Melik Uluer 26 Şubat Paylaş 26 Şubat R19 Europa 1.4 Rn arabayı 217 bin TL ye anlaştık araba değişensiz boyasız sadece sağ ön kaportada boya var 200.000 km sizce mantıklı mı alınması ve alacaksam diyorum ki ekspertiz yapayım diyorum herkes kaportaciya motorcuya göster yeter diyor ama ben arabayı temizliği için alıyorum sizce yaptırayım mi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Ekspertize ne gerek var o yaştaki araba için.İyi bir ustaya gösterin yeter..Ha bu arada bazı parçaları çok pahalı ve bulması çok zordur.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Bazı ekspertiz bakmıyor bile eski model e Motor a da zaten kontrol yazıp geçiyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Şubat Paylaş 26 Şubat 200 km olduğu bilmek epey zor. Neredeyse 30 yaşında araba. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Kupada kesme biçme yoksa r19 un değişeni önemsiz de. Ederinden fazla klâsik araba tadında bir rakama alınıyorsa tabi önemli olacaktır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat Paylaş 26 Şubat nerede koruyorlar bu arabaları biz beceremedik çıkmaz sokğaın dip köşesinde gelip çarptılar , km de muazzam, rakam fevkalade o zaman 3 Yorum bağlantısı
Melik Uluer 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Alıp 2-3 sene kullanmak istiyorum fiyatına değer umarım ekspertize götürmek istememin sebebi bu kadar temiz olması km düşüklüğü emin olmak istiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat Paylaş 26 Şubat km yi kimse teyit edemez, muayenelerden önce el atılmadı ise, genel kondüsyonu reno ustası teyit edebilir sadece. bu yaşta boyası önemsiz. bence alınır rakam iyi dertsiz mekanik 2 Yorum bağlantısı
Melik Uluer 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Bu arabaların beyni yok mu hocam görünmüyor mu Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Çağlar Bayur yazdı: km yi kimse teyit edemez, muayenelerden önce el atılmadı ise, genel kondüsyonu reno ustası teyit edebilir sadece. bu yaşta boyası önemsiz. bence alınır rakam iyi dertsiz mekanik Bu yorum daha yapıcı abi. Bir çok insan iyi araba boyasız olsun,km az olsun kafasında.Çünkü bildiği ve duyduğu bu oluyor.Mesela biri araba aldı km 750k km idi.herkes laf ediyor diye km yi 200k bine indirdi.simdi kafası rahat.Durum bu kadsr vahim yani Alıcı arkadaşa tavsiyem iyi bir ustaya baktırmak ona göre karar vermek. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Melik Uluer yazdı: Bu arabaların beyni yok mu hocam görünmüyor mu o yıllarda karbüratör içine en iyisinde tek enjektör konardı Yorum bağlantısı
Recommended Posts