Uğur Balaban 23 Mart Paylaş 23 Mart Ford Orjinal yedek parçayı nereden temin edebiliriz, Orjinal diye satılıp yan sanayi çıkıyor, yetkili servislerde parça satışı yok diye biliyorum, piyasada orjinalliğine güvenebileceğimiz yedek parça satışı kınusunda yer bilgisi verebilecek var mıdır, ben izmirdeyim ancak konum farketmez kargo ile de olabilir. Yorum bağlantısı
Mert Omur 23 Mart Paylaş 23 Mart Opelyedekleri.com veya Yedekparçabudur.com üzerinden aldım ikiside ufak firma ellerinde olmayan ürünü getiriyorlar Otokoç , Başbuğ gibi Distribütörlerden tedarik ediyorlar . Ford'un parçaları üzerinde Ford , Otosan veya Motocraft yazabilir bilginiz olsun bazı ürünlerde üretici tercihiniz varsa belirtmeniz gerekebilir . Ben balatalarda belirtiyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Mart Paylaş 23 Mart https://www.erolotomotiv.com/ Yıllardır alışveriş yaparım en ufak bir sorun yaşamadım. Dürüst ilgili işine hakim bir müessesedir. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 23 Mart Paylaş 23 Mart Koray Demir yazdı: https://www.erolotomotiv.com/ Yıllardır alışveriş yaparım en ufak bir sorun yaşamadım. Dürüst ilgili işine hakim bir müessesedir. Tavsiye ederim. +1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Mart Paylaş 23 Mart Antalya Serdar oto N11 de de satışları var. C Max için 2 defa motor takozu sipariş ettim N11 üzerinden farklı mağazalara. İkisi de orjinal diye satıyordu. Yan sanayinin 3 katı fiyatı vardı. Bunlardan birisi orjinal sanılsın diye Ford yedek parça poşetine koymuş. Üzerindeki etiketteki kodu Google a yazınca corrier sağ ayna çıktı😡 Diğeri de orjinal değildi iade ettim. Sonra Serdar otodan sipariş ettim. gelen takozda motorcraft baskısı vardı ve kodları taratınca orjinal çıkıyordu. 2 Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 23 Mart Paylaş 23 Mart Kesinlikle güvenilir olan siteler: onlineyedekparca.com (favorim) fordtoptancisi.com otomert.com.tr yedekparcaford.com onlinefordyedekparca.com Son zamanlarda aşağıdaki sitelerden de aldım sorun yaşamadım. parcayuvasi.com parcasehri.com cepoto.com Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 23 Mart Paylaş 23 Mart Antalya Serdar oto , otomert veya Erol otomotiv…focus varken sinyal kolu amortisörler ve takozları vs birçok kez alışveriş yaptım gayet memnun kalmıştım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Mart Paylaş 24 Mart Ford u bilmiyorumdum da vw den sorunsuz parca alip dışarıda taktırıyordum sadece kendileri montaj yapmadığı için parça garantisi vermiyordu. Yorum bağlantısı
Erol Güven 24 Mart Paylaş 24 Mart Ford Toptancısı devamlı alırım şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Mondeo aracım için amortisör ve porya aldım, emmi yönlendirmişti. Adnan Saral Otomotiv - Samsun - 0362 228 10 55 Antalya havalimanındaki arkadaşlarımın çalıştığı firma, klima radyatörü aldım. Öztürk Yedek Parça - Antalya - 0242 334 08 96 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz İsa Acar yazdı: emmi yönlendirmişti. slm emmi yönlendirdi selektif sorduydum 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: slm emmi yönlendirdi selektif sorduydum Ne zaman isterseniz efenim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts