Murat Sahın 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart Paylaş 27 Mart LPG prins gibi enjektörler yada BRC de var mı bilmiyorum khein tipi enjektör sanki raili vs? Bir de LPG tankı nerede , bazı modellerde stepne dikine bagajda idi sanki bunda o sorun yok ne güzel. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mart Paylaş 27 Mart Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah, istemsizce sahibinden sitesine girdim.. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: LPG prins gibi enjektörler yada BRC de var mı bilmiyorum khein tipi enjektör sanki raili vs? Bir de LPG tankı nerede , bazı modellerde stepne dikine bagajda idi sanki bunda o sorun yok ne güzel. Maşallah LPG BRC marka Lpg tankı bunun aracın altında eski ML'de de ordaydı. Tekrar iyi dileklerini ileten siz değerli dostlara teşekkürler... 27 Mart tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mart Paylaş 27 Mart aa altta yedek lastik yerindemi harika bagaj bomboş 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun. ML ile tekrar buluşmanıza sevindim 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 27 Mart Paylaş 27 Mart İçinin rengini görünce direkt notere giderdim heralde. Motor hacim hp tork ve şanzıman hakkında detaylı bilgileri de merak ettim. Tüpsüz binilse ocak batırır mı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart Paylaş 27 Mart Üff motor ne güzel duruyor kaputun altında.. Maşallah.. Güle güle kullan kardeşim.. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun. Yakın bir yerlerde olsa alır bir iki tür atardım. Merak ettiğim araçlardan 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Süleyman Can yazdı: İçinin rengini görünce direkt notere giderdim heralde. Motor hacim hp tork ve şanzıman hakkında detaylı bilgileri de merak ettim. Tüpsüz binilse ocak batırır mı acaba? İç rengi güzel ama bu renk çok nazlı hemen kiri, çiziği belli ediyor. Mesela fotoğraflarda belli olmuyor ama derilerinde çizik deformeler vs var baya ama şimdilik ellemeyeceğim.. Artık ustaların ağzına kaşık sığmıyor.. Kitapçığındaki değerler şöyle; 3200 CC M112 V6 Motor 212 hp güç üretiyor, 310 Nm Tork, Boş ağırlığı 4400 pound yani 2 Ton, 5 ileri otomatik şanzıman görev yapıyor, sürekli 4 çeker ve low range özelliği bulunuyor. Torsiyon sistemli şesesi ağır olduğundan 0-100 hızlanması 9 saniyeyi buluyor. LPG kiti var üstünde yakıt olarak takribi şehir içi 16 litre yakar diye görüş belirtenler var, motorlar lpg uyumlu tek dezavantajı külbütörlü sistem olması sebebiyle, Yağın buharlaşmasına daha çok sebep vererek yağ yakımını fazlalaştırıyor. İyi temennilerde bulunan tüm dostlarıma tekrar teşekkür ederim... 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Mart Paylaş 29 Mart 🧿 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart Paylaş 29 Mart Talha Bilgi yazdı: ağzına kaşık sığmıyor.. ne güzel şeymiş o öyle 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Mart Paylaş 30 Mart deri tamirini kendin yapabilirsin, yeterki delik yirtik olmasin. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Doğan Arşiray yazdı: deri tamirini kendin yapabilirsin, yeterki delik yirtik olmasin. dikim yerlerinde sökükler var abi, birde çatlak olan yerlere baktım önceden sanki deri boyası görmüş... Sanki parça parça değiştirmek mantıklı gibi ama ilerde bir proje benim için... 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Bugün Yağ bakımı ve genel kontrol yaptık ustamızla... Lıqui Moly 10w40 Superleichtlauf sittittirittik bişi sentetik motor yağı koyduk. Lpg ayarıda yaptırayım dedim, alırken eski sahibi BRC demişti, bende bakmamıştım bugün bir baktık Prins kit takılıymış üstünde 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: LPG prins gibi enjektörler yada BRC de var mı bilmiyorum khein tipi enjektör sanki raili vs? Bir de LPG tankı nerede , bazı modellerde stepne dikine bagajda idi sanki bunda o sorun yok ne güzel. Maşallah Demiştim prins enjektör diye :P 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: Demiştim prins enjektör diye :P Aynen abi, eski sahibi çok anlayan bir amca değildi ama insan LPG kitini bilmezmi ya... Yorum bağlantısı
Recommended Posts