Adem Kaptan 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Servet Aydın yazdı: Şakırtı enjektör. Avans hatası yaparsa titreşim de oluşur. Biraz düşük vites yüksek devir kullanın derim. Otoyola çıkıp silivri bdüzü yapın. Devir 3bin civarı seyir uygundur. Vitesi düşük tutup sürüş yapın derim. Muhakkak araçta farklılık başlayacaktır Servet Ustam artık diyorum ki inşallah enjektör çıkarda bende rahat ederim. Şu arabanın işlerini bitireyim gerçekten sizi de alayım soğucak tarafına çıkıp parçalayıp öylece bırakıcam Numaranızı nasıl alabiliyorum bilmiyorum fakat aracı genel olarak kullanmaktan çekiniyorum. Dün eşimle bi deneyeyim dedim baktım alt devirlerde değişik değişik sesler çıkartıyor yüksek devirde rezonans ve uğultu yapıyor bıraktım otoparka tekrar. Genel olarak zaten sürekli birşey olacakmış gibi Beni Davut ustanın oraya kadar götürsün daha birşey istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Servet Aydın 16 Ağustos Çözüm Paylaş 16 Ağustos Jeep garage ilaçtır. bırak sonrası dağda bayırda şımarırız😄 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos jeep candır 2 tane kullandım tad ı damağım da kaldı geziye beni de götürün 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Fatih Keskin yazdı: jeep candır 2 tane kullandım tad ı damağım da kaldı geziye beni de götürün Uçmak dere’de test yaparız 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos ne olur beni de çağırın bende geleyim. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kaptan 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Servet Aydın yazdı: Jeep garage ilaçtır. bırak sonrası dağda bayırda şımarırız😄 abi inan tek araziye sokup zorlamadığım araçtır bu diğerleri çamurdan görünmüyordu.Gerçekten bitsin işleri de gidelim. Bi hayırlısıyla binsem nerde trak orda bırak moduna gecicem Servet Aydın yazdı: Uçmak dere’de test yaparız Oraya gidenler pilot ehliyeti alıyormuş Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne olur beni de çağırın bende geleyim. Seve seve Beylikdüzünden itibaren toplayarak gideriz Yorum bağlantısı
Adem Kaptan 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Şakası bir yana tesadüf eseri güzel bir ortam ve birbirine yardımcı olan insanlarla karşılaştım bu blogta.Yorum yazan, yardımcı olmaya çalışan herkese ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır. Henüz konuya veda edemesekte Davut ustaya bıraktık sonrasını tekrar yazacağım. Hepinize teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Adem Kaptan yazdı: Şakası bir yana tesadüf eseri güzel bir ortam ve birbirine yardımcı olan insanlarla karşılaştım bu blogta.Yorum yazan, yardımcı olmaya çalışan herkese ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır. Henüz konuya veda edemesekte Davut ustaya bıraktık sonrasını tekrar yazacağım. Hepinize teşekkür ederim. Ben bu işin sonraki aşamasını söylemiş olayım, @Servet Aydın abi gemide ziyarete gelecek. Gemi motoru kaç silindir falan derken bi bakmışız motordan dumanlar çıkıyor 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Adem Kaptan yazdı: abi inan tek araziye sokup zorlamadığım araçtır bu diğerleri çamurdan görünmüyordu.Gerçekten bitsin işleri de gidelim. Bi hayırlısıyla binsem nerde trak orda bırak moduna gecicem Oraya gidenler pilot ehliyeti alıyormuş Seve seve Beylikdüzünden itibaren toplayarak gideriz ben peşinize takılırım. her ne kadar sizin araçların girdiği yerlere giremesem de kenarda debelenirim, tek başıma bir yerlere girmeye korkuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben peşinize takılırım. her ne kadar sizin araçların girdiği yerlere giremesem de kenarda debelenirim, tek başıma bir yerlere girmeye korkuyorum. Tek başıma neredeyse her girdiğimde bölgedeki traktörcü dayılarla ahbap oluyordum ben:) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Cem Işık yazdı: bölgedeki traktörcü dayılarla her lastik izini araba yaptı sanınca, kumsalda alırsın tabii soluğu sonrası traktör Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tek başıma bir yerlere girmeye korkuyorum. uyma bu manyaqlara, köy kavesinde çay içelim 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Beylikdüzü kalkış planını yapiyorum Adem beni Atrium çarşının oradan aliver 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: her lastik izini araba yaptı sanınca, kumsalda alırsın tabii soluğu sonrası traktör uyma bu manyaqlara, köy kavesinde çay içelim Gel abi hangi kahvede istersen içelim çayımızı tanıdıklarım var 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Gel abi hangi kahvede istersen içelim çayımızı tanıdıklarım var işte aranan davet, çamurda ne debelenecez. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: işte aranan davet, çamurda ne debelenecez. Lastiğim yok olsa debelenirimde lastik olmadan asla. Daha bununla 5 cm çimi geçemedim çamurda düşünemiyorum bile. bize senin dediğin gibi koy kahvesinde oralet içmek yakışır 1 Yorum bağlantısı
Adem Kaptan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Fatih Keskin yazdı: Beylikdüzü kalkış planını yapiyorum Adem beni Atrium çarşının oradan aliver Seve Seve Çok yakınım zaten kampa kaçarken de hep aynı güzergahtan gidiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kaptan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Bilgi ; Geçen Cumartesi Davut ustaya bırakmıtım aracı.Yaklaşık önünde 30 araç vardı Bugun çekine çekine aradım.Abi ne yaptın bakabildin mi diye.Sağolsun bakmış aracın her yerine. Söyledikleri şu şekilde; 1.Hava filtresinin üstündeki küçük sensör bozukmuş (halbuki hava akışmetreyi tahmin edip değiştirmiştim ama tahminim tutmadı.:) ) onu yazılımla iptal ettim ve dengesiz gaz yeme ortadan kalktı dedi. 2.Enjektörden dolayı şakırtı geliyormuş çekiş düşüklüğü de ondandır dedi.Fakat şunu merak ediyorum.Hiç ne rölantide dengesizlik yada siyah duman beyaz duman görmedim araçta. İyi bi enjektörcü bulup götürsen iyi olur dedi.Bende ustam sana emanet sen iyisini bilirsin dedim.Çünkü daha önce enjektörcüye götürcüm obd bağlayıp bunda birşey yok dedi . 3.Arka diferansiyel ötüyor. Sevgiler / Saygılar 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos defransiyel otuyorsa orijinal parca alip yapmak lazimmis yoksa yine otuyormus. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos 2.7 de diferansiyel yağ değişiminden sonra ötmeye başlamıştı öyle de satmıştım 3.0 da enjektör arızası sık duymaya başladım Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Fatih Keskin yazdı: 3.0 da enjektör arızası sık duymaya başladım en yenisi 10+ yaşında normal 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts