Ümit Türk 18 Mart Paylaş 18 Mart Merhaba; 2009 Sorento Full Paket 2500 motor versiyonu hakkında bilgi verebilecek var ise görüşlerini bekliyorum : ) Bir tanıdıktan alma arefesindeyim. Ancak kararsızım. Yakıtı düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mart Paylaş 18 Mart bunu 140 hp olanında kapak problemleri vardı sürekli kapak çatlıyordu. komşudan biliyorum. ancak sonradan bir şekilde çözüldü ve yıllardır biniyor aynı arabaya. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Mart Paylaş 18 Mart Ümit Türk yazdı: Merhaba; 2009 Sorento Full Paket 2500 motor versiyonu hakkında bilgi verebilecek var ise görüşlerini bekliyorum : ) Bir tanıdıktan alma arefesindeyim. Ancak kararsızım. Yakıtı düşünmüyorum. Golfle takas mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mart Paylaş 18 Mart @Mehmet Kazancıoğluabide vardı 2009 x force olanlardan mı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mart Paylaş 18 Mart 170 ps alınır, EGR iptal edilip, keyifle binilir. Merdiven şaseli bir araç, uygun lastiklerle arazide iyi iş yapar. Donanımlıdır, yakıt kullanıcıya çok bağlıdır, bakımlısı kolay kolay arıza vermez. Triger zincirdir. 140 ps olanlarda hararet problemleri duymuştum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mart Paylaş 18 Mart Tamer Topaç yazdı: 170 ps alınır, EGR iptal edilip, keyifle binilir. Merdiven şaseli bir araç, uygun lastiklerle arazide iyi iş yapar. Donanımlıdır, yakıt kullanıcıya çok bağlıdır, bakımlısı kolay kolay arıza vermez. Triger zincirdir. 140 ps olanlarda hararet problemleri duymuştum. hararet kapak yüzünden oluyor işte. starex minibüsler ile aynı. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 18 Mart Paylaş 18 Mart x-force 170 ps olanlarda sıkıntı yok belki mazot pompası arızası olabilir.Arkadaşım 4 sene bindi bakımdan bakıma götürdü ustaya, km side 200.000 civarı idi çok çok bakımlı bir araçta değildi. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Bu arada 170hp. @Murat Sahın Golfü yarın veriyorum bir aksilik olmaz ise. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Köksal Yılmaz yazdı: @Mehmet Kazancıoğluabide vardı 2009 x force olanlardan mı? Benim araç 2005 modeldi 140 lik olanlardan 240 binde aldım sorun yaşamadım sayılır alır almaz bakımlarını yapmıştım bakım öncesi çok az su eksiltme vardı. Bakım yaptık antifiriz koyduk sonra devirdaim patladı onu değiştim degisirlen petek falanda değişti motorla ilgili hiç sorun yaşamadım benim lastiklerim iyi idi arazide güzel bir araçtı şimdi sportec var onun tadı yok 170 liklerin daha iyi yakıtı benimkinden düşüktü Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Mart Paylaş 19 Mart Ah dizel olmasa çok güzel araçlar. Bildiğim Mercedes ML kasa yapısını kullanmış diye okumuştum... Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Mart Paylaş 20 Mart nereleri ortak tam olarak paylaşırsanız merak ettim motor şanzıman farklı dimi tamamen Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Mart Paylaş 20 Mart şekli ortak. başka birşeyi ortak değil. kullandığı yakıt ortak mesela. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart (düzenlendi) Aracı aldım. Hayran kaldım. Boşuna bineklere biniyoruz 25 Mart tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 6 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart Ümit Türk yazdı: Aracı aldım. Hayran kaldım. Boşuna bineklere biniyoruz Hayırlı olsun aynı tepki bizde de olmuştu sorento sonrası insanın yüzüne farklı bir gülümseme geliyor farkına varmadan Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun aynı tepki bizde de olmuştu sorento sonrası insanın yüzüne farklı bir gülümseme geliyor farkına varmadan Evet. Cidden öyle. Araca binen herkes çok sevdi. Geniş ferah yüksek ve güven vermesi çok keyifli. Ancak ben hala alışamadım. Güçlü motoru olduğu için tutamıyorum ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Mart Paylaş 25 Mart Ümit Türk yazdı: Bu arada 170hp. @Murat Sahın Golfü yarın veriyorum bir aksilik olmaz ise. sen neler diyorsun öyle 😂😂 ödül olarak sorento mu alıyorsun ☺️ Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart Paylaş 25 Mart hayırlı olsun. iyi kalitede lastik şart arkadan itiş ağırlıklı olduğunda. ucuz almayın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mart Paylaş 25 Mart Bir yakınım krank keçesi değiştirdi ordan yağ kaçırıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart Paylaş 25 Mart Çıtır haram ile 190 ps oluyor. 2500kg araç. Esp eski kasadan daha başarılı ancak biraz temkinli virajlara girin. Egr geri dönüşü aynı zamanda kalotifer suyunu ısıtmada kullanılıyor. Ben olsam mutlak soğutma sistemini bulaşıl kapsülü ile iyicene yıkar, sonra da organik antifiriz basarım sisteme. Yükseltme filan yapma. Kıçı başı çok sallanıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Servet Aydın yazdı: Çıtır haram ile 190 ps oluyor. 2500kg araç. Esp eski kasadan daha başarılı ancak biraz temkinli virajlara girin. Egr geri dönüşü aynı zamanda kalotifer suyunu ısıtmada kullanılıyor. Ben olsam mutlak soğutma sistemini bulaşıl kapsülü ile iyicene yıkar, sonra da organik antifiriz basarım sisteme. Yükseltme filan yapma. Kıçı başı çok sallanıyor Abi önerin için teşekkür ederim. Kia ustam yok. Gebze Tuzla Pendik Kartal çevrelerinde önerebileceğin bir usta var mı ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mart Paylaş 27 Mart (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Abi önerin için teşekkür ederim. Kia ustam yok. Gebze Tuzla Pendik Kartal çevrelerinde önerebileceğin bir usta var mı ? Güvendiğim ustamdır(Ramazan usta). Aracın konusunu da görelim, hayırlı olsun. 32 Sanayi Cd. - Google Haritalar 27 Mart tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Güvendiğim ustamdır(Ramazan usta). Aracın konusunu da görelim, hayırlı olsun. 32 Sanayi Cd. - Google Haritalar Tek oto yazan yer mi ? yakında açacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mart Paylaş 27 Mart Ümit Türk yazdı: Abi önerin için teşekkür ederim. Kia ustam yok. Gebze Tuzla Pendik Kartal çevrelerinde önerebileceğin bir usta var mı ? Malesef yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts