Emral Kaplan 24 Mart 2024 Paylaş 24 Mart 2024 Herkese selamlar. 2023 Ford Kuga Titanium aracım var. Aracın sisleriyle birlikte farları halojen. Ben bunları led veya xenon'a döndürmek istiyorum fakat aracın garantisi bozulur mu garanti kapsamı dışında kalır mı ikileme düşüyorum. Sizce bozulur mu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2024 Paylaş 24 Mart 2024 Aydınlatma sistemi isterlerse garanti kapsamı dışına çıkar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2024 Paylaş 24 Mart 2024 Servet Aydın yazdı: Aydınlatma sistemi isterlerse garanti kapsamı dışına çıkar alman duymazsa bişi olmaz Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 24 Mart 2024 Yazar Paylaş 24 Mart 2024 Çağlar Bayur yazdı: alman duymazsa bişi olmaz İşinin ehli bir özel servise mi yaptırayım hocam ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Mart 2024 Paylaş 24 Mart 2024 Emral Kaplan yazdı: Herkese selamlar. 2023 Ford Kuga Titanium aracım var. Aracın sisleriyle birlikte farları halojen. Ben bunları led veya xenon'a döndürmek istiyorum fakat aracın garantisi bozulur mu garanti kapsamı dışında kalır mı ikileme düşüyorum. Sizce bozulur mu ? Mondeo garanti kapsamındayken dışarıdan motul/liquiy molly yağ getireyim dedim hocam sıkıntı olursa otosan çamura yatar dedi servis garantiden sonra yapalım dediler. 1 Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 24 Mart 2024 Yazar Paylaş 24 Mart 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeo garanti kapsamındayken dışarıdan motul/liquiy molly yağ getireyim dedim hocam sıkıntı olursa otosan çamura yatar dedi servis garantiden sonra yapalım dediler. Otosan da çamura yatmak için bahane arıyor zaten orası da ayrı mesele. Periyodik bakımı 1 hafta geciktirdin diye sorumluluğu üstüne almayan bayi gördü bu gözler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2024 Paylaş 24 Mart 2024 ampul değişmek için servise gitmek gerekmez satıcıda bile hallederler, çok sorun olursa servise giderken ampülü geri takarsınız 2 Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 24 Mart 2024 Yazar Paylaş 24 Mart 2024 Çağlar Bayur yazdı: ampul değişmek için servise gitmek gerekmez satıcıda bile hallederler, çok sorun olursa servise giderken ampülü geri takarsınız Bakalım abi. Var mı önerebileceğiniz led ampul ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Mart 2024 Paylaş 24 Mart 2024 csp ledli, ince gövdeli olmalı. osramın var mesela. yoksa aliexpress den alınabilir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Mart 2024 Paylaş 25 Mart 2024 led ampul almak istiyor iseniz 360 derece olanlardan tercih ediniz en iyi performansı onlar veriyor , yada benim gibi led ile uğraşmaktan bıkıp osram 200+ sipariş edin , uzun yolda ledler aşırı beyaz olduğundan gözleri yoruyor . 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Mart 2024 Paylaş 25 Mart 2024 Benim Kuga ya Photon mu ne takmıştık, gayet iyiydi aydınlatması. Tavsiye ederim. Kısalar mercekli olduğu için zaten ışık homojen dağılıyor ve ufuk çizgisi sorunu olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 30 Mart 2024 Yazar Paylaş 30 Mart 2024 Sağolun hepinize çok teşekkür ederim. Haziran başı gibi değiştirmeyi düşünüyorum malum yaz geliyor gece yolculukları falan farlara el atmak o zaman şart olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts