Murat Sahın 19 Şubat Paylaş 19 Şubat https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/889977-897703/general-mobile-gm-24-pro_redmi-13c/ Dostlar karşılaştırma burada. İki telefondan birini almayı planlıyorum. Bütçe ikisinin arası işte, 10 binden fazla ödemek istemiyorum. Bunlardan hangisini almalıyım ya da bu fiyatlara şunu al diyeceğiniz bir telefon var mı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Şubat Paylaş 19 Şubat (düzenlendi) GM olmasın da. O eski halinden eser yok şimdi. Bi de epey gibi siteler karşılaştırmada hatalı olabiliyorlar. Kendi web sitelerinden özellikleri görüp yazmak daha doğru geliyor bana. Son olarak, POCO'lara da bakmanızı öneririm. 20 Şubat tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: GM olmasın da. O eski halinden eser yok şimdi. Bi de epey gibi siteler karşılaştırmada hatalı olabiliyorlar. Kendi web sitelerinden özellikleri görüp yazmak daha doğru geliyor bana. Son olarak, POCO'lara da bakmanızı öneririm. En merak ettiğim fikirlerden biri sizinkiydi Sani hocam POCO' tarafında model öneriniz var mı? GM aslında donanımsal olarak iyi görünüyor ama sanırım yazılım problemlerini aşamadılar, GM olmasın demenizin sebebi bu mu? 19 Şubat tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat zor iş gerçekten, ben cep telde katalog verisinden ziyade subjektif kullanım hissinin de değerli olduğunu düşünenlerdenim, gm22 birşey var bizim velette, ciddi sağlam cihaz sadace şimdilik 1 defa ekranı kırabildi yani taş gibi diyebiliriz, onca eziyete hiç kasılmadı , ekran hissini ben beğeniyorum, gm24 alırdım bu listede. Murat Sahın yazdı: yazılım problemlerini aşamadılar, ne gibi problem? Sani Gerşon yazdı: , POCO'lara da bakmanızı öneririm. sendeki poco nun resmi olarak tırt olduğunu diğer konuda belirtmişkeni sen yandın başkası da mı yansın poco pro dan başlar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Aynen, yazılım maalesef ki çok sorunlu. Poco'larda önerebileceğim ürünler biraz pahalı kalıyor. Ben x4 gt kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdi x5'ler çıktı. Daha ucuz versiyon olan M'lere de bakılabilir. Sıralama c<m<x<f olarak gidiyor. Çağlar Bayur yazdı: sendeki poco nun resmi olarak tırt olduğunu diğer konuda belirtmişken iphone'la 15binTL'Lik telefonu mu yarıştırıyorsun 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Sani Gerşon yazdı: 15binTL'Lik rakama bakıyormuyduk ss alayım Sani Gerşon yazdı: yazılım maalesef ki çok sorunlu. bizdeki gm ler özel üretim o zaman , satlık gm vaaa 20 pin Yorum bağlantısı
Ersen şahin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Redmiler sağlam telefon bende 9c var 4yıldır falan kullanıyorum defalarda düştü kasasında ezik çatlak ne ararsan var bi kaç kez ekran koruyucu değiştirdim hala kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Listeye bakarsak GM önde, yıllarca gm8 kullandık çok sağlam çıktı, epey uzun zamandır redmi 7 kullandık kız halen kullanmakta onda da sıkıntı yok. Karar sizin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 20 Şubat Paylaş 20 Şubat A34 ile listeye diss atıyorum 5g 8 gb ram 256 hafıza ve 12bin TL 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Aman GM ye sakın bulaşma. Aman diyorum. Parasını hak edecek telefon değil. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat bütçe biraz artırılıp Samsung A 54 diyorum. 2 hafta önce aldım bu kadar memnun kalacağımı bilseydim çok daha önce alırdım . 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Bence de yazılım çok daha önemli. Geçen yıl Huawei P30 pro dan Samsung S23 ultra ya geçtim. Gerçekten kağıt üstünde çok iyi konfigürasyona sahip olmasına rağmen huawei çok daha stabil idi. Bazı uygulamalarda ciddi ısınma problemleri yaşıyorum. Keşke şu google vs krizi olmasa idi huawei den şaşmazdım sanırım. Bence Xiomi alın. Onu da kullandım eski modellerini oldukça kullanışlı gelmişti. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 20 Şubat Paylaş 20 Şubat a34 mantıklı güzel bir model 11 bin lira bütçelere. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Şubat Paylaş 20 Şubat (düzenlendi) İkinci el iphone 7 32gb vereyim sana. sıfır pil. kasa cam orjinal parmak izi çalışıyor 20 Şubat tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Cem Dilmen yazdı: Bence de yazılım çok daha önemli. Geçen yıl Huawei P30 pro dan Samsung S23 ultra ya geçtim. Gerçekten kağıt üstünde çok iyi konfigürasyona sahip olmasına rağmen huawei çok daha stabil idi. Bazı uygulamalarda ciddi ısınma problemleri yaşıyorum. Keşke şu google vs krizi olmasa idi huawei den şaşmazdım sanırım. Bence Xiomi alın. Onu da kullandım eski modellerini oldukça kullanışlı gelmişti. Huawei alternatifi olarak Honor tavsiye ederim, zaten aynı cihaz gibi, ekstradan Google servisleri var. Yazılım aynı sayılır. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Şu anda poco x4 pro kullanıyorum eh işte bir model. Ne sevindiriyor ne de üzüyor. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Redmi Xiaomi'nin alt markası. Xiaomi diye almamak lazım. Aralarında ciddi fark var. Daha önce ben Xioami eşim Redmi kullanmıştı. Ben hiç sorun yaşamadım ama Redmi 3 yıl daha yeni olmasına rağmen çok kötüydü. Samsung'a geçtik ikimizde çok daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Vivo y35 indirimde bir sitede 7800tl 8+8ram 256gb hafıza kardeşim kullanıyordu hızını çok beğendim. Hanıma da aldık indirim olunca. Ben gm20 kullanıyorum çok sağlam gerçekten yazılımsal büyük bir sıkıntı çıkmadı cok nadir olmakla birlikte arada ekrana tam gizlilik yeniden başlat vs mesaj geliyor kapatma düğmesine basınca gidiyor tek gördüğüm bu. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Şubat Paylaş 20 Şubat (düzenlendi) ikisinin yerine redmi 12 daha mantikli bir secenek. orta seviye cihaz olmasina ragmen snapdragon islemci kullanilan ender bi model. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-12-128-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV000051HDNY 20 Şubat tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Şubat Paylaş 20 Şubat gm nin aylar önce aldığımız telefonu problemsiz çalışıyor. xiaomi nin her tür ürününden kaçan birisi yim o nedenle pek objektif olmaz benim fikrim. ama bu fiyata https://www.hepsiburada.com/realme-9-pro-128-gb-6-gb-ram-realme-turkiye-garantili-p-HBCV000040QJ62?magaza=gökceden varken redmi filan alınmaz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 Şubat Paylaş 20 Şubat https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXZ9F5V?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bu fiyatlara çıkabilirseniz şiddetle tavsiye ederim. Eşime aldım telefon fiyat performansın üzerinde şuan 1100 TL zamlanmış ama yinede değer . İkisi arasında hangisi derseniz marka ve uzun ömür açısından redmi , general mobile de özlliklerde bir tık önde ama aradaki farkı kullanıcı hissetmez 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Doğan Arşiray yazdı: gm nin aylar önce aldığımız telefonu problemsiz çalışıyor. xiaomi nin her tür ürününden kaçan birisi yim o nedenle pek objektif olmaz benim fikrim. ama bu fiyata https://www.hepsiburada.com/realme-9-pro-128-gb-6-gb-ram-realme-turkiye-garantili-p-HBCV000040QJ62?magaza=gökceden varken redmi filan alınmaz. Ama hem ram 6 gb, hem hafıza 128 gb, işlemci iyi görünüyor ama donanım olarak fazla geride gibi duruyor Doğan bey, yanlış mı düşünüyorum? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Murat Öngür yazdı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXZ9F5V?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bu fiyatlara çıkabilirseniz şiddetle tavsiye ederim. Eşime aldım telefon fiyat performansın üzerinde şuan 1100 TL zamlanmış ama yinede değer . İkisi arasında hangisi derseniz marka ve uzun ömür açısından redmi , general mobile de özlliklerde bir tık önde ama aradaki farkı kullanıcı hissetmez Yurt dışı mı oluyor amazondan alınca? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Coşku Mert yazdı: snapdragon islemci kullanilan Bence en önemli ayrıntı bu. Orta seviye cihazda işlemci önemli. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Murat Sahın yazdı: Yurt dışı mı oluyor amazondan alınca? hayır amazon tr Xiaomi Türkiye garantili. En güvenilir site . yeter ki satıcı amazon.tr olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts