Abdussamed Acar 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Murat Sürmeli yazdı: Elektrikli totalde senden yarım saat uzun sürerdi normal hızda giderek 100km de ise DC den dolumda 200₺ yakardı. Yani uzun yolda sabırla binebiliyorsan güzel değerler, basarsan da süre kazancın var, dizel avantajda uzun yolda hala ama ah şu mekanik bakımları olmasa Yok hep böyle sabırla kullanılmıyor tabi ki, ancak şartlar zaman, yol müsade ettiğinde ama yine de genel olarak gayet ekonomik, uzun menzilli ve esnek kullanımlı bir makineye sahip olmak kullanışlı bir durum. Hele elektriklinin bakım istemeyen durumuna alışmadık daha, alışırsak zor gelir biliyorum 160 bin olduk sayılır fren balataları bile daha değişime gerek duymadı şimdilik 15 binde yağ, filtre ile devam ediyoruz, dur bakalım nereye kadar ama plug in hybrid ler fena kafamı karıştırmıyor değil 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart Paylaş 15 Mart km kadranındaki içte çizgiler ne için , ışık vs var mı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart Paylaş 15 Mart Var. Kadran öyle tasarımlı ki sanki lcd ekran gibi görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 15 Mart Paylaş 15 Mart Bir ara W212 FL kasalarda E300 blutec hybrit vardı, hayalimdeki arabaydı 🤓 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Mart Paylaş 16 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Bir ara W212 FL kasalarda E300 blutec hybrit vardı, hayalimdeki arabaydı 🤓 W212 değil ama dediğiniz özelliklerde bir araba almıştık abime. Sanırım konudakinden bahsediyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 16 Mart Paylaş 16 Mart (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: W212 değil ama dediğiniz özelliklerde bir araba almıştık abime. Sanırım konudakinden bahsediyorsunuz Bu da fenaymış 😍 benim dediğim hem dizel hem hybritti, dizel hybrit seviyorum bunu yapan bir tek Mercedes’i gördüm, güzel günlerde binsin abiniz🧿 16 Mart tarihinde Kerim Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Var. Kadran öyle tasarımlı ki sanki lcd ekran gibi görünüyor Abi siz ciddi hangi tarikatsınız ya? Çok aşırı mı gizlisiniz? 16 Mart tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mart Paylaş 16 Mart Abdussamed Acar yazdı: Abi siz ciddi hangi tarikatsınız ya? Çok aşırı mı gizlisiniz? Cihangiroğulları tarikatı herkeş bilemez 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Mart Paylaş 16 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Bu da fenaymış 😍 benim dediğim hem dizel hem hybritti, dizel hybrit seviyorum bunu yapan bir tek Mercedes’i gördüm, güzel günlerde binsin abiniz🧿 Seviyorlar yeni şeyler denemeyi ancak muhtemelen çok rahat yürüyordur dizel - hybrid motorlar keza araba tork yönünden çok zengin olacak ve kasanın ağırlığını sürücü hissetmeyecek. Güzel dileklerinizi için teşekkürler hocam bilmukabele. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart Paylaş 16 Mart Çağlar Bayur yazdı: km kadranındaki içte çizgiler ne için , ışık vs var mı? ilginç. Hız arttıkça çizgiler sıklaşıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart Paylaş 16 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: ilginç. Hız arttıkça çizgiler sıklaşıyor ışık hızına ulaşır 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Mart Paylaş 16 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: ilginç. Hız arttıkça çizgiler sıklaşıyor Yakıtın su gibi aktığını ifade ediyor şair 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart Paylaş 16 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: Yakıtın su gibi aktığını ifade ediyor şair Çağlar Bayur yazdı: ışık hızına ulaşır saab’da mı volvo’da mı ne vardı. 160’ı geçince ibrenin geri kalan kısmı aydınlanıyordu. 260’a kadar. Onun gibi demek Çağlar Bayur yazdı: ışık hızına ulaşır yolun sonundaki beyaz ışığın ‘geeel geeel’ demesi olabilir 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts