Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun kardeşim.. Güle güle kullan.. Gelişinden mutlu olduk.. Gidişinden daha çok tabi Biraz daha dursan kim bilir nelerimizi alırdın.. Koca amfi wofer gitti ya la.. Baktım dolaptan idriyor. Test edecek sandım.. Çıkış kapısının yanına koydu. Hoparlörleri nerde diyor.. Al dedim onları da al.. Onları da aldı 2 16 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart Paylaş 1 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun kardeşim.. Güle güle kullan.. Gelişinden mutlu olduk.. Gidişinden daha çok tabi Biraz daha dursan kim bilir nelerimizi alırdın.. Koca amfi wofer gitti ya la.. Baktım dolaptan idriyor. Test edecek sandım.. Çıkış kapısının yanına koydu. Hoparlörleri nerde diyor.. Al dedim onları da al.. Onları da aldı İyi olmuş. Kasko zamanı sende ona; yolla kart numarasını demiyor musun? Pazarlık yok bişey yok 1 1 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart Önder Özcan yazdı: İyi olmuş. Kasko zamanı sende ona; yolla kart numarasını demiyor musun? Pazarlık yok bişey yok Demiyorum bile.. Kartı var bende.. Hep açık. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Biraz daha dursan kedi hala yerinde mi kontrol ettin mi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart Paylaş 1 Mart Önder Özcan yazdı: İyi olmuş. Kasko zamanı sende ona; yolla kart numarasını demiyor musun? Pazarlık yok bişey yok Emminin balkonda muhabbet şöyle abi kasko trafik için bilgil…. yoo gerek yok çektim zaten🍆 Çağlar Bayur yazdı: kedi hala yerinde mi kontrol ettin mi Siyah nasıl kaçtı belli değil 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: kedi hala yerinde mi kontrol ettin mi Kedi o günden beri gelene geçene tıslıyor.. 6 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart Paylaş 1 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Demiyorum bile.. Kartı var bende.. Hep açık. iyiki uygulamadan ödemişim desene İlkay o kadar gittin, esas çekirdek stoğunu patlatamadanmı geldin, ayıp yahu denize karşı çayla çıtlardık ne güzel 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: iyiki uygulamadan ödemişim desene İlkay o kadar gittin, esas çekirdek stoğunu patlatamadanmı geldin, ayıp yahu denize karşı çayla çıtlardık ne güzel Çekirden yok maalesef bu yıl.. Kilosu 400 lira olmuş. 1 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Çekirden yok maalesef bu yıl.. Kilosu 400 lira olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=WExzNR3vMH4 Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun İlkay güle güle kullan Teşekkür ederim Nihat abi. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayrlı olsun İlkay. Alet gergin durmuyor. Ben senden böyle "taşıyıcı" tadında daha Jasonvari bir araç beklerdim ama neyse. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayrlı olsun İlkay. Alet gergin durmuyor. Ben senden böyle "taşıyıcı" tadında daha Jasonvari bir araç beklerdim ama neyse. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. Bu sakin. Sedan aile mod 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart Paylaş 1 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun kardeşim.. Güle güle kullan.. Gelişinden mutlu olduk.. Gidişinden daha çok tabi Biraz daha dursan kim bilir nelerimizi alırdın.. Koca amfi wofer gitti ya la.. Baktım dolaptan idriyor. Test edecek sandım.. Çıkış kapısının yanına koydu. Hoparlörleri nerde diyor.. Al dedim onları da al.. Onları da aldı Belgeler konuşuyor 2 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: Belgeler konuşuyor ya Smax felan alaydı, salon giderdi koplleee 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart İlkay Başaran yazdı: https://www.youtube.com/watch?v=WExzNR3vMH4 Aynen ya. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Mart Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: Belgeler konuşuyor adam kendi eliyle teslim etmiş, belki üstüne başka bir şeylerde teklif etmiş olabilir 1 4 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: ya Smax felan alaydı, salon giderdi koplleee Bu da derin. koy koy dolmuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı Olsun Kazasız Belasız yakıt tüketimi hakkında ayrıntılı yorumlarınızı bekliyorum benim gelecek alternatiflerimden biri. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayirli olsun, güle güle kullanin. Reno sedandan baslar 😂 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Mart Paylaş 1 Mart Abim, Allah kaza bela vermesin, keyifle kullan. 🧿 İhtiyar heyetinin mallarına çökmen ayrı bir keyif, O resimdeki aracın plakası mı? Pek anlayamadım. 😎😎😎 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Mart Paylaş 1 Mart Ahmet Kiriş yazdı: 🧿 O resimdeki aracın plakası mı? Pek anlayamadım. 😎😎😎 Yeni tip galiba 🤔 barkod var mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts