Çağlar Bayur 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zaman toplanıyoruz.. dün gidip baktım Balıkesir tenha 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs Makina gergin. Yola çıkmadan önce sıfırladım. Klima açık, dikkat etmeden min 110 maks 120. Işıklarda en önce kalkmalı 2 3 kapışmalı. İt dalaşının birinde yokuş yukarı 170 li 7 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: daha çok durgun göldeki kuğu gibi ama Buzdolabı daha doğru tabir 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs Küçük hüsamettin geldi aklıma hahahah 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Metin Akbal yazdı: Bence tam olarak bu gibi heh kuzeni bizde bunun 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran 240 km yol. Otobanda 115 sabit. İzmir içi 20 30 km kadar dur kalk. Tüketim bu şekilde. Hava 33 derece klima açık. Bu arada manuel klima çok kullanışsız. 12 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Haziran Paylaş 7 Haziran İlkay Başaran yazdı: 240 km yol. Otobanda 115 sabit. İzmir içi 20 30 km kadar dur kalk. Tüketim bu şekilde. Hava 33 derece klima açık. Bu arada manuel klima çok kullanışsız. Bu ara bende bir değişim kaşıntısı var.Mevcut Parkurda çok iyi yakmış.Şehir içi Tüketim nasıl. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Aytac Sakal yazdı: Bu ara bende bir değişim kaşıntısı var.Mevcut Parkurda çok iyi yakmış.Şehir içi Tüketim nasıl. Bizde ş.içi pek yok sayılır yani dur kalk olarak (ayvalık) fakat kısa mesafe çok. 2 3 gün sabah 1 km git akşam 1 km gel. Kalanlarda 30 gidiş 30 geliş. Eşim kullanıyor 5.5 , 6 o aralarda oluyor. 6 yı geçmedik. Kış değerleri. 3 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Haziran Paylaş 7 Haziran İlkay Başaran yazdı: Bizde ş.içi pek yok sayılır yani dur kalk olarak (ayvalık) fakat kısa mesafe çok. 2 3 gün sabah 1 km git akşam 1 km gel. Kalanlarda 30 gidiş 30 geliş. Eşim kullanıyor 5.5 , 6 o aralarda oluyor. 6 yı geçmedik. Kış değerleri. Bu kasa bu sınıf bana göre iyi değerler.Aklımda HB Focus Corolla ve Golf vardı TCE Megane da listeye eklendi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Haziran Paylaş 7 Haziran megane 4 1.33 tce ler çok başarılı özellikle bu kadar az yakabilmesi çok ilginç Muharrem gökçe, youtube kanalında bir çok araç ile hız testi yaptı ve birçok rakibini geride bıraktı 7 ileri edc ler sanırım yağlı tip ve şanzıman sorunsuz diyorlar 33 cc için üst dilim vergi ödemek can sıkıcı maalesef makyajlı versiyonlarda motordaki turbo farklı bir versiyona geçmiş makyajsız olanların turbosunun daha iyi doldurduğu ve performans olarak avantaj sağladı Muharrem gökçe tarafındna hep söylenmişti ki test videolarında makyajsız hali makyajlıyı geçiyordu 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Makyajsız manuellerin gidişlerinin farklı olduğu ve tork değerinin daha yüksek olduğunu okudum bir iki yerde ama net bilmiyorum tabi fakat araba dolu ise ve asfaltta dişli, sürtünmesi yüksek kaplama değilse ilk iki vites sürekli sarıyor. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 7 Haziran Paylaş 7 Haziran (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: megane 4 1.33 tce ler çok başarılı özellikle bu kadar az yakabilmesi çok ilginç Muharrem ince youtube kanalında bir çok araç ile hız testi yaptı ve birçok rakibini geride bıraktı 7 ileri edc ler sanırım yağlı tip ve şanzıman sorunsuz diyorlar 33 cc için üst dilim vergi ödemek can sıkıcı maalesef makyajlı versiyonlarda motordaki turbo farklı bir versiyona geçmiş makyajsız olanların turbosunun daha iyi doldurduğu ve performans olarak avantaj sağladı Muharrem gökçe tarafındna hep söylenmişti ki test videolarında makyajsız hali makyajlıyı geçiyordu Muharrem İnce siyaseti bıraktımı yaa Gökçedir o. 7 Haziran tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Evren Erakçora yazdı: Yüksek güce rağmen çok iyi değerler. 1600 devirde maks torku veriyor en büyük etken bu. 7000 devirler çevirilecekse eğer 20 ortalamayı yakalamak 2 saat sürmez. Benzinlide üsl limit yok Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Haziran Paylaş 7 Haziran İlkay Başaran yazdı: Makyajsız manuellerin gidişlerinin farklı olduğu ve tork değerinin daha yüksek olduğunu okudum bir iki yerde ama net bilmiyorum tabi fakat araba dolu ise ve asfaltta dişli, sürtünmesi yüksek kaplama değilse ilk iki vites sürekli sarıyor. öyle ölye turbosu farklı makyajsız olanların ve makyajlı olana 1 boy fark atıyordu videolarda 1.3 tce için de yazılım yapılmaya başlandı ilk zamanlarda beyinlerde kilit olduğu için sadece talisman yazılımı atılabiliyordu ama şu an birçok firma kendi yazılımlarını yüklemeye başladılar Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Muharrem İnce siyaseti bıraktımı yaa Gökçedir o. muharrem gökçe çok reklamını yaptı megane 1.3 ün ama reno türkiyeden destek görmeyince satma kararı aldı şu an formentor biniyor 1.5 tsi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Çok sürate gerek yok ya 230 yapsın yeter 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Haziran Paylaş 7 Haziran İlkay Başaran yazdı: Çok sürate gerek yok ya 230 yapsın yeter onu yapmayan mı var len dizel octavia ile bile daha hızlı gidiyordum 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Fatih Keskin yazdı: onu yapmayan mı var len dizel octavia ile bile daha hızlı gidiyordum Bırak şunu başgan yaaa Az samimi olunca hemen öpmeye falan da kalkıyo sonra. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Önder Özcan yazdı: Bırak şunu başgan yaaa Az samimi olunca hemen öpmeye falan da kalkıyo sonra. 😘 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts