Sani Gerşon 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ahaha. Benimki 3 banddan çıkamadı len. Seninki gibi tek banda çıkmadım ben. Ok, yani 4x4 oldun ve yolda kaldın sonuçta. Ne anladım o kadar fark ödedin. Motoruna da 1.6 vergisi ödüyorsun. Şehir içi 2.0 motor gibi yakıyorsun. Başka nesi var Çağlar Bayur yazdı: çıkar lastiği sana ait olanı getir çıkarayım veya metalleri değiş Abi futbolda da kale demirlerini taç noktalarına koyalım mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Ok, yani 4x4 oldun ve yolda kaldın sonuçta. Ne anladım o kadar fark ödedin. Motoruna da 1.6 vergisi ödüyorsun. Şehir içi 2.0 motor gibi yakıyorsun. Başka nesi var Hadi gel. Gidelim uludağa Ama sen benden 2 saat falan önce çık. Aynı saatte varırız. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi futbolda da kale demirlerini taç noktalarına koyalım mı? sen onu yapmışsn zaten ben direkleri yerine koyma taraftarıyım uludağ işini sevdim ben de emmiyle 2 saat sonra çıkarım ama yola, lpg emde var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Hadi gel. Gidelim uludağa Ama sen benden 2 saat falan önce çık. Aynı saatte varırız. Ben ne zaman çıkayım 🤓 Uludağa çıkamayabilirim ama 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Hadi gel. Gidelim uludağa Abi bi tane reel cip bulmamız lazım. Malum, ikimiz de yolda kalacağız yani. Birinin bizleri çekmesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ben ne zaman çıkayım 🤓 Uludağa çıkamayabilirim ama Sen çarşamba günü çık. 😅 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi bi tane reel cip bulmamız lazım. Malum, ikimiz de yolda kalacağız yani. Birinin bizleri çekmesi lazım Yoldan illa bi duster geçer ya 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi bi tane reel cip bulmamız lazım. Malum, ikimiz de yolda kalacağız yani. Birinin bizleri çekmesi lazım Sen hafife alıyorsun Qashqaiyi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat lakin rampa çok, Tansu ya sormalı pil şişip devre dışı kalmaz değil mi? hava soğuk yani Mehmet Ozyurek yazdı: Sen hafife alıyorsun Qashqaiyi. olur öyle alışacaksın Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Altın vuruşu yapayım: bu arabanın bakım aralıkları kaç km? nissan'nın bu konuda biraz çakal olduğunu tecrübe ettim eski arkadaşlardan. Mustafa Liman bizi bursada ağırlayacağmış. ihtiyar heyeti teşekkül etmek gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi bi tane reel cip bulmamız lazım. Malum, ikimiz de yolda kalacağız yani. Birinin bizleri çekmesi lazım Ben gelirim iki aracı bağlar çekerim yukarı kadar ama 4 tane lastik hediye almanız lazım bana ikisini emmi alsın ikisini sani 1 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi bi tane reel cip bulmamız lazım. Malum, ikimiz de yolda kalacağız yani. Birinin bizleri çekmesi lazım Efendim? Yakıt bana ne çekiş sistemi size ne vergisi beybi! 6 2 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Çağlar Bayur yazdı: lakin rampa çok, Tansu ya sormalı pil şişip devre dışı kalmaz değil mi? hava soğuk yani niye? Biten pilleri buzdolabına koymaz mıydık, biraz daha dayansın diye köyde full tırmanış. 3,3km %10 eğimli tırmanış. Çıkış iniş 10lt ortalama. Dizel makine burada tahmini 7-8’i geçmezdi. Tce’yi bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Metin Akbal yazdı: TCE yaktığının hakkını verirdi bu rampada 😁 Hakkına da kavuşabilirdi. Köy yolu, şarampol çok 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi bi tane reel cip bulmamız lazım. Malum, ikimiz de yolda kalacağız yani. Birinin bizleri çekmesi lazım Tamam yahu Niva’yla gelirim ben dert etmeyin, döğüşmeyin kuzum 3 7 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Sani Gerşon yazdı: Gayet orjinal dikişlerim var. Baya bildiğin baskı abi 😅 tonuna kadar ayni renk olmasi imkansiz dipte köşede bitane vardir iğne ile altina girmeyi dene bence 😅 (king'in konusunda yazdıklarını unutmadim 😈) 2001 model arabam 4. Vites 5.5k devirlerde 165 görüyor 😜 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: niye? Biten pilleri buzdolabına koymaz mıydık, biraz daha dayansın diye köyde full tırmanış. 3,3km %10 eğimli tırmanış. Çıkış iniş 10lt ortalama. Dizel makine burada tahmini 7-8’i geçmezdi. Tce’yi bilemiyorum. 2:30' dan sonra araba acayip hızlandı . Öyle böyle değil hem de 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Tamer Topaç yazdı: 2:30' dan sonra araba acayip hızlandı . Öyle böyle değil hem de fişek modu 1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Bu konuda herkese hak veriyorum. Yani ben kavganın tarafındayım. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Oğuzhan Çakır yazdı: Baya bildiğin baskı abi 😅 tonuna kadar ayni renk olmasi imkansiz dipte köşede bitane vardir iğne ile altina girmeyi dene bence 😅 (king'in konusunda yazdıklarını unutmadim 😈) 2001 model arabam 4. Vites 5.5k devirlerde 165 görüyor 😜 Ben King'i biraz daha doldurayım. Senin yahnin güzel olur. 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Altın vuruşu yapayım: bu arabanın bakım aralıkları kaç km? nissan'nın bu konuda biraz çakal olduğunu tecrübe ettim eski arkadaşlardan. Eski qashqai 10 bin km idi hocam.. Yenisi 15 bin km. Tansu Kalafatoğlu yazdı: niye? Biten pilleri buzdolabına koymaz mıydık, biraz daha dayansın diye köyde full tırmanış. 3,3km %10 eğimli tırmanış. Çıkış iniş 10lt ortalama. Dizel makine burada tahmini 7-8’i geçmezdi. Tce’yi bilemiyorum. Dizel orayı 25 litre ile çıkar 0 litre iner. ortalama 12.5 lara gelir.. TCE de bundan az yakmaz.. Edit: videoyu şimdi izledim.. Rampa nerde len. düz yol orası. Metin Akbal yazdı: TCE yaktığının hakkını verirdi bu rampada 😁 TCE ile o rampayı 70 ile çıkardı.. O da güvenlik gereği ile. gördüğüm kadarıyla yerleşim alanı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Oğuzhan Çakır yazdı: Baya bildiğin baskı abi 😅 tonuna kadar ayni renk olmasi imkansiz dipte köşede bitane vardir iğne ile altina girmeyi dene bence 😅 (king'in konusunda yazdıklarını unutmadim 😈) 2001 model arabam 4. Vites 5.5k devirlerde 165 görüyor 😜 Baskı tabi ya.. hep baskı artıkları var.. Güzel ip deseni vermişler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts