İlkay Başaran 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Önder Özcan yazdı: Bize öyle bi bilgi gelmedi? Onlyfansa gel 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim 4 saat dur kalk trafikte arabadan soğudum. Manuel vites araba mı olur ya bu nedir... 1 6 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Satılık ekmekli megan 4 1.33. 40 bin km de 2.sahibi garantili servis bakımlı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Daha yüzbin olmadı. Manuel candır dizel olursa dadindan yenmez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim Paylaş 5 Ekim İlkay Başaran yazdı: 4 saat dur kalk trafikte arabadan soğudum. Manuel vites araba mı olur ya bu nedir... hele hele hele, caddeye gelinmiş destur alırız 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim Paylaş 5 Ekim İlkay Başaran yazdı: Satılık ekmekli megan 4 1.33. 40 bin km de 2.sahibi garantili servis bakımlı. Megane 6’dan başlar 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ekim Yazar Paylaş 6 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Daha yüzbin olmadı. Manuel candır dizel olursa dadindan yenmez. Dizelin bi esprisi yok cidden. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ekim Paylaş 6 Ekim İlkay Başaran yazdı: Dizelin bi esprisi yok cidden. Evet sizin aracın yakıt verilerini gördükçe size katılıyorum. Aslında vardı tork gücü vardı ama o da kalmadı artık. Pompa fiyatları aynı. Yüzbin esprisi yuzbinde ben alacağım. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İlkay Başaran yazdı: Satılık ekmekli megan 4 1.33. 40 bin km de 2.sahibi garantili servis bakımlı. Kaça veriyon? Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İlkay Başaran yazdı: 350 Hayırlı olsun @Oğuzkan Erışık kaçırdın 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun @Oğuzkan Erışık kaçırdın Ne zaman gelirsin almaya. Motor, şanzıman ve koltuklarla ön panel sökülecek uzun sürer bekleme Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ne zaman gelirsin almaya. Motor, şanzıman ve koltuklarla ön panel sökülecek uzun sürer bekleme İzin alamadım müdürden 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Çağlar Bayur yazdı: hele hele hele, caddeye gelinmiş destur alırız Dedikodulu meyhaneye de mi gitmeyah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Servet Aydın yazdı: Megane 6’dan başlar yanlış, megan bitti, yeni megan ismi benzer alakasız Megan electricten başlar İlkay Başaran yazdı: Döndük köyümüze. abaa acaip yakmış senin araba Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: yanlış, megan bitti, yeni megan ismi benzer alakasız Megan electricten başlar abaa acaip yakmış senin araba Seninki 2 yakardı kesin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim yok aynı gibi olurdu.... ne o cidden satıyormusun arabayı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: yok aynı gibi olurdu.... ne o cidden satıyormusun arabayı? Yok memnunum. 17 ay kredisi var daha. Sonra koleos 1,33 ya da talisman Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İlkay Başaran yazdı: Yok memnunum. 17 ay kredisi var daha. Sonra koleos 1,33 ya da talisman Koleos yakışır diyorum, hem Kozak tarafındada iş yapar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts