Murat Sahın 1 Mart Paylaş 1 Mart Arka Z rotlarını bulamadığım için satmıştım. Çarşamba günü bir izbe dükkan buldum, scorpio parçalarını bile raflarda gördüm. Keşke satmasaydım diye düşündüm Keçiörendeydi dükkan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Murat Sahın yazdı: Arka Z rotlarını teflondan tornada yapıır bea ömürlük hatta Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: teflondan tornada yapıır bea ömürlük hatta O kadar aradım, bulamadım, burada da yazdım. Vaktinde deseydin ya abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart demişizdir bea dememiş miyiz, her araca yapılabilir tabii biraz kırık tornacı bulunacak 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: demişizdir bea dememiş miyiz, her araca yapılabilir tabii biraz kırık tornacı bulunacak Dedin abi ben şahidim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart İlkay Başaran yazdı: Dedin abi ben şahidim şıracı geldi bak demişim 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağlar Bayur yazdı: demişizdir bea dememiş miyiz, her araca yapılabilir tabii biraz kırık tornacı bulunacak Vardı kırık tornacım... Baya kırık ama İlkay Başaran yazdı: Dedin abi ben şahidim 1 Yorum bağlantısı
Özgür Dalda 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Murat Sahın yazdı: Arka Z rotlarını bulamadığım için satmıştım. Çarşamba günü bir izbe dükkan buldum, scorpio parçalarını bile raflarda gördüm. Keşke satmasaydım diye düşündüm Keçiörendeydi dükkan. dükkan iletişimi varmı? telefon vs. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Özgür Dalda yazdı: dükkan iletişimi varmı? telefon vs. Arkadaşta olması lazım, sorayım, varsa özelden yazayım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Murat Sahın yazdı: Vardı kırık tornacım... Baya kırık ama Beni tanıştırsana. Arka bijonları saplamaya çevirmemiz lazım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Beni tanıştırsana. Arka bijonları saplamaya çevirmemiz lazım Hafta içi bakmam lazım, yerinde duruyorsa tanıştırayım ama senin dediğini her tornacı yapar. Bide merak ettim, niye böyle bir gereksinim var? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Murat Sahın yazdı: Hafta içi bakmam lazım, yerinde duruyorsa tanıştırayım ama senin dediğini her tornacı yapar. Bide merak ettim, niye böyle bir gereksinim var? Lastikçiler tabanca ile bijonu son sürat söküp takarken kampanadaki dişleri bozuyor ve şansım varsa 2 tane bijonu sıkarak tornacının yolunu tutuyorum. Birazda kampananın malzemesiyle alakalı bu durum. İçerden saplama çaktırıp bu işi rahatlatmak istiyorum. Her lastik değiştirmemde tornacıya gittim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Lastikçiler tabanca ile bijonu son sürat söküp takarken kampanadaki dişleri bozuyor ve şansım varsa 2 tane bijonu sıkarak tornacının yolunu tutuyorum. Birazda kampananın malzemesiyle alakalı bu durum. İçerden saplama çaktırıp bu işi rahatlatmak istiyorum. Her lastik değiştirmemde tornacıya gittim Lastikçiyi degistirmeyi dene bence... Sorun orada gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts