Ersen Tapan 14 Mart Paylaş 14 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Yağ belli olduysa takılma zamanı gelmiştir Sızma zeytinyağı iyi olur diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Mart Paylaş 14 Mart Tamer Topaç yazdı: Yağsız da olur aslında. Kamyoncunun fıkrasını bilir misin? Bilmediğim için sevinmeli miyim? Ersen Tapan yazdı: Sızma zeytinyağı iyi olur diyorlar. Ali C. speclerini karşılıyorsa olur tabi 1 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mart Paylaş 14 Mart Tamer Topaç yazdı: Yağsız da olur aslında. Kamyoncunun fıkrasını bilir misin? Zincirli olan mı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Mart Paylaş 14 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Zincirli olan mı Tam da o. Kırk yıllık kamyoncu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Ali C. speclerini karşılıyorsa olur tabi o iş zor, test için 30 lt. soğuk sıkım taze ürün gönderilsin bakalım speği karşılıyormu 14 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Mart Paylaş 14 Mart Ersen Tapan yazdı: Sızma zeytinyağı iyi olur diyorlar. @Doğan Arşiray stok durumu nedir ? İhtiyaç hasıl oldu. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart bir ilan actim simdi bu mesaja istinaden, metal kutuda 2 litrelik ambalajlar ve 3 litrelik pet ler mevcut. diger ilanlarda bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Dün balıkesire gidip geldim. 30 40 km ş.içi vardır. Kalanı ş.dışı. Düzde 105 110 yokış yukarı 150 160 (5 6 farklı araç ile gazlama) çok seviyorum yokuş yukarı hızlı gitmeyi. Eskiden beri hastalığım. Az yaksın diye uğraşmadığım yerine göre gittiğim bir yolculuk oldu. Tüketim 5.1. Sıfırlayıp çıkmıştım. 6 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Nisan Paylaş 6 Nisan İlkay Başaran yazdı: yokuş yukarı hızlı gitmeyi İhtiyaç olduğunda gazlayabilme hastalığı, bende de var Maşallah yakıt çok iyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Yakıt bizim 1.6 dizelden daha iyi. Süratli rampalı yol çıkmak bir de virajlı ise tadından yenmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan İlkay Başaran yazdı: Düzde 105 110 2000 d/d e hız kaç 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 2000 d/d e hız kaç 105 Evren Erakçora yazdı: Hız göstergesi hıza teşvik ediyor. 211 de tamam yeter diyor. Servis açıyor ama gerek yok. Çağlar Bayur yazdı: 2000 d/d e hız kaç 100-105 diyeyim jilet gibi ölçmedim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: çok iyi devir akanomi devri Kurum yapar mı 2000 devirde? 1600 maks tork başlıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Nisan Paylaş 6 Nisan İlkay Başaran yazdı: Kurum yapar mı 2000 devirde? 1600 maks tork başlıyor. DSG ler 2000 deviri görmüyor bile 1500 devirde götürmeye çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Evren Erakçora yazdı: DSG ler 2000 deviri görmüyor bile 1500 devirde götürmeye çalışıyor. Kurum yapıyorlar mı acaba Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan Paylaş 6 Nisan (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Kurum yapıyorlar mı acaba dizelmi bu arkadaş kurum direkt enjeksiyonluların sorunu derler ama bunda oluşana kadar emekli olursun zaten, keyfine bak şehir içi ortalaman ne oldu bakabildinmi, rastgele sürüş, kısa mesafede 5.1-5.2 lt benimki, bazen sinir olup basmalarımda dahil.... 6 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: dizelmi bu arkadaş kurum direkt emjeksiyonluların sorunu derler ama bunda oluşana kadar emekli olursun zaten Benzinli de iyi kurum yapıyor abi aklın durur. Gerçi ben ayda bir iki ş.dışı yapıyorum şapçıda turbo kızartmalı. Dün şapçıyı çıkarken son tepedeki virajı zor döndüm. Fazla hızlanmışım korktum valla Emeklilikte oluşacaksa yandım. 2 ay 25 gün var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan Paylaş 6 Nisan (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Benzinli de iyi kurum yapıyor abi aklın durur. Gerçi ben ayda bir iki ş.dışı yapıyorum şapçıda turbo kızartmalı. Dün şapçıyı çıkarken son tepedeki virajı zor döndüm. Fazla hızlanmışım korktum valla Emeklilikte oluşacaksa yandım. 2 ay 25 gün var. çocukların emekliliği pardon şapçımı, al bendende o kadar, önde araba olmayacak arkadaş, arkadan gelen gelsin inişte nedir durumun, önde yine araba olamaz ona göre 6 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: çocukların emekliliği pardon şapçımı, al bendende o kadar, önde araba olmayacak arkadaş, arkadan gelen gelsin inişte nedir durumun, önde yine araba olamaz ona göre Ormanın kulübenin oradaki son viraja hastayım. Balıkesirden havran istikameti. Köylü pazarının orası da çok iyi devamındaki. Esp yaktım clio ile. Yavaş len yazdı ekranda ama korkmadım desem yalan olur 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Nisan Paylaş 6 Nisan İlkay Başaran yazdı: Kurum yapıyorlar mı acaba Çok kullanışsız olur o zaman. Turbo motoru düşük devirde süremezsen ne işe yarar ki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan İlkay Başaran yazdı: Kurum yapar mı 2000 devirde? 1600 maks tork başlıyor. eytli gibi devamlı böyle sürülmediği sğrece sorun yok İlkay Başaran yazdı: Kurum yapıyorlar mı acaba evet 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: eytli gibi devamlı böyle sürülmediği sğrece sorun yok evet Abi, düşük devirde hızlanmaya çalışmadıktan sonra neden olsun, yakıtı rahat yakmıyor mu bu devirlerde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts