varmı öğren taciz et keyfine . gece 12 de ara rüyamda seni gördüm de maksat sinir etmek geçmiş olsun Taciz suçunu oluşturur aman derim denememek lazım bunu.. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Cem Işık yazdı: Karakola gidip şikayet dilekçesi vermek lazım,çarptı kaçtı, tutanak hazırlama imkanı olmadı falan diye. O uğraşsın artık. Taciz suçunu oluşturur aman derim denememek lazım bunu.. yine hırsızın suçu yok 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Gök yazdı: yine hırsızın suçu yok işyerinde video kayıtlı suçüstü yaptık, komser tanıdık olmasa bizi içeri alıyorlardı.. bir de cebinden kendi fotosu başka isimli kimlik çıktı, vesikalık cebimde naylon içine kaymış cebimde diye ifades ile çıktı gitti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts