Ali Gülmez 11 Haziran Paylaş 11 Haziran ben nedense 4 sedan tasarımını çok beğeniyorum ama içi 3 kadar ferah değil Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran Ali Gülmez yazdı: ben nedense 4 sedan tasarımını çok beğeniyorum ama içi 3 kadar ferah değil Eskilerdeki ferahlık kalmıyor evet. Megan 2 vardı bende 2 araç öncesinde. Cam büyüklüğü, ferahlığı süperdi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Haziran Paylaş 11 Haziran İlkay Başaran yazdı: Eskilerdeki ferahlık kalmıyor evet. Megan 2 vardı bende 2 araç öncesinde. Cam büyüklüğü, ferahlığı süperdi. 4 de orta konsol yüksek konumlandırılmış ve sürücü saran bir tasarım var içeride camlar küçüldüğü için ferahlık kalmadı ama ilk taksi olarka bindiğimde içi ne kadar ufakmış demiştim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Dün balıkesire gidip geldik 300 km ortalaması. Ş.içi de var yollar çok kalabalıktı. 120nin altına düşmedim ama ş.içi ortalamayı baya çekti aşağı. 7 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Klima? Yolculuğun yüzde kaçında - kaçıncı kademedeydi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos İlkay Başaran yazdı: 3310 ekranı gibi Benimkine benziyor 5 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Dün balıkesire gidip geldik 300 km ortalaması. Ş.içi de var yollar çok kalabalıktı. 120nin altına düşmedim ama ş.içi ortalamayı baya çekti aşağı. 1.0 tceden az yakıyor bendeki de manuel. Aynı şartlarda 6.0 nın altına düşmez 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Görkem Karakaş yazdı: 1.0 tceden az yakıyor bendeki de manuel. Aynı şartlarda 6.0 nın altına düşmez Güçten ve maks tork devrinin çok düşük olmasından (1600 devir) kazanıyor. Oğuzkan Erışık yazdı: 3310 ekranı gibi Benimkine benziyor 12 dijit Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: 1837837 Çorum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: 3310 ekranı gibi Benimkine benziyor Radyo açınca hayat eve sığar yazacak da ekrana sığmıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Radyo açınca hayat eve sığar yazacak da ekrana sığmıyor. Eve sığmıyor ekrana nası sığsın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Önder Özcan yazdı: Neyden? Bana döner sözün vardı senin ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bana döner sözün vardı senin ? İnanma! Bana da söz verdi fos çıktı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Servet Aydın yazdı: İnanma! Bana da söz verdi fos çıktı 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bana döner sözün vardı senin ? Servet Aydın yazdı: İnanma! Bana da söz verdi fos çıktı Dıj minnakların oyunu bunlar. Aklınıza başınıza alın, pide arası döner 350 lira. Ayran hariç. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos şirkette manuel vites 1.3 tce 150 hp duster var 4x4 motor çok atak ve güçlü duster bile sol şeridi kapatıyor 2000 3500 devir arası ciddi tork var ama 3500 sonrası bayağı ölü geldi bana Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Ali Gülmez yazdı: şirkette manuel vites 1.3 tce 150 hp duster var 4x4 motor çok atak ve güçlü duster bile sol şeridi kapatıyor 2000 3500 devir arası ciddi tork var ama 3500 sonrası bayağı ölü geldi bana Esas film 4000 den sonra başlıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Önder Özcan yazdı: Dıj minnakların oyunu bunlar. Aklınıza başınıza alın, pide arası döner 350 lira. Ayran hariç. Emin misin.. Dışarda da aynı len, bence zam gelmeden hemen ısmarla bizim dönerleri. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Önder Özcan yazdı: Ayran hariç. Ayranlar benden 🤭 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Sandık motor araştırayım artık yavaş yavaş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Sandık motor araştırayım artık yavaş yavaş. al dursun kenarda, 10 sene sonra satarken yanında verirsin aksesuar olarak 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts