Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Evren Erakçora yazdı: yakıtı rahat yakmıyor mu bu devirlerde? karışım fakirde kaldıkça karbon olulumu hızlanır, ara sıra vites dşürüp baaartark kullanın derler ya, o işte zengin karışıma geçmek için Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Çirkin ama hızlı Emmininki kadar değil en azından 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Şeri şeri leydi çeri en hızlısı kaşkay 2024 makyajlıdan başlar 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlkay Başaran yazdı: kaşkay 2024 makyajlıdan başlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai düşsün başınıza. Heç kusura bakma alamadığımız mala bk atarız🍆 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai düşsün başınıza. Kıskanıyorlar... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Kıskanıyorlar... Bütün planı bozdun 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Bütün planı bozdun Profil resmini değişsene abi Böyle saçın yokmuş gibi görünüyor. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Profil resmini değişsene abi Böyle saçın yokmuş gibi görünüyor. İlk değiştirdiğinde eski fotoğraf sanıp profile girip bakmıştım da cesaret edip diyemedim. Bir daha görüşemezsek kalın sağlıcakla 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Resmin orjinalinde tepede ampül vardı ona bile kızdı resimden attırdı. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Profil resmini değişsene abi Böyle saçın yokmuş gibi görünüyor. Yanlışlıkla arama da profil fotosuna bakarken 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Profil resmini değişsene abi Böyle saçın yokmuş gibi görünüyor. Zaten yok🍆 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlkay Başaran yazdı: Yanlışlıkla arama da profil fotosuna bakarken Ne oluyor ki profil fotosuna bakarken, ben bakıyordum, yanlışlıkla arama yaptım ama konuşmadık. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Önder Özcan yazdı: Ne oluyor ki profil fotosuna bakarken, ben bakıyordum, yanlışlıkla arama yaptım ama konuşmadık. Ağzımız kapalı bakarsak sorun olmaz pek. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Sizin orda satlık bağ var mı ? Yok. Kapattık biz. Meteor düştü nükleer santralin üzerine. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan İlkay Başaran yazdı: Meteor düştü Kesin birileri manyetik mıknatıs yapıp, sizin oraya düşmesini sağlamıştır. 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Kesin birileri manyetik mıknatıs yapıp, sizin oraya düşmesini sağlamıştır. Manyetik olmayan mıknatıs da mı var Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan İlkay Başaran yazdı: Manyetik olmayan mıknatıs da mı var Yok mu ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Yok mu ? Soruya soruyla karşılık verme. Yorum bağlantısı
Recommended Posts