Eyüp Çetin 6 Mart Paylaş 6 Mart Alpaslan Göktaş yazdı: hakim kabul etmiyor iptali, yerime adam var gönüllü o gelecek diyorum yok diyor. Eskiden yapılıyordu artık o şekilde kabul etmiyorlar. Belgeli mazeret isteniyor iptal için. Hakime ulaşabilmeniz bile iyi. Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 6 Mart Paylaş 6 Mart Eyüp Çetin yazdı: Eskiden yapılıyordu artık o şekilde kabul etmiyorlar. Belgeli mazeret isteniyor iptal için. Hakime ulaşabilmeniz bile iyi. ya ölüm yada kanser gerekliymiş. 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 6 Mart Paylaş 6 Mart Bizim ilçede yerine adam bulursam değişebiliyorsun. Aksi halde kabul etmiyorlar. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Mart Paylaş 6 Mart (düzenlendi) Memur olmadığım için konuyu aynen şöyle okuyorum. Abilerime, hocalarıma, öğretmenlerime bol sabır diliyorum. 6 Mart tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Mart Paylaş 12 Mart Bana da seçim görevi çıktı. Ben istemiştim. Zor olacağını biliyorum. Daha önceki seçim görevlerini zor da olsa layıkıyla yerine getirdim. Adil olmak için mücadele verdim. Ben zor diye yapmazsam nasıl sandık güvenliği bekleyeceğim. Zor da olsa yapıyorum. Bir sandık bir sandık, bir oy bir oy, kimsenin hakkını yedirmiyorum. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 17 Mart Paylaş 17 Mart Biz seçim görevlerinde hiç es geçilmiyoruz zsten, bıkkınlık geldi artık. Emniyet önemli tabi yapacak birşey yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts