Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Cabrio segmentinde pilli seçenek olmadığı dikkatimi çekerken, çok güzel modeller var, mesela Audi A5 1.890 milyon tl den başlıyormuş almanya da T roc değişik bir ifadesi var, 110 ps i 1.225.000tl fiyatı var aynı fiyata abarth 595C 180 ps olarak ta alınabiliyor porscche tutkunları için de 718 cabrio gayet temiz çizgilere sahip, 2.250.000 a alınabiliyor yine Almanya için 10 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 22 Mart Paylaş 22 Mart (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2.250.000 Tr için 4 ile mi çarpıyorduk Not: Ciddi ciddi tahrik ediyor adamı 😁 22 Mart tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart Paylaş 22 Mart Başlıkla içerik aynı değil. Yönetim konuyu silin 2 25 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Evren Erakçora yazdı: Audi ler neden bu kadar güzel oluyor? göz aşinalığını tasarımda koruyan bir marka, mesela 15 sene öncesi yan ütü çizgisini hala koruyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mart Paylaş 22 Mart Çağlar Bayur yazdı: göz aşinalığını tasarımda koruyan bir marka, mesela 15 sene öncesi yan ütü çizgisini hala koruyor Tasarımcıları daha mı özgür acaba? Kullanışlı olmaktan çok güzel yapalım mı diye düşünüyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart Paylaş 22 Mart Audinin yüzü hiç eskimiyor. Getin 10 yıllık audiyi. Bi pasta cila. Sıfır diye lanse et. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart Paylaş 22 Mart İftar sonrası etkinlik sanıp heyecanla girdim. İnsanların duygularıyla oynamayın kardeşim 1 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Evren Erakçora yazdı: Tasarımcıları daha mı özgür acaba? Kullanışlı olmaktan çok güzel yapalım mı diye düşünüyorlar. bence zamanında merso nun düştüğü hatayı tekrarlıyorlar, markaya sadık kitle yaratıldı herşey yolunda i idi satışlar faturalar yüksekti, lakin bir gün bir baktılar ki kitle yaşlanmış ve genç alıcılar yok, ve C klasse çıktı ucuz yeni başlayanlar için, ayudi de bu sarmala doğru ilerliyor, şkoda ve daçya kulvar değiştirdi , bakalım neler yapacaklar Mehmet Ozyurek yazdı: Sıfır diye lanse et. sana güzel, arda ya sor bakalım alır mı Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Mart Paylaş 22 Mart Çağlar Bayur yazdı: bence zamanında merso nun düştüğü hatayı tekrarlıyorlar, markaya sadık kitle yaratıldı herşey yolunda i idi satışlar faturalar yüksekti, lakin bir gün bir baktılar ki kitle yaşlanmış ve genç alıcılar yok, ve C klasse çıktı ucuz yeni başlayanlar için, ayudi de bu sarmala doğru ilerliyor, şkoda ve daçya kulvar değiştirdi , bakalım neler yapacaklar sana güzel, arda ya sor bakalım alır mı Fiyat olarak mı tasarım olarak mı? Senden ödünç vesile ile, genç yaşlı herkes merso sever Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart tasarım olarak, fiyat olarak ingilterede ailesi ile yaşayan lise mezunu çocuk veteriner kliniğinde resepsiyonda işe başlarsa 24-27 ay sonra cabrio olmayan porşeyi alabiliyor , mersonun satış düşüşünün başladığı sene müşteriler yüksek kapı eşiğinden içeri adım atarken kalçası çıkıyordu nerede ise. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart Paylaş 22 Mart Bence en çirkin ilerleyen bmw. Audi her zaman güzel. Mercedes bazıları hariç güzel. Mesela Mustafa kasa mercedes gelmiş geçmiş en güzeli. Kabrio hevesim hiç olmadı. Hiç özenmedim. Bu sebeple konuyu genelledim. Yukarıdakilerden porche güzel. A5 güzel. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Bence en çirkin ilerleyen bmw. arda haklı Mehmet Ozyurek yazdı: A5 güzel. sen de haklısın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart Paylaş 22 Mart T-roc akülü araba gibi olmuş. Kime hitap ediyor acaba 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart Paylaş 22 Mart Servet Aydın yazdı: Başlıkla içerik aynı değil. Yönetim konuyu silin bir heves tıkladık ama işte... büyük boy coupe göreceğiz sanıyordum. 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 22 Mart Paylaş 22 Mart Ramazan ramazan..Tövbe yaa...Üstsüzler falan.. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart Paylaş 22 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Audinin yüzü hiç eskimiyor. Getin 10 yıllık audiyi. Bi pasta cila. Sıfır diye lanse et. ben ise çok çabuk eskidiğini düşünüyorum. hepsi aynı diye herhalde. oysaki kunduz diş BMW 4 öylemi? yada radyatör ızgara i7? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: T-roc akülü araba gibi olmuş. Kime hitap ediyor acaba araba ile gezmeyei sevenler de var, zevkine Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mart Paylaş 22 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Mesela Mustafa kasa mercedes gelmiş geçmiş en güzeli. Kabrio hevesim hiç olmadı. Hiç özenmedim. Merso konusunda haklısın özgün olarak tasarlanan son kasa E. Marka yüzleri birbirine benzedikçe ruhsuzlaştılar. Cabrio zaten ülkemizde aile babası kişilere hitap etmiyor, daha çok yazlık ve lüks mekanlarda dolaşan playboylar ve playmateler için. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Mart Paylaş 22 Mart Bunlar da araba mı ne varsa eskilerde vardı 1958 model 300 sl tam bir tasarım harikasıdır. Efsane 560 sec. Tabiki favori en sondaki SL 65 5 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mart Paylaş 22 Mart Bu programda ürün yerleştirme var mı yok mu şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Mart Paylaş 22 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: T-roc akülü araba gibi olmuş. Kime hitap ediyor acaba sanki malzeme yetmemis gibi 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart Paylaş 22 Mart İlkay Başaran yazdı: Bu programda ürün yerleştirme var mı yok mu şimdi? Çabi yerleştirdi duygularımıza 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts