Önder Özcan 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Üfff, Harika. Istırırım. Hayırlı olsun beybi. İlkay Başaran yazdı: ..... bu sana uygun gel al diyen, . Evet fotoda aracı aşırı detaylı şekilde incelerken görüyoruz kendisini. " Abicim kaputu bi açar mısın, hmm güzel, olur bu. İko bu sana uygun gel al" Sesli düşünür: Ne işim var burda .. , bitse de gitsem. Sani Gerşon yazdı: Aman? Bu gerçekmiymiş? Ben dalga geçiyorlar sandım Sabi'ler. Vay anasını... Cenaze değilmiş sonradan anlaşıldı, sadece ihtiyarmış. 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Şubat Yazar Paylaş 29 Şubat Servet Aydın yazdı: Cenaze işini karştırma la. Gece konaklama yeme içme neşeli yeşil sıvıları çalma ultra megacinsel ses sistemimi araklama ve kedimle olan diyaloğunu masaya yatırma konusunu açarım 3 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Sani Gerşon yazdı: Aman? Bu gerçekmiymiş? Ben dalga geçiyorlar sandım Sabi'ler. Vay anasını.. Önder Özcan yazdı: Üfff, Harika. Istırırım. Hayırlı olsun beybi. Evet fotoda aracı aşırı detaylı şekilde incelerken görüyoruz kendisini. " Abicim kaputu bi açar mısın, hmm güzel, olur bu. İko bu sana uygun gel al" Sesli düşünür: Ne işim var burda .. , bitse de gitsem. Cenaze değilmiş sonradan anlaşıldı, sadece ihtiyarmış. İkinizin de en kıymetlisi kopsun 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Şubat Paylaş 29 Şubat @İlkay Başaranhayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Bagajı boş dönmemişsin iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Mart Paylaş 1 Mart Lannnnn o beyaz poşettekiler benim king te unuttuğum sıvılar geri getir çabuk. Arabaya gelince şirket çıkması arabaları kim alır diye düşünüyordum varmış alan demek. Hayırlısı olsun motordaşım benim 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: @İlkay Başaranhayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Bagajı boş dönmemişsin iyi olmuş. Teşekkür ederim. Daha dolduracaktım da az daha dayak yiyordum Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun, yalnız 4,1 çok iyiymiş. Çok sakin geldim tamgaz 2 3 kere ancaktır. Buralarda 7 ile işimizi görür diye düşünüyorum bakalım. Arabayı hanıma devrettim akşam tüketimi sıfırlayıp. PAzar günü bakar yazarım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Fatih Keskin yazdı: Lannnnn o beyaz poşettekiler benim king te unuttuğum sıvılar geri getir çabuk. Arabaya gelince şirket çıkması arabaları kim alır diye düşünüyordum varmış alan demek. Hayırlısı olsun motordaşım benim Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinden Tarlabaşında bi rent a car & playstation cafe de kullanılmış. Şirket çıkması değil şükür. 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun İlkay Başaran yazdı: Evin bir büyüsü var. Eşyalar, objeler beni al diye bağırıyor, bir şey almadan çıkmak istemiyorsun değil mi ? 5 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun İlkay Başaran yazdı: Zamanını ayırıp arabayı gebze osb de incelemeye giden, bu sana uygun gel al diyen, satış ve plaka sürecinde yanımdan hiç ayrılmayan Servet abiye, araç sorgulama için telefonunu susturmadığım Mehmet abiye, akşam yanımıza gelen Önder abi ve Köksala, sabah gebzede bir evde bulduğum cenazenin savcılık ve adli tıp işlerini takip eden Cem e çok teşekkür ederim. Bu kısım bize böyle yansıtılmamıştı ama neyse. 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun ,benim manuel araç sevgim 1 ayda 3 kere Ankara ziyaretimden sonra tamamen geçti yürüsem bu kadar ağrı çekmezdim 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun. Bu arada reno megandan başlar, fox olan değil ama. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Ali Gök yazdı: hayırlı uğurlu olsun . performans nasıl ? 1600 devirden itibaren maks torkunu üretiyor. Düz vitesler 260 nm diye okumuştum. Performansı güzel. Standart aile aracının bir iki tık üzeri denebilir. Dizel tadında da kullanılabiliyor. 1600 ile 6000 devir arası iş yapıyor. 3500 sonrası benzinli altı dizel gibi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts