Tufan Caliskan 13 Mart Paylaş 13 Mart Foruma uğramayalı biraz vakit olmuş. Güzel bir haber ile geleyim dedim. 1,6 TDi DSG 2019 Liftback bagaj kapağı için aldım diyebilirim. Çok memnunum tavsiye ederim 23 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 14 Mart Paylaş 14 Mart Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Skoda son yıllarda marka değeri iyice yükselen bir araç oldu. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Mart Paylaş 14 Mart Hayırlısı olsun Şirket aracı olarak 4 sene kullandım genişliği çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 14 Mart Paylaş 14 Mart Hayırlı olsun, o liftback tasartımlar çok hoşuma gidiyor, bagaja ceset atmada çok büyük kolaylık.... 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Mart Paylaş 14 Mart Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :-) forumda skoda çoğalıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mart Paylaş 14 Mart Hayırlı olsun, bagajı tam açılan kapak sayesinde buzdolabı taşınır. Çok kullanışlı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Mart Paylaş 14 Mart Fotoğraflar gözükmüyor ama ben yakışıklı olduğuna eminim Güzel günlerde kullanılsın Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 14 Mart Paylaş 14 Mart 3 yıl 120 bin km aynısını kullandım. Bagaj efsane. 3 tane büyük varili bagaj kapalı götürmüşlüğüm var. Kronik sorun olarak , vites soyulması ve orta havalandırmanın altındaki kromların sökülmesi var. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Mart Paylaş 14 Mart Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Mart Paylaş 15 Mart Erhan Doruk yazdı: 3 yıl 120 bin km aynısını kullandım. Bagaj efsane. 3 tane büyük varili bagaj kapalı götürmüşlüğüm var. Kronik sorun olarak , vites soyulması ve orta havalandırmanın altındaki kromların sökülmesi var. Şimdi aklıma geldi vites ben de de soyuldu ve kenarların da ki krom malzemenin rengi atmıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts