Servet Aydın 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos İlkay Başaran yazdı: E bence de katıl büyük büyük dedemden kalma çakmağıma çöktün Yalan! Binbir çeşitten alınma yarım gazlı çakmaktı o 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos İlkay Başaran yazdı: E bence de katıl büyük büyük dedemden kalma çakmağıma çöktün Öp de barışın 🤓 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Önder Özcan yazdı: Öp de barışın 🤓 Kimi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Kimi? sıradan başla elbet denk gelir 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Adnan Çakır yazdı: Yoo Bedford eksozu takmış Standart eksozu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Geçenlerde ikame geldi bundan şirkete. Manueldi. Önce dizel sandım ben marş sesi çok benziyor. 2.viteste sündürdüm biraz. Baktım 92 93 gidiyor. Dedim ula noluyo, sonra yüzümde şeytani bir gülümseme ne güzel gidiyormuş yolda 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül İlkay Başaran yazdı: Motor bitmiş. Kulaklıkla dinleyin. hımm, rolantiye düşüş süresi az uzamış, seste çatallaşma, 1-3 ve 4 . silindirde yağ kaynaklı gıpraşım sonucu motorda zıngırdama, kulaklıkla dinlemek lazım evet haklısın, kaputu açta dinleyelim hele, 2 noludada tıngırdama olabilir, servis bakımlıydı değilmi bu, doğaldır Oğuzkan Erışık yazdı: Geçenlerde ikame geldi bundan şirkete. Manueldi. Önce dizel sandım ben marş sesi çok benziyor. 2.viteste sündürdüm biraz. Baktım 92 93 gidiyor. Dedim ula noluyo, sonra yüzümde şeytani bir gülümseme ne güzel gidiyormuş yolda 250 bar yakıttandır o, rail hattı dizel gibi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Renault Clio 5 ten başlar o zaman. Devir değişti 😬 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Metin Akbal yazdı: Renault Clio 5 ten başlar o zaman. Devir değişti 😬 Daalın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: Daalın İlla biyerden başlayacak. Doğal sayıların 0 dan başlaması gibi düşün Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül İlkay Başaran yazdı: İlla biyerden başlayacak. Doğal sayıların 0 dan başlaması gibi düşün evet megandan başladı, tedavülden kaldırılarak Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: evet megandan başladı, tedavülden kaldırılarak Elektrikli ve 4 kasa satılıyor nasıl kalktı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Elektrikli ve 4 kasa satılıyor nasıl kalktı Elektrikli megan geleceğin sistemi, zaten sadece adı megan, reno şuan clio 5 ten başlar ve yeni modellerle devam eder, megan 4 bitti uzatmaları oynuyor, aslında 2 sene önce bitecekti sende bilirsin, neyse 1-2 senesi falan kaldı, Karsanda bırakacak.... haa clio 5 te bitecek, makyajı yedi 6 gelirmi elektrikliye dönermi bilmem, en erken 2 sene sonra oda gümbürtüye gider yada biraz daha gidebilir, aynı anda tarih olabilirler ama megan kesin gidiyor, bizde sağ kalırsak devam ederiz artık.... ben 5 ten devam edeyim diyorum, reno 5 pilli 6 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Ne alacaksan söyle de onu almayayım. Nasıl karalayacaz sonra Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül belki reno 5, yada almam bakıcaz, bununla devam edebilirim, kombinasyonu güzel, araba güzel, az kullanıyorum aracı tanıdım, yerine alacağım bundan iyide olmaz, hacim büyütmekte gereksiz, yaşta var heveste geçiyor, sallayabilirim, gittiği yere kadar ama kesin konuşmayayım... Şuanki plan motor, oda pahalı alet, ülkenin hali ortada, hiçbirşey için kesin konuşamıyorum artık, bu 1-2 sene nasıl geçicek ona bakıcaz artık, hep beraber bakacağız tabii, benim düşünceme göre daha bu günler hala iyi günlerimiz gibi, aslında bakma şaka falan yaptığıma, üzgünüm umutsuzum oğlana üzülüyorum birde bu var, ne yapacak bu çocuklar, hayaller güzelde 1. öncelik çocuklar aslında, bizden geçiyor artık.... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül İlkay Başaran yazdı: Satılık mıydı? Bir mal alındığı günden itibaren satılıktır. Para konuşur. Fiyatını söyle. Arabanın yani 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Önder Özcan yazdı: Bir mal alındığı günden itibaren satılıktır. Para konuşur. Fiyatını söyle. Arabanın yani Dm den bilgi verilmiştir Araba 800 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül İlkay Başaran yazdı: Dm den bilgi verilmiştir Bize öyle bi bilgi gelmedi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts