Selçuk Keleş 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Bütçenin son hali ne kadar bilmiyorum ama honor 90 kullanıyorum, 12gb/512gb hafıza var, snapdragon işlemcisi de mevcut. bt kulaklık hediyesi var. Tam da bunıu önerecektim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Doğan Arşiray yazdı: easycep 1 sene garantili... 2. el cihazlarla alakalı bir durum anlatayım. Bir müşterimiz şahsi telefonunu getmobil markasına kasım ayında satıyor. Dün bizi aradı ki, tüm mail'lerim silindi diye. Google hesabına eriştik müşterimizin (şifresini paylaştı), bir baktık ki, sattığı telefon online olmuş. Mail'ler silinmiş, çöp kutusundan da silinmiş. Diyoruz ki, o telefon formatlanmamış, "kamera kaydımız var" diyorlar. Yahu hangi kamera görüyormuş,görüntüyü paylaşın dedik, olmaz diyorlar. Olan oldu, mail'ler gitti, ama şahsi fotoğraflar, mesajlar vs, her şey telefonda. İnanılır gibi değil... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Sani Gerşon yazdı: satıyor. satmadan önce fabrika ayarına dönmemiş mi? bize şöyle bir müşteri hiç nasip olmadı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: satmadan önce fabrika ayarına dönmemiş mi? bize şöyle bir müşteri hiç nasip olmadı Abi müşteri bunu bilmek zorunda değil. Alan firma yapmak zorunda. Ancak yapmamış belli ki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Sani Gerşon yazdı: Abi müşteri bunu bilmek zorunda değil. Alan firma yapmak zorunda. Ancak yapmamış belli ki. onu diyorum baktın lastik inik marşa bas gazla diyorum müşteriye 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Her türlü açıklama yapılmış, geriye seçmek kalmış https://www.evofone.com/nothing-phone-1 Acayip karizmatik... Bak bir şeyleri kaçırmışız 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Murat Sahın yazdı: https://www.evofone.com/nothing-phone-1 Acayip karizmatik... Bak bir şeyleri kaçırmışız Bunun 2'si geldi. Ona da bakının mutlaka. Tabii ki fiyat farklı da, neler ürettiklerini görün. Dip not: Apple Üretim müdürünün kendi ağzından açıkladığı en beğendiği modelmiş 1 modeli. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Sani Gerşon yazdı: Bunun 2'si geldi. Ona da bakının mutlaka. Tabii ki fiyat farklı da, neler ürettiklerini görün. Dip not: Apple Üretim müdürünün kendi ağzından açıkladığı en beğendiği modelmiş 1 modeli. 2'si gelmiş, inceledim, çok güzel ama fiyatı aklıma pek yatmadı. Zaten baktığım telefonlar ihtiyacımın üzerinde, e ne alsak 3 yıl sonra çöp zaten Ama 1 hem özellik olarak bana yeter görünüyor hem tasarımı bir harika. Aklımı acayip çeliyor... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat 11 bine falan düşerse adapör de de verirse alınabilir Sani Gerşon yazdı: : Apple Üretim müdürünün kendi ağzından açıkladığı en beğendiği modelmiş 1 modeli. normal, ederinden fazlaya satılan şeyleri sever 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 11 bine falan düşerse adapör de de verirse alınabilir normal, ederinden fazlaya satılan şeyleri sever Niye ama? Çok karizmatik değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Murat Sahın yazdı: Niye ama? Çok karizmatik değil mi? satıcısı için evet, kılıf takarsan da ipone diye masaya konabilir onda da bir sorun yok Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Süreli bir teklif ile şu an poco M6 pro 12/512 poco tr garantili cihazı 13475 liraya alabiliyorum. Sonuç olarak alınır mı @Sani Gerşon Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Murat Sahın yazdı: Süreli bir teklif ile şu an poco M6 pro 12/512 poco tr garantili cihazı 13475 liraya alabiliyorum. Sonuç olarak alınır mı @Sani Gerşon Aldım 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Telefon geldi. İlk izlenim olarak beklediğimden çok daha başarılı. Uzun süreli kullanım yorumlarımı da paylaşırım. Tavsiyede bulunan, vakit ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Sani Gerşon yazdı: GM olmasın da. O eski halinden eser yok şimdi. Bi de epey gibi siteler karşılaştırmada hatalı olabiliyorlar. Kendi web sitelerinden özellikleri görüp yazmak daha doğru geliyor bana. Son olarak, POCO'lara da bakmanızı öneririm. Çağlar Bayur yazdı: zor iş gerçekten, ben cep telde katalog verisinden ziyade subjektif kullanım hissinin de değerli olduğunu düşünenlerdenim, gm22 birşey var bizim velette, ciddi sağlam cihaz sadace şimdilik 1 defa ekranı kırabildi yani taş gibi diyebiliriz, onca eziyete hiç kasılmadı , ekran hissini ben beğeniyorum, gm24 alırdım bu listede. ne gibi problem? sendeki poco nun resmi olarak tırt olduğunu diğer konuda belirtmişkeni sen yandın başkası da mı yansın poco pro dan başlar Çağlar Bayur yazdı: bu alaınabiliyorsa sipariş ver gtisn diğerleri teferruat kalır Çağlar Bayur yazdı: Doğan Arşiray yazdı: hangisi ucuzsa o olur. ikiside iyi. honor cok daha yeni. Garip ve saçma bir sorum var, tamam teknoloji özürlüyüm kabul ama eski telefonumda ben bir ayar yapmamıştım bunun için; Birini arıyorum, karşı taraf cevapladığında eski telefonum kısa titreme ile haber veriyordu. Böylece birini aradığıma telefonu kulağımda tutup dıt sesini dinlemek orunda kalmıyordum. Bunun için bir ayar vs var mı? Yorum bağlantısı
Çözüm Ümit Türk 19 Mart Çözüm Paylaş 19 Mart Murat Sahın yazdı: Garip ve saçma bir sorum var, tamam teknoloji özürlüyüm kabul ama eski telefonumda ben bir ayar yapmamıştım bunun için; Birini arıyorum, karşı taraf cevapladığında eski telefonum kısa titreme ile haber veriyordu. Böylece birini aradığıma telefonu kulağımda tutup dıt sesini dinlemek orunda kalmıyordum. Bunun için bir ayar vs var mı? Ayarlar Sistem uygulamaları ayarları Çağrı ayarları Gelişmiş ayarlar Çağrı cevaplandığında titret 2 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Mart Paylaş 19 Mart Doğan Arşiray yazdı: böyle bir ayar mı var androidde? Var tabi Yorum bağlantısı
Recommended Posts