Mehmet Dagdeviren 17 Mart Paylaş 17 Mart Herkese Merhabalar Geçenlerde bahsetmiştim ford ka aracımı satıp yeni bi araba almayı düşünüyodum. Nitekim o gün geldi severek bindiğim ford ka aracımı satıp,1 gün sonra Enişteme ait olan Seat ibiza 2014 style paket 55 bin km deki aracı satın aldım.Bu güzel haberi çok sevdiğim forumdaki sizlerle paylaşmak istedim.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bi maşallahınızı alırım:) 28 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart Paylaş 17 Mart çok ani bir sıçrayış olmuş , geçmişi bilinen ibiza hem de kırmızı daha ne olsun (ses sistemi hariç) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Çağlar Bayur yazdı: çok ani bir sıçrayış olmuş , geçmişi bilinen ibiza hem de kırmızı daha ne olsun (ses sistemi hariç) Abi ben genelde hep ani hareket ederim iyimi yapıorum yoksa kötümü bilmiyorum. Çok teşekkür ederim bu arada ses sisteminde neyi beğenmedin abi Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 17 Mart Paylaş 17 Mart Hayırlı uğurlu olsun sıfır olarak satıldığı dönemde de fiyatı ve sunduğu donanımla f/p aracıydı. Aynı donanım ve yaşta arkadaşımda da var. Sonradan lpg taktırdı çok yol yapmaya başladığı için. 130.000 km yi devirdi motorunda hiçbir sorun yaşamadı. Sadece yakıt pompasından sıkıntı yaşadı parça değişimi ile halloldu. Yakıt pompası değişiminden sonra arabayı ara ara benzinde kullandı bu zamana kadar başka bi sorun yaşamadı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart Paylaş 17 Mart Hayırlı olsun. Güzel bir sınıf atlaması olmuş. KA kolay gitti mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Çok teşekkür ederim. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Güzel bir sınıf atlaması olmuş. KA kolay gitti mi? Sani abi çok teşekkür ederim. 2gün içinde sattım.Kolay gitti. Aslında scenic bakıyodum.Ama araçların hepsi 200-250 bin km arasıydı açıkçası risk almak istemedim.Bu araçta tanıdığım bildiğim bi araç garajda duran çok nadir kullanılan bi araçtı. (km orjinal bu arada) kaçırmak istemedim. Yiğit Özdemir yazdı: Hayırlı uğurlu olsun sıfır olarak satıldığı dönemde de fiyatı ve sunduğu donanımla f/p aracıydı. Aynı donanım ve yaşta arkadaşımda da var. Sonradan lpg taktırdı çok yol yapmaya başladığı için. 130.000 km yi devirdi motorunda hiçbir sorun yaşamadı. Sadece yakıt pompasından sıkıntı yaşadı parça değişimi ile halloldu. Yakıt pompası değişiminden sonra arabayı ara ara benzinde kullandı bu zamana kadar başka bi sorun yaşamadı Abi çok teşekkür ederim. Umarım bende sorun yaşamam çünkü ford ka beni gerçekten çok yormuştu.Tam arabayı toparladım bu seferde başkasına nasip oldu:) lpg taktırmayı düşünmüyorum şuan için daha km çok düşük çünkü.Sanırım ford kadan sonra yakıt konusu biraz üzecek gibi,ama aslan besleyen yemini düşünmez 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Dagdeviren yazdı: tanıdığım bildiğim bi araç En önemlisi bu zaten. Bildik olsun, 200bin km olsun, sorun değil. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Dagdeviren yazdı: ses sisteminde neyi beğenmedin 4lü düğmesi yüzünden ana üntieyi değişmesi zor, kapılardaki hoparlöre girmek istenirse yorucu, bu kasa güzel makyajlı rafine ben çok beğeniyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Dagdeviren yazdı: aslan besleyen yemini düşünmez Aslan kadar aslan 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Mart Paylaş 17 Mart Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Sevindim model yükseltmenize 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Mart Paylaş 17 Mart Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts