İlkay Başaran Pazartesi 19:26 Yazar Paylaş Pazartesi 19:26 Metin Akbal yazdı: Bizim Clionun da bakımı geldi napsam ki 😅 Ali abi yapsın 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 19:52 Paylaş Pazartesi 19:52 (düzenlendi) Şuna bakın hele İzmire gidince bir muhabbet ederim artık... Pazartesi 19:53 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 13:02 Paylaş Salı 13:02 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Her şeyi geriyorsun be Jason'ım. Aynı espriyi ben yapınca hemen kızıyorsun İlkay hocam. İyi bakın buzdolabıma. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Salı 13:03 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 13:10 Paylaş Salı 13:10 Renault'un antifreeze'leri genellikle sarı ya da kırmızı. Sizdeki mavi. Fabrikasyon olduğuna emin miyiz? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 13:25 Paylaş Salı 13:25 Mehmet Yeter yazdı: Aynı espriyi ben yapınca hemen kızıyorsun İlkay hocam. İyi bakın buzdolabıma. Ona bu ismi veren benim Mehmet Hocam. Bana bir şey demez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 13:27 Paylaş Salı 13:27 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ona bu ismi veren benim Mehmet Hocam. Bana bir şey demez. Taklitler aslını yuceltir diyeceğim o zaman. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:06 Yazar Paylaş Salı 16:06 Sani Gerşon yazdı: Renault'un antifreeze'leri genellikle sarı ya da kırmızı. Sizdeki mavi. Fabrikasyon olduğuna emin miyiz? Elf koydular ama? Bundan 2 tane boş vardı bagajda Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Salı 16:19 Paylaş Salı 16:19 Sani Gerşon yazdı: Renault'un antifreeze'leri genellikle sarı ya da kırmızı. Sizdeki mavi. Fabrikasyon olduğuna emin miyiz? 0 aldığımızda Sarı antifiriz olan clio, 6 bin kmde su kaçağı fark edince termostat değişimi sonrası yeşil ile değişmiş. Kullanıyoruz Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 16:29 Paylaş Salı 16:29 her zaman söylüyorum renk önemli değil gerekli olan spekleri karşılaması önemli organik mi olacak silikat lı mı silikatsız mı olacak bunlar öneml Renge takılırsanız hata yaparsınız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:32 Paylaş Salı 16:32 gerginlere mavi, normal vatandaşlar için sarı kullanılıyormuş. vesile ile ekran ayarlarınız ile oynamayınız Görkem Karakaş yazdı: 0 aldığımızda Sarı antifiriz olan clio, 6 bin kmde su kaçağı fark edince termostat değişimi sonrası yeşil ile değişmiş. Kullanıyoruz mavi konumuştur, renk cümbüşüdür 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 16:37 Paylaş Salı 16:37 (düzenlendi) g13 ile g12 aynıdır zaten, farkı üretim tekniğiymiş, glikol yerine gliserin kullanılarak üretilmiş, yani bizim için anlamsız, G12 ye G13 katılabilirmiş ayrıca, Çağlar ananında dediği gibi renk cümbüşü olur ve gergin olur araba bende 2 saat önce yağı değiştim, bakalım LM yağda bir fark görecekmiyim... Salı 16:38 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 16:41 Paylaş Salı 16:41 İlkay Başaran yazdı: Elf koydular ama? Bundan 2 tane boş vardı bagajda Atık bertaraf ücreti aldılar mı? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Salı 16:46 Paylaş Salı 16:46 Çağlar Bayur yazdı: mavi konumuştur, renk cümbüşüdür Reno port'tan servis geçmişine baktım. Marka model bu. Renk çok temiz gibi gelmişti servisten sonra. Yarın bi kaputu açıp inceleyim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:57 Yazar Paylaş Salı 16:57 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Atık bertaraf ücreti aldılar mı? Evet. Ali Cihangiroğlu yazdı: g13 ile g12 aynıdır zaten, farkı üretim tekniğiymiş, glikol yerine gliserin kullanılarak üretilmiş, yani bizim için anlamsız, G12 ye G13 katılabilirmiş ayrıca, Çağlar ananında dediği gibi renk cümbüşü olur ve gergin olur araba bende 2 saat önce yağı değiştim, bakalım LM yağda bir fark görecekmiyim... Uygun mu değil mi şimdi bu Tansu Kalafatoğlu yazdı: Atık bertaraf ücreti aldılar mı? Eski hava filtresini de bagaja koymuşlar. Toz moz yok atmadım bende. Klima kanallarına kullanılan temizleyicilerin falan boşları bagajdaydı. Atık bedelini sıvılar için ödedik sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 17:01 Paylaş Salı 17:01 İlkay Başaran yazdı: Evet. Uygun mu değil mi şimdi bu boşları da bagaja koydular. Yine iyi. Toyota pis filtreleri de koyuyor. Utanmasa atık yağı da verecekler 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 17:03 Yazar Paylaş Salı 17:03 Tansu Kalafatoğlu yazdı: boşları da bagaja koydular. Yine iyi. Toyota pis filtreleri de koyuyor. Utanmasa atık yağı da verecekler Latte diye içtiğimiz şey bizim eski 5w40 olmasın 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 17:03 Paylaş Salı 17:03 İlkay Başaran yazdı: Elf koydular ama? Bundan 2 tane boş vardı bagajda Ali Gülmez yazdı: her zaman söylüyorum renk önemli değil gerekli olan spekleri karşılaması önemli organik mi olacak silikat lı mı silikatsız mı olacak bunlar öneml Renge takılırsanız hata yaparsınız Renge takıldım diye değil. Renault'un fabrikasyonu sarı ya da kırmızı. Mavi ise sonradan olabilir, spek doğru olmayabilir diye. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 17:04 Paylaş Salı 17:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: boşları da bagaja koydular. Yine iyi. Toyota pis filtreleri de koyuyor. Utanmasa atık yağı da verecekler atık yağı inşaatçılar havada kapıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 17:04 Yazar Paylaş Salı 17:04 Sani Gerşon yazdı: Renge takıldım diye değil. Renault'un fabrikasyonu sarı ya da kırmızı. Mavi ise sonradan olabilir, spek doğru olmayabilir diye. Önceki sarıydı evet. Şirket aracınınki de sarı (dizel duster) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:51 Paylaş Salı 17:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Utanmasa atık yağı da verecekler kessen vermez, servisçi için iyi gelir kapısı o 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 18:01 Paylaş Salı 18:01 İlkay Başaran yazdı: Uygun mu değil mi şimdi bu bişey olmaz, servise gidersen böyle olur, hem bu konsantre, üstüne çeşme su eklemişlerdir, nerde serviste saf su 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 18:02 Paylaş Salı 18:02 Antifriz nedir ne değildir, https://www.lastiksiparis.com/blog/icerik/antifriz-renkleri-nelerdir-ne-anlama-gelir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 18:10 Yazar Paylaş Salı 18:10 Ali Cihangiroğlu yazdı: bişey olmaz, servise gidersen böyle olur, hem bu konsantre, üstüne çeşme su eklemişlerdir, nerde serviste saf su Ben 10 sene aynı antifrizi kullanmadığım için sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 18:24 Paylaş Salı 18:24 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ben 10 sene aynı antifrizi kullanmadığım için sorun yok benim içinde yok, her sene kan verip alıyor zaten, içindeki hep 1 senelik şuan bile 0.5lt hazırda var, biraz zaman geçsin onuda dolaşıma sokarım artık, sana tavsiyem kullanıma hazır antifiriz kullan, su katma... Salı 18:25 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 18:29 Yazar Paylaş Salı 18:29 Ali Cihangiroğlu yazdı: benim içinde yok, her sene kan verip alıyor zaten, içindeki hep 1 senelik şuan bile 0.5lt hazırda var, biraz zaman geçsin onuda dolaşıma sokarım artık, sana tavsiyem kullanıma hazır antifiriz kullan, su katma... Jeneratörün radyatör delindi abi. Tesistekinin. Aksa fiyatına inanamazsın. 300 bin tl radyatör. Lafı geçince aklıma geldi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts