Murat Cetinkaya 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Selamlar, Termostat sorunum vardı degiştirdim eskiye nazaran ısıtma iyi fakat hani içeriyi çok ısıtıyormu derseniz hayır. --Aklıma gelen durum şu; Yedek su deposunun 2 çıkısı varya o çıkışlardan bir tanesinin hortumu değiştirilmişti, biraz arastırma yaptım o hortumun içinde sibop varmış ama suan bende yok, alttaki hortummu değişti üstekimi tam emin değilim, --Bu sibopşu hortum ısıya etkisi olurmu ? --Bu sibop alttakı cıkıstamı olur üstteki cıkıstamı olur, --Son olarak sebep bu hortum ise internette bulabilirmiyim .. Ustalara saygılar.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Tdci ise yağ soğutucu termostad ya değişmeli ama kesinlikle orijinali ile 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Kalorifer peteği tıkalı olabilir Yada yönlendirme kaliperleri tam çalışmıyodur 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Termostat arızalı değiştirin başka birşey olacağını sanmam Yorum bağlantısı
Murat Cetinkaya 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Ferhat Yavuz yazdı: Termostat arızalı değiştirin başka birşey olacağını sanmam degıstırdıgımı belirttim usta. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Yada soğuk hava girşini kapatan klapeler tam kapatmıyordur. Yorum bağlantısı
Murat Cetinkaya 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Yada soğuk hava girşini kapatan klapeler tam kapatmıyordur. bunu ogrenmem lazım tamam usta Çağlar Bayur yazdı: petek tam ısınmıyordur degısmeyen bu kaldı kaldı zaten sanırım sıra bunda Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Murat Cetinkaya yazdı: degıstırdıgımı belirttim usta. orjinal mi gates mi taktınız gerisi hikaye Özkan baş var Ankara da ona bir danışın isterseniz.Termostat arızası kolay anlaşılır sürekli açıksa araba ılımaya başladığında radyatörde ısınmaya başlar bu sıkıntı yoksa kalorifer peteği yada soğuk sıcak klapelerinde sorun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts