Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Ha bir de az yaktığını iddia edenler var.. şehir içi 5-6 yakanlar. vs.. Bence gerçek şehir içinde mümkün değil. Ankara yeni mahalleden kızılaya falan gidiyorsa mümkün.. Yol boş ise 5.2-5.4 leri falan ben de görüyorum.. Ancak gerçek şehir içi tüketimi 9-10 litre. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ha bir de az yaktığını iddia edenler var.. şehir içi 5-6 yakanlar. vs.. Bence gerçek şehir içinde mümkün değil. Ankara yeni mahalleden kızılaya falan gidiyorsa mümkün.. Yol boş ise 5.2-5.4 leri falan ben de görüyorum.. Ancak gerçek şehir içi tüketimi 9-10 litre. Sizin şehirde de 2 ülkelik adam yaşıyor abi araba ne yapsın. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Sizin şehirde de 2 ülkelik adam yaşıyor abi araba ne yapsın. Servisler olmasa sorun kalmaz ya Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ha bir de az yaktığını iddia edenler var.. şehir içi 5-6 yakanlar. vs.. Bence gerçek şehir içinde mümkün değil. Ankara yeni mahalleden kızılaya falan gidiyorsa mümkün.. Yol boş ise 5.2-5.4 leri falan ben de görüyorum.. Ancak gerçek şehir içi tüketimi 9-10 litre. Bizim şirkette bir qhasqai bir tucson var, qhasqai 9 , tucson 10 litre civarı yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ha en çok okuduğum yorum.. : Şehir içi 9-10 litre yakıyorum, yakıt tüketimi ilerleyen zamanlarda düşler mi Honda Civic FE1'den gecince hic oyle bir sey beklemiyorsun sehir ici yakit tuketimi ile alakali :-) Ama araba da sehirici en ekonomik 8.4 yaktigimi iddia ediyor, ben hatirlamiyorum, belki havaalani yolunda falandir.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts