Ersel Yıldız 18 Mart Paylaş 18 Mart Bir araç düşünün ki 9 ay açık otoparkta kalmış. Çevrenin bütün tozlarını üzerinde toplamış, üzerine yağmur yağmış, güneşe maruz kalmış. Bu süreçte hiç yıkanmamış. Daha sonra yıkanınca resimdeki gibi gözüken kir akıntılarının kaportaya işlediği (yapıştığı) ve çıkmadığı tespit edilmiş. Oto yıkamacı kendi şampuanıyla çıkartamadı. Ben amway in "loc" denilen ürününü kullandım. Uzun süre süngerle ovalayınca çıkıyor ama aracın her tarafını bu şekilde ovalamam çok yorucu oluyor. Sizce hangi ürün ile daha hızlı ve başarılı sonuç alabilirim. Orta Asya'da yaşadığım için her imkana ulaşamayabiliyorum. Görüşleriniz benim için değerli.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 18 Mart Paylaş 18 Mart Beyaz sirke deneyin onunla olmazsa kil ile temizlemek lazım ama oda yorucu olur. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart beyaz sirke iyidir, fısfısa doldurup bolca sıkıp beklemek de denenebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Mart Paylaş 18 Mart Eskiden gazyağı ile silerdik beyazı pırıl pırıl olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Sirke iş yapıyor, doğru demiş arkadaşlar, birde bu yıkama işine kızanlar vardı, koruyucu ötrü olur falan denirdi araba temiz olmalıdır ve üstüne enazından hızlı cila uygulanmalıdırki banamısın demesin, o yüzden baktınız kirlendi yıkayın... Ersen Tapan yazdı: Eskiden gazyağı ile silerdik beyazı pırıl pırıl olurdu. artık onun yerini WD-40 aldı, adamlar bununla siliyor.... 1 Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Ahmet Türedi yazdı: Beyaz sirke deneyin onunla olmazsa kil ile temizlemek lazım ama oda yorucu olur. Cem Işık yazdı: beyaz sirke iyidir, fısfısa doldurup bolca sıkıp beklemek de denenebilir. Ali Cihangiroğlu yazdı: Sirke iş yapıyor, doğru demiş arkadaşlar, birde bu yıkama işine kızanlar vardı, koruyucu ötrü olur falan denirdi araba temiz olmalıdır ve üstüne enazından hızlı cila uygulanmalıdırki banamısın demesin, o yüzden baktınız kirlendi yıkayın... artık onun yerini WD-40 aldı, adamlar bununla siliyor.... Beyaz sirkeyi seyreltmek gerekir mi? Seyreltmeden uygulamanin zararı olur mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Ersel Yıldız yazdı: Beyaz sirkeyi seyreltmek gerekir mi? Seyreltmeden uygulamanin zararı olur mu? direk kullan, zararı olmaz, su katarsan zaten etki falan kalmaz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Çok ovalarsanız çizersiniz.. Daha çok ovalarsanız verniğe zarar verirsiniz.. Bence de sirkeyi deneyin.. Ben denemedim, arkadaşlar öyle demiş Bana kalsa wd40 ile temizlerdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart ovalamayın da ne sıkarsanız sıkın, demir tozu giderci sprey, az az fıslanır beklenir çözülmeler başlayınca su tutulur ve davem edilir, kurumaya bırakmadan gölgede fısfıs, sonra bir kat cila Mehmet Ozyurek yazdı: Bana kalsa wd40 ile temizlerdim. illa bi işe yarayacak yeri bulacan yani sonunda? olmaz o boyaya sıkılmaz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Metin Akbal yazdı: Demir tozu temizleyici? kil daaa ama onunla ovalamak da zor yorucu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: kil daaa ama onunla ovalamak da zor yorucu olmaz yüzyede böyle kalıntılar alınmadan kil yapılmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: illa bi işe yarayacak yeri bulacan yani sonunda? olmaz o boyaya sıkılmaz Kolanın 2 saatte çözdüğü pası 3 günde çözemedi ya.. boyaya bişey yapamaz wd40 Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Çok ovalarsanız çizersiniz.. Daha çok ovalarsanız verniğe zarar verirsiniz.. Bence de sirkeyi deneyin.. Ben denemedim, arkadaşlar öyle demiş Bana kalsa wd40 ile temizlerdim. Kullanilmaz sunger ile bol su ve köpükle ovaladim. Cizilmedi çok şükür ama uyguladigim yontemle olmayacağını anladim Çağlar Bayur yazdı: ovalamayın da ne sıkarsanız sıkın, demir tozu giderci sprey, az az fıslanır beklenir çözülmeler başlayınca su tutulur ve davem edilir, kurumaya bırakmadan gölgede fısfıs, sonra bir kat cila illa bi işe yarayacak yeri bulacan yani sonunda? olmaz o boyaya sıkılmaz Beyaz sirke ile deneyeyim. Olmazsa demir tozu giderici spreye müracaat edeceğim. Sonucu paylaşacağım Mehmet Ozyurek yazdı: Kolanın 2 saatte çözdüğü pası 3 günde çözemedi ya.. boyaya bişey yapamaz wd40 Kolayi da mi uygulama yontemlerimin arasina katsam 😊 18 Mart tarihinde Ersel Yıldız tarafından düzenlendi Kelime hatasi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Ersel Yıldız yazdı: Kolayi da mi uygulama yontemlerimin arasina katsam onu işlemleri yaparken serinlemek için kullanmak daha faydalı Mehmet Ozyurek yazdı: boyaya bişey yapamaz wd40 bişey yapar demedik, sonra kim temizleyecek onun yağını Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Ersel Yıldız yazdı: Kolayi da mi uygulama yontemlerimin arasina katsam 😊 Sakın ha.. Metali 3 günde eriteceğini düşünüyorum Ben hayatta sürmem onu arabama İki saatte vidayı ne hale getirdiğine bakın.. Eski hali böyleydi. bazı parçalarda pas vardı. Tabi güzelce yeniden mat siyaha boyadım.. Amacım da buydu zaten.. Pası temizleyuip boyamak istiyordum.. Çağlar Bayur yazdı: bişey yapar demedik, sonra kim temizleyecek onun yağını O ayrı konu Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Mart Paylaş 18 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: kil daaa bir karadnzli Daa veya lailahe dediyse hemen ordan uzaklasın 😂 5 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Mart Paylaş 18 Mart Çizik giderici pasta ile temizleyin. Hem temizlenir hem kısa sürede kirlenmez. Yorum bağlantısı
Hamit inan 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Sirke mirke işini boşver. Çağlar abinin dediği gibi bolca demir tozu uygulaması peşinden çok kaynar suda eritilmiş 2 adet bulaşık makinesi tableti içine biraz fairy . Sakın o halde kil v.s. falan ile uğraşma doğrar çizer ne varsa. 18 Mart tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart Paylaş 19 Mart Alpay Sumer yazdı: bir karadnzli Daa veya lailahe dediyse hemen ordan uzaklasın 😂 Ölü taklidi yapsak? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart Paylaş 19 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: kil daaa ama onunla ovalamak da zor yorucu Kil demirtozu temizlendikten sonra uygulanır heri (Çorum da canım, yahu, artık, daa vs birçok kelimenin yerini alabilen bir tür edat, Giresunda argo bir anlamı varmış :)) . Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart Paylaş 19 Mart Çağlar Bayur yazdı: olmaz yüzyede böyle kalıntılar alınmadan kil yapılmaz Pil dolmayacak diye koltuk ısıtmayı çalıştırmayınca kan ısınmak için vücutta dolaşımda olunca normaldir idare edelim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mart Paylaş 19 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: Sirke iş yapıyor, doğru demiş arkadaşlar, birde bu yıkama işine kızanlar vardı, koruyucu ötrü olur falan denirdi araba temiz olmalıdır ve üstüne enazından hızlı cila uygulanmalıdırki banamısın demesin, o yüzden baktınız kirlendi yıkayın... artık onun yerini WD-40 aldı, adamlar bununla siliyor.... çamur da işe yarıyor. bir tane pasaklı arkadaşım var. üniversite zamanında 1993 model bir doğan SL arabası vardı babasına ait. araba neredeyse kullanılmamış ayarda ama leş gibi yıkanmayan bir arabaydı. bunu bir gün yıkadık sıkıntıdan, arabanın boyası yeni gibiydi. çamur korumuş yıllarca. fil gibi düşünün. Mehmet Ozyurek yazdı: Çok ovalarsanız çizersiniz.. Daha çok ovalarsanız verniğe zarar verirsiniz.. Bence de sirkeyi deneyin.. Ben denemedim, arkadaşlar öyle demiş Bana kalsa wd40 ile temizlerdim. bence benzin döküp ateşe verelim. kesin çözüm. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart Paylaş 19 Mart Metin Akbal yazdı: Pil dolmayacak diye koltuk ısıtmayı çalıştırmayınca kan ısınmak için vücutta dolaşımda olunca normaldir idare edelim Yemek yemeyince dolaşım duruyor. Hibrit yaşam felsefesidir Yorum bağlantısı
Recommended Posts