Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Marka modeli de katarak geribildirim verin hocam. Öyle şeyleri atlamıyorlar, düzeltiyorlar. Belki sadece sizin nezdinizde olan bir problemdir. birkaç yerde okudum aynı şeyi. Carplay özelinde geri bildirim nasıl yapacağım? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: birkaç yerde okudum aynı şeyi. Carplay özelinde geri bildirim nasıl yapacağım? https://www.apple.com/feedback/iphone/ Şuradan yapabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağrı Alaf yazdı: https://www.apple.com/feedback/iphone/ Şuradan yapabilirsiniz. yaptım. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim carplay de google nisbeten bataryayı çok harcıyor ben google kullanırsam bir de youtube açarsam şarj kablosuz ile yükselmiyor telefon nisbeten ısınıyor. Kendi haritası daha iyi. Ama sanki yandex en iyisi. Kod verimi açısından yani. Onu da uydu görüntüsü ile kullanıyordum carplay de sadece google yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: carplay de google nisbeten bataryayı çok harcıyor ben google kullanırsam bir de youtube açarsam şarj kablosuz ile yükselmiyor telefon nisbeten ısınıyor. Kendi haritası daha iyi. Ama sanki yandex en iyisi. Kod verimi açısından yani. Onu da uydu görüntüsü ile kullanıyordum carplay de sadece google yapıyor. telefon ısındığı için şarjı kesebiliyor. Mıknatısla hava mazgalının önüne koyuyoruz. Ufaktan serin hava üfletiyorum. Isınmıyor telefon. zaten kablosuz yok bende. Fakiriz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: telefon ısındığı için şarjı kesebiliyor. Mıknatısla hava mazgalının önüne koyuyoruz. Ufaktan serin hava üfletiyorum. Isınmıyor telefon. zaten kablosuz yok bende. Fakiriz ben bi tane amazondan şarjlı tutucu almıştım çok memnunum aslında. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: carplay de google nisbeten bataryayı çok harcıyor ben google kullanırsam bir de youtube açarsam şarj kablosuz ile yükselmiyor telefon nisbeten ısınıyor. Kendi haritası daha iyi. Ama sanki yandex en iyisi. Kod verimi açısından yani. Onu da uydu görüntüsü ile kullanıyordum carplay de sadece google yapıyor. Yandex daha iyi çalışıyor kesin tespitim bu yönde. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim iOS 18.1 çıktı. Artık ChatGPT entegrasyonu Apple cihazlara da geldi. -Apple Intelligence -Üçüncü Parti Uygulamalar için NFC Desteği -Kontrol Merkezi İyileştirmesi -iPhone 16 için Kamera Kontrol Değişikliği -iPhone Yansıtma İyileştirmesi -Arama Kaydetme ve Çeviri Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Arama kaydetmeyi 15 yıl önce nokia’da kullanıyorduk. Sonradan kayboldu. Ne oldu da şimdi koydular acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arama kaydetmeyi 15 yıl önce nokia’da kullanıyorduk. Sonradan kayboldu. Ne oldu da şimdi koydular acaba. Kvkk konusuydu sonra gerekli olduğu anlaşıldı muhtemelen karşıya bir bip gönderir. Baktım internette karşı karafa mesaj dinletilir diyor.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Kvkk konusuydu sonra gerekli olduğu anlaşıldı muhtemelen karşıya bir bip gönderir. Baktım internette karşı karafa mesaj dinletilir diyor.. ne varsa eskilerde var, basit ve etkili Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ekim Paylaş 29 Ekim İçinde ne var bu kutunun? dürüm döner mi? Kaç kişilik? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts