Ümit Türk 13 Mart Paylaş 13 Mart Devamlı gittiğim oto yıkamacının far parlatma işinden memnun kaldık. Dıştan sararması avantajımızdı. öncesi ve sonrasını ekliyorum. 7 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Mart Paylaş 13 Mart Güzel görünüyor Ümit. Biraz kullanın sonra tekrar bakalım. Focusta 3 kere yaptırdım, 3.de tuttu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart Paylaş 13 Mart Kloroform ile yapılmış muhtemelen. Akrilik vernik atılmazsa yine ve daha hızlı sararıyor 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Mart Paylaş 13 Mart Beni geçtin vallahi. Hayırlı olsun ne zaman alındı bu araba? 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Beni geçtin vallahi. Hayırlı olsun ne zaman alındı bu araba? Kayınpedere aldım ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Mart Paylaş 13 Mart Ümit Türk yazdı: Kayınpedere aldım ☺️ Vay vay vay ne damatlar var 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart Servet Aydın yazdı: Kloroform ile yapılmış muhtemelen. Akrilik vernik atılmazsa yine ve daha hızlı sararıyor özellikle kışın tuz vs hemen sarartıyor 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Mart Paylaş 13 Mart Ümit Türk yazdı: Devamlı gittiğim oto yıkamacının far parlatma işinden memnun kaldık. Dıştan sararması avantajımızdı. öncesi ve sonrasını ekliyorum. Ne kadar ücret aldılar? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart mis gibi far, 10 saniyede merceklenir ki bu led 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mart Paylaş 14 Mart Servet Aydın yazdı: Kloroform ile yapılmış muhtemelen. Akrilik vernik atılmazsa yine ve daha hızlı sararıyor Babamın jazz'ına Marmariste yaptım kloroform ile şu an gayet iyi sararmadı bile Sayın Servet Kingcim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Öner Kurukuz yazdı: Ne kadar ücret aldılar? 700TL Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Mart Paylaş 14 Mart Ümit Türk yazdı: 700TL Çok mu pahalı yoksa benim fiyatlar 2022 senesinde mi kaldı? 2022'de 50 lira vermiştim. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Mart Paylaş 14 Mart Ümit Türk yazdı: 700TL Yuh... Bu ne yaa!!! 100 tl ye kloroform alsaniz kendiniz bile yaparsınız bu parlatma işini. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mart Paylaş 14 Mart aynen aşırı pahalı olmuş Klorofom setleri şu an aynı fiyat olup 20 ye yakın araç yapar 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Çağrı Alaf yazdı: Çok mu pahalı yoksa benim fiyatlar 2022 senesinde mi kaldı? 2022'de 50 lira vermiştim. Ben 50 liralık alıyorum devri bitti Öner Kurukuz yazdı: Yuh... Bu ne yaa!!! 100 tl ye kloroform alsaniz kendiniz bile yaparsınız bu parlatma işini. Elim o kadar yatkın değil. Araba konusunda para acımıyorum. Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Mart Paylaş 14 Mart Servet Aydın yazdı: Kloroform ile yapılmış muhtemelen. Akrilik vernik atılmazsa yine ve daha hızlı sararıyor PPF kaplasak ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Mart Paylaş 16 Mart Çağlar Bayur yazdı: mis gibi far, 10 saniyede merceklenir ki bu led Egeanın aydınlarmadan ek memnun değilim, kaç saniyede merceklenir ki? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Mart Paylaş 16 Mart Murat Sahın yazdı: Egeanın aydınlarmadan ek memnun değilim, kaç saniyede merceklenir ki? Senin farlarda bir sıkıntı vardır. Şirketteki egea mis gibi aydınlatıyor Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Mart Paylaş 16 Mart Ümit Türk yazdı: Ben 50 liralık alıyorum devri bitti Elim o kadar yatkın değil. Araba konusunda para acımıyorum. Yanlış anlamayın beni ama paranın bu kadar değer kaybettiği ve herşeyin çok pahalı olduğu bu dönemde bence eliniz bazı şeylere yatkın olsun. Yağ bakımı, balata değişimi, far parlatma, ampul değiştirme gibi nispeten kolay işleri kendiniz yapamazsanız sanayi esnafına gereksiz yere çok para bayılırsınız. Hele bir de servise giderseniz aylık maaş yetmeyebilir. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Mart Paylaş 16 Mart Öner Kurukuz yazdı: Yanlış anlamayın beni ama paranın bu kadar değer kaybettiği ve herşeyin çok pahalı olduğu bu dönemde bence eliniz bazı şeylere yatkın olsun. Yağ bakımı, balata değişimi, far parlatma, ampul değiştirme gibi nispeten kolay işleri kendiniz yapamazsanız sanayi esnafına gereksiz yere çok para bayılırsınız. Hele bir de servise giderseniz aylık maaş yetmeyebilir. Balata değiştirmek kolay mı diye lafı açılmışken sorayım. Dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Mart Paylaş 16 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Senin farlarda bir sıkıntı vardır. Şirketteki egea mis gibi aydınlatıyor Halojen farlar, golfte LED vardı, göz ona alıştı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Mart Paylaş 16 Mart Çağrı Alaf yazdı: Balata değiştirmek kolay mı diye lafı açılmışken sorayım. Dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Bijonu gevşetmeden krikoya alma arabayı. Gerisi hallolur 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mart Paylaş 16 Mart Emin Önal yazdı: PPF kaplasak ? Saatleri ayarlayalım Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Mart Paylaş 16 Mart Servet Aydın yazdı: Saatleri ayarlayalım 23/03/2024 18:00 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Mart Paylaş 16 Mart Çağrı Alaf yazdı: Balata değiştirmek kolay mı diye lafı açılmışken sorayım. Dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Disk frenli sistemde balata değiştirmek çok kolay. Kampanalı frenlerde bir kez denemiştim, hidrolik körüğünü delmiştim. Onda dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. O biraz zor. Ancak disk frenlerde balata değişmek zor değil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts