Talha Bilgi 27 Mart Paylaş 27 Mart Değerli Arkadaşlar bir sene Mehmet Özyürek abimin pıçak zoruyla w124 bindikten sonra uzun yolda daha rahat kullanım amacıyla azcıkta kafadan rahatsızlığımın verdiği yetkiye dayanarak piyasanın en ucuzundan ufak tefek eksikleri olan bir ML320 daha aldım. Km'si 340 bin civarıydı sanırım. Malumunuz 3 sene önce aldığım ML'mi kısmi yangın sebebiyle satmıştım. Çocuklar fena sevindi, dün hasta olmama rağmen indirip gezdirdim, araçdan zor indirdim. Hanımda sabah çalıp gitmiş işe gidip aldım elinden... İç aksamı yine kötü kullanıma maruz kalmış, bir takım koltuk derisi ve halılarda izler ve deformasyonlar var, Ön kaput resimlerde belli olmasa da taş izikleri var, Servisde PC bağlattım ve hata vs çıkmadı, ustalar duman atma vs gözlemlemedi ama motor ve şanzıman bakımını yaptıracağım yakın süreçte. Ayrıca elektronik aksam ve beyinlerini su sızdırmazlığına el atacağım. Ağır arazisi, hız limitörü, hız sabitlemesi, koltuk hareketleri, gibi özelliklerin hepsi faal. Önceki ML ile karşılaştırdığımda bu bir tık atakmış gibi geldi ve trim sesi daha az. Fotoğraflar çok net ve açılı çekemedim, rahatsız olduğum için. Teşekkür ederim. 33 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mart Paylaş 27 Mart antfirizi görünce bu araba iyidir hissi geliyor hep bana hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın araçta lpg varmı ? bazı arabaları çocuklar benimsiyor benim oğlan navaraya bayılıyor normal binek araçları burnunun ucuna koymuyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Gök yazdı: antfirizi görünce cam suyu bidonu olmasın o 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mart Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: cam suyu bidonu olmasın o allah be o cam suyumu . öyleyse bile huzur verdi bana 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mart Paylaş 27 Mart Maşallah temiz duruyor, gülerek kullanın. Bagaj zemini farklı duruyor, oraya havuzlu paspas fena olmaz gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Gök yazdı: allah be o cam suyumu . öyleyse bile huzur verdi bana daha güzel göz önünde tertemiz konumlanmış 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart (düzenlendi) Ali Gök yazdı: antfirizi görünce bu araba iyidir hissi geliyor hep bana hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın araçta lpg varmı ? bazı arabaları çocuklar benimsiyor benim oğlan navaraya bayılıyor normal binek araçları burnunun ucuna koymuyor Sağ altta masmavi duran Cam suyu üstad, antifriz konumlaması çok iyi bunun tam karşıdaki bidon rengi koyu mavi çok beğenmedim ama kaçak kontrolü için bür süre ellemeyeceğim. BRC Lpg kiti var . Selçuk Bakış yazdı: Maşallah temiz duruyor, gülerek kullanın. Bagaj zemini farklı duruyor, oraya havuzlu paspas fena olmaz gibi. İnşallah hem bagaj kaplama hemde araca özel bulursam paspaslarıda kötü değiştircem. Cümleten Teşekkür ederim. 27 Mart tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mart Paylaş 27 Mart İç-dış renk kombini çok güzel. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Mart Paylaş 27 Mart Ne kadar temiz görünüyor. Maşallah Güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun. Sanırım w164 kasa kodu diye geçen 2008 yılı sonrası modelleri çok hoşuma gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kaç model ve piyasası ne alemde bunların? Çok temiz duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart (düzenlendi) Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun, kaç model? Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kaç model ve piyasası ne alemde bunların? Çok temiz duruyor maşallah 2001 Model bu araç, piyasaları eli yüzü düzgünler 550 bin civarı istiyorlar... Güzel temenniler için ayrı ayrı Teşekkür ederim. 27 Mart tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Mart Paylaş 27 Mart Çok güzel ve çok büyük görünüyor renginden olabilir Güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts