Tamer Topaç 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Arabanın sağı solu farklı olmaya başlamış bile. Sat kurtul 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Sandık motor araştırayım artık yavaş yavaş. Biz üzerindeki moturu yeni sandık? Değil miydi? 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Önder Özcan yazdı: Biz üzerindeki moturu yeni sandık? Değil miydi? Yeni sandıklarımız, Dost sandıklarımız. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Yeni sandıklarımız, eski sandıklar daha el işçiliği ile oymalı idi 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Sandık motor araştırayım Biz 2. sandık motoru takıyoruz 1.2 olarak 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: eksik silindiri arıo Belki de v6 yapacaktır. Bence yapsın yani çünkü 😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: eksik silindiri arıo 4 eksik mi? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: 4 eksik mi? Ben ayvayı yedim ,3 silindir, turbo. Ford hem de. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Evren Erakçora yazdı: Ben ayvayı yedim ,3 silindir, turbo. Ford hem de. Sesi yeter Bendeki reno 9 gibi bağırıyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Sesi yeter Bendeki reno 9 gibi bağırıyor İlk arabamız reno 9 du. Aşığım o motorun sesine. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: İlk arabamız reno 9 du. Aşığım o motorun sesine. Zzzzzzzzznnnn 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Ae 101 corolla eksoz sesine hiçbirşeyi değişmem. 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Ae 101 corolla eksoz sesine hiçbirşeyi değişmem. Bizim bebeler çok şey kaçırıyor sanırım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: Bizim bebeler çok şey kaçırıyor sanırım Evet öyle gerçekten. Hele fransızların gti furyalarını kaçırdılar. Ne güzel yıllardı. 106 lar 206 lar clio rs ler saxo vts ler Boksör motor alfa 1.7 ler, vectra gtler astra gsi ler ohooo 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Ae 101 corolla eksoz sesine hiçbirşeyi değişmem. 1.6 xei 114 beygirlik... (Gli falan lüks kalıyordu 🙂 ) Gerçekten çok güzel bir sesi vardı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Servet Aydın yazdı: Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı🍆 O yüzden seni sevmiyoruZ 8 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Ae 101 corolla eksoz sesine hiçbirşeyi değişmem. O da Ğğğğğğğğğnnn 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Ae 101 corolla eksoz sesine hiçbirşeyi değişmem. İlk defa sana katılıyorum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Fatih Keskin yazdı: İlk defa sana katılıyorum E bence de katıl büyük büyük dedemden kalma çakmağıma çöktün 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Honda nın marş W124 ün fan, Corollanın egzoz sesini toplamalı 😅 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts