Mücahit Erdem 10 Mart Paylaş 10 Mart Mondeo Mk3 ile iki yıllık beraberliğimiz bir ay önce sona erdi. Aklımda LPG'li otomatik, galeriye gidince abi biz buna fiyat vermeyelim dedirtmeyecek normal bir piyasa arabası alma fikri vardı. Çok farklı araçlari inceledikten sonra Mondeonun satışı esnasında eksperde beklerken alan arkadaşla ne alacağım konusunda sohbet ediyorduk. Ben aklımdaki fikirleri söyleyince bizim eniştede Civic var satmayı düşünüyor dedi olurdu olmazdı derken Mondeonun başında civic in pazarlığını da bitirmiş olduk. İlk sahibinden, 2022 ye kadar yetkili serviste bakımları yapılmış sonrasında da özel serviste bakımlarına devam edilmiş, silecegine varıncaya kadar serviste değişmiş, boyasız, degisensiz 165 binde fabrika çıkış LPG li Eco Elegance Civici almış olduk. Maşallahı esirgemeyin 😊 21 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 10 Mart Paylaş 10 Mart Güzel arabaymış,kısmet ayağınıza gelmiş ne güzel.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Herkese teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Panjurun kenarında kırık vardı, alır almaz yeni panjur siparişi verdim, geldi ama panjuru takmak için tamponu sökmek gerekiyormuş. Mondeonun 15 saniyede sökülen farları, 30 saniyede sökülen panjurundan sonra bir hayal kırıklığı oldu 🥴 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Mart Paylaş 10 Mart Hayırlı olsun. Mücahit Erdem yazdı: Herkese teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Panjurun kenarında kırık vardı, alır almaz yeni panjur siparişi verdim, geldi ama panjuru takmak için tamponu sökmek gerekiyormuş. Mondeonun 15 saniyede sökülen farları, 30 saniyede sökülen panjurundan sonra bir hayal kırıklığı oldu 🥴 Alışırsınız, far ampulü değiştirmek için tampon söken vardı 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun. Alışırsınız, far ampulü değiştirmek için tampon söken vardı 😁 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun maşallah. Kaç model acaba? 2014 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 10 Mart Paylaş 10 Mart Hayırlı olsun ülke şartlarında en mantıklı seçimlerden biri olmuş. Güle güle kullanın. Aynı renk ve aynı kasaya 6 yıldır biniyorum. Ara ara nazlandı ama hiçbir zaman hizmet etmem demiyor. Marşa basıp güvenle yola çıkılıyor. Sanayiye uğratmıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Adnan Çakır yazdı: 🧿 Hayırlı olsun. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun ülke şartlarında en mantıklı seçimlerden biri olmuş. Güle güle kullanın. Aynı renk ve aynı kasaya 6 yıldır biniyorum. Ara ara nazlandı ama hiçbir zaman hizmet etmem demiyor. Marşa basıp güvenle yola çıkılıyor. Sanayiye uğratmıyor. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Mart Paylaş 11 Mart hayırlı olsun ilk çıktığında tasarım olarak çok eleştri almıştı sonradan herkes çok beğendi Yalıtım hariç güzel araba Orta konsol tasarımını çok beğenirim 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 11 Mart Paylaş 11 Mart (düzenlendi) Tolgahan Doğru yazdı: Renk guzelmis En yakışan renk. Net. Sonra koyu gri ve siyah. 11 Mart tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Mart Paylaş 11 Mart Korhan Şenörer yazdı: En yakışan renk. Net. Sonra koyu ve siyah. Gri arabayı ben de çok seviyorum gerçekten, hep kriterlerim arasındadır. Porsche ve Opel'in A GT'lerinin Grileri favorim. Passat'ın da Fümesi vardı o da güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts