Tahir İlter 3 Mart Paylaş 3 Mart Önder Özcan yazdı: İko pastayı çok sevdi, özellikle üzerindeki mumu. Hatta bir ara tutturdu mumun tadına bakıcam diye. Sevgimizin ateşiyle yaktık o mumu sever tabi 1 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Mart Paylaş 4 Mart Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Hiç böyle hızlı alışveriş yapamıyorum ben 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Mart Paylaş 4 Mart Hayırlı olsun. ALLAH ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Tamer Topaç yazdı: HGS' den geçiyor mu? Geçti. Tüm gişeciler hastanelik. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 Mart Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Merdivenleri bildim plaka yeni basılmış ama yaşlanmış mı 😅 Abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Mart Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Geçti. Tüm gişeciler hastanelik. Hastaneden yer ayırt bence. Lazım olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Mart Paylaş 4 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Geçti. Tüm gişeciler hastanelik. Vergiyi nasıl alıyorlar der ülke sınırlarını terk ede... 4 Mart tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mart Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Geçti. Tüm gişeciler hastanelik. Bir müdahale şekli mi var acaba ve var ise, nasıl bir şey yapılmış olabilir? 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 4 Mart Paylaş 4 Mart Hayırlı olsun ,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Benimde bu aralar aklımı çeliyor 1,3 tce joy comfort , 2021-2023 model arası.Ama fluencenin bagajı ve 1.5dci motoru aklıma gelince vazgeçer gibi oluyorum.Hayırlısı bakalım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Yusuf Taş yazdı: Hayırlı olsun ,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Benimde bu aralar aklımı çeliyor 1,3 tce joy comfort , 2021-2023 model arası.Ama fluencenin bagajı ve 1.5dci motoru aklıma gelince vazgeçer gibi oluyorum.Hayırlısı bakalım. Bagajı aratmaz. Bende 1.5 dciden geçtim. Burada dci 4,9 ortalama ile dolaşırken pazar günü 3 günlük ortalamamız 5.3 tü. Dciyi ne yakıt olarak ne de gidiş olarak aratmayacak gibi. Sessizliği zaten çok iyi. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Mart Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Bagajı aratmaz. Bende 1.5 dciden geçtim. Burada dci 4,9 ortalama ile dolaşırken pazar günü 3 günlük ortalamamız 5.3 tü. Dciyi ne yakıt olarak ne de gidiş olarak aratmayacak gibi. Sessizliği zaten çok iyi. Tavsiye ederim. Yazılımlı dci ile 0,4 litre fark çok iyi. Megan kaç kilo? Emmi ağırlıktan mı çok yakıyor? Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 4 Mart Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Bagajı aratmaz. Bende 1.5 dciden geçtim. Burada dci 4,9 ortalama ile dolaşırken pazar günü 3 günlük ortalamamız 5.3 tü. Dciyi ne yakıt olarak ne de gidiş olarak aratmayacak gibi. Sessizliği zaten çok iyi. Tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi ortalama.Önce bir arabamızı satalım . Model yenileme ve km düşürme amaçlı iyi bir tercih olacak gibi.Cevabınız için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Yazılımlı dci ile 0,4 litre fark çok iyi. Megan kaç kilo? Emmi ağırlıktan mı çok yakıyor? 1370 kg Doğru clioda yazılım vardı yoksa 1 litre daha az yakardı o. Emminin trafiğin onda biri var bende. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Mart Paylaş 4 Mart Trafik çok farkettiriyor. Bizim Clio 6.5 ortalama ile geziyor şehir içi. Ortalama hız 22-23 km . 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Mart Paylaş 9 Mart Helal olsun valla, düz vites kullanıyor ve az yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Evren Erakçora yazdı: Helal olsun valla, düz vites kullanıyor ve az yakıyor. Sıradaki arabayı otm alabiliriz artık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mart Paylaş 9 Mart çok yakmış oto şart, reno 1.33 tce Getrag 7DCT300 den başlar 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mart Paylaş 9 Mart Evren Erakçora yazdı: Helal olsun valla, düz vites kullanıyor ve az yakıyor. Benim hanımda 8 8.5 arası geziyor manuel dizelle 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts