Mehmet Dagdeviren 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Adnan Çakır yazdı: 🧿 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanılsın. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun maşallah. Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun. Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Kazasız belasız Hepinize çok teşekkür ederim.Amin İnşallah. Çağlar Bayur yazdı: 4lü düğmesi yüzünden ana üntieyi değişmesi zor, kapılardaki hoparlöre girmek istenirse yorucu, bu kasa güzel makyajlı rafine ben çok beğeniyorum Çağlar abi uyarını dikkate alıcam.Teşikkür Ederim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart Paylaş 18 Mart Hayırlı olsun kazasız belasız. Çağ atlamışız 15 yıl fark var sanırım 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. Çağ atlamışız 15 yıl fark var sanırım 😊 Tamı tamına 13 yıl Çok Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Mart Paylaş 19 Mart Hayırlı olsun bacanakta 1.0 tsı'sı var çok tatlı bir hırıltısı var 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Mart Paylaş 19 Mart Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun bacanakta 1.0 tsı'sı var çok tatlı bir hırıltısı var Bunun 1.4 tsi 180 hp cupra olanı var aramızda:) hayırlı olsun, kiralık olarak şehirdışında 2 gün kullanmıştım, keyifli bir araçtır. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Mart Paylaş 19 Mart (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Bunun 1.4 tsi 180 hp cupra olanı var aramızda:) hayırlı olsun, kiralık olarak şehirdışında 2 gün kullanmıştım, keyifli bir araçtır. 1.0 tsı motor zaten alınmaz ya kumandalı warex takılmıyormuş ..... 19 Mart tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart Paylaş 19 Mart ooo maşallah.. duymuştum ama görmemiştim.. İbiza çiçek gibiymiş. güle güle kullan Mehmet 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: ooo maşallah.. duymuştum ama görmemiştim.. İbiza çiçek gibiymiş. güle güle kullan Mehmet Mehmet Abim Çok Teşekkür Ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Nazar değmesin rengi yakıyor Çok Teşekkür Ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts