Alptuğ Özcan 4 Mart Paylaş 4 Mart Doğan Arşiray yazdı: bu araca kaskosuz binilmez ama. yani onu kasko düşünsün durumu var. Kaç para abi kaskosu 50k? 100k? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Paylaş 4 Mart Doğan Arşiray yazdı: far 27 bin tl diyor sahibinden de var, birsürü. sıfırı da 50 bin dir. Onların nereden temin ettiğini gizli kamera görüntülerinde görüyoruz bazen 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Mart Paylaş 4 Mart İç mekan görüntüleri yok mu? Bir gün ben de yıldıza bineceğim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Kaç para abi kaskosu 50k? 100k? henüz bir fikrim yok. öğrenince yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Doğan Arşiray yazdı: far 27 bin tl diyor sahibinden de var, birsürü. sıfırı da 50 bin dir. Mehmet Ozyurek yazdı: Onların nereden temin ettiğini gizli kamera görüntülerinde görüyoruz bazen Diyrcektim 😄 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart bi arkadaşın farlarını çalmışlardı değil mi forumda? yanlış mı hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Paylaş 4 Mart Cem'in komşusunun porsche'den iki defa çalmışlardı 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Cem'in komşusunun porsche'den iki defa çalmışlardı Kayınbiraderin chayenne’in 2 defa gitti farları. Birinde yakaladık hatta kameradan geldikleri arabanın plakasını vs şikayet ettik ama sonuç çıkmadı. Sonunda farlara sahip olamıyorum diye sattı arabayı 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mart Paylaş 5 Mart Porsche Cayanne ve Seal Leon ikisi de sıkıntılı. Farlar kolay söküldüğü için bu iki aracı seçiyorlar. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 5 Mart Paylaş 5 Mart Hayırlı olsun. Araç 3 ton var mıdır? 2 gün önce Togg ve Tesla test sürüşü yaptım. Teslanın ivmelenmesi beni benden aldı. Yok böyle birşey. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Cem Işık yazdı: Birinde yakaladık hatta kameradan geldikleri arabanın plakasını vs şikayet ettik ama sonuç çıkmadı. Ülkenin içinde bulunduğu vahim durum 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart 2.5 ton muş bu araba. tesla Y daha hafif miş. o nedenle daha az tork üreten bir motor ile aynı performanstaymışlar. bu şekilde tesla epey uzun yol gidebiliyormuş. ben şahsen teslanın şeklini hiç beğenmiyorum. togg 10 kere daha güzel bir otomobil. Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsun. Araç 3 ton var mıdır? 2 gün önce Togg ve Tesla test sürüşü yaptım. Teslanın ivmelenmesi beni benden aldı. Yok böyle birşey. Alptuğ Özcan yazdı: Ülkenin içinde bulunduğu vahim durum hocam biz bir minibüsümüzden park halinde malları çalanları, ertesi gün, bizim mallarımızı kargoya verirken, polisleri götürüp suç üstü yakalattık.................................... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Doğan Arşiray yazdı: hocam biz bir minibüsümüzden park halinde malları çalanları, ertesi gün, bizim mallarımızı kargoya verirken, polisleri götürüp suç üstü yakalattık.................................... Fıkra bu kadar... 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 5 Mart Paylaş 5 Mart Doğan Arşiray yazdı: 2.5 ton muş bu araba. tesla Y daha hafif miş. o nedenle daha az tork üreten bir motor ile aynı performanstaymışlar. bu şekilde tesla epey uzun yol gidebiliyormuş. ben şahsen teslanın şeklini hiç beğenmiyorum. togg 10 kere daha güzel bir otomobil. Tesla Y Long range 2 ton, satışçının dediğine göre tesla tam HP verisi açıklamıyor ama 450-480 hp aralığına tekabul ediyor. Arabanın şekli çok kötü. Ama gidişi çok fena. Aklımdan çıkmıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Macit Aliyev yazdı: Tesla Y Long range 2 ton, satışçının dediğine göre tesla tam HP verisi açıklamıyor ama 450-480 hp aralığına tekabul ediyor. Arabanın şekli çok kötü. Ama gidişi çok fena. Aklımdan çıkmıyor. bence tamamı gereksiz derecede güçlü bu premium arabaların... 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Mart Paylaş 5 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Ülkenin içinde bulunduğu vahim durum Hırsız tutuklu yargılanıyordu, kiralık araba ile gelmişler. Plakadan tespit edip şikayetçi olduk. Duruşmada "ben kiraladığım arabayı o gün arkadaşım xxxx'e bir yere gitmesi gerektiği için emanet vermiştim, ben değildim oraya giden " dedi. "Aaa öyle mi" dedi hakim ve salıverdi adamı. Fıkra burada bitiyor. 3 1 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart Paylaş 5 Mart Yeniden soruşturma açmıyor savcı. Babam emekli avukat bundan çok şikayetçiydi. Birinde kadını evde bağlı buluyorlar elleri ayakları ağzı bağlı gelini dövmüş ve bilezikleri almış. Şikayet ediliyor tutuklanıyor şahit yok beraat ediyor. Ee bu kadını kim soydu?? Soran arayan yok.. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Mart Paylaş 5 Mart Macit Aliyev yazdı: Tesla Y Long range 2 ton, satışçının dediğine göre tesla tam HP verisi açıklamıyor ama 450-480 hp aralığına tekabul ediyor. Arabanın şekli çok kötü. Ama gidişi çok fena. Aklımdan çıkmıyor. Genelde aynı yorum yapılıyor tesla için. Tip ve işçilik kötü ancak gidiş, yol tutuş ve duruş fena. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart A noktasından B noktasına gideceğiz. Arabalar hafifleyeceğine ağırlaştı. Halbuki 5kg hidrojenle ve yakıt hücresiyle 500km yol gidiliyor. Egzozdan su çıkıyor. Damacayana doldur. Evde ütü yaparsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabalar hafifleyeceğine ağırlaştı. aa neden ağırlaştı acaba Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart Çağlar Bayur yazdı: aa neden ağırlaştı acaba Hidrojenli gemiler, hidrojenli uçaklar. Geliyor gelmelte olan. vw yapay benzinle uğraşıyor. Batacaklar valla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: uçaklar. uçak emisyonunu okmuştum, rakam hatırlmaıyorum ama korkunç , piramitlerde selfie çektirmeye gidenin karbon ayak izi kocaman 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Kaç para abi kaskosu 50k? 100k? 55 bin miş. 6500km de. premium araba icin normal denebilir. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Paylaş 6 Mart Doğan Arşiray yazdı: 55 bin miş. 6500km de. premium araba icin normal denebilir. 103, 104, 65 isteyen şirketler de oldu. Allianz güzel fiyat verdi. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts